View Full Version : как да постъпя ................
ytrewqqwerty
10-29-2007, 21:05
Момче на 17 съм, скоро(преди около 2 седмици) се запазнах с едно момиче )на 16 е) и излизахме 2 пъти на кафе, и 2-та пъти бяхме с компания, не насаме. Бяхя и казали че може би я харесвам,което наистина е така.Казах и по ICQ че искам да се видим двамата защото имам чувства към нея и я попитах дали и аз я привличам по нянакъв начин и тя ми каза че за нея е твурде рано и засега ме възприема като приятел.Как да постъпя оттук насетне :-# :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral:
pi4,ne se otkazvai!!!vse pak ste se vijdali samo 2 puti,ne ste bili sami i ne ste mogli da se opoznaete.taka 4e iz4akai malko,produljete da izlizate i s vremeto 6te razbere6 dali ima 6ans da ste zaedno :smt007
Еми, дръж се приятелски с нея, излизайте и виж какво ще стане натакък...
desidala
10-29-2007, 21:41
Ми, бъди й приятел, опознайте се и в последствие може да се получи нещо \:D/
sLaDkA_GrEsHkA
10-29-2007, 21:46
vreme trqbva vreme...
ob1rkano_momi4e
10-29-2007, 21:51
emi ne se otkazvai prosto i trqbva vreme izlezte o6te edin pat na kafe 4e da se doopoznaete i 6te vidim posle ko 6te stane
пазя-го-в-тайна
10-29-2007, 23:14
Ми, бъди й приятел, опознайте се и в последствие може да се получи нещо \:D/
не я слушай!!!! тва с приятелството нищо хубаво няма да донесе!!! просто не се отказвай все още! :)
NightSky
10-30-2007, 06:51
Бъди й приятел за сега, после може и нещо по-голямо да се получи :)
sasha_90
10-30-2007, 06:54
Явно и трябва време,дай й го.Засега й бъди само приятел.
еми избързал си още в началото като си й казал, че изпитваш некви чувства към нея, като се има предвид че сте се виждали само 2 пъти. Пич, ти си още в началото к'о се тревожиш. 8) Бори се за момичето и всичко лека по лека ще потръгне. А това да й ставаш много близък приятел по някога е добре, но понякога може да ти изиграе лоша шега... :(
GregoryHouse
10-30-2007, 07:05
Чакай бре за къде бързаш...дай и време да те опознае...ти на 3та среща сигурно ще инабиеш езика до сливиците...пък за 4та не ми се мисли...дай и време.
gothic_angel
10-30-2007, 07:23
pi4,ne se otkazvai!!!vse pak ste se vijdali samo 2 puti,ne ste bili sami i ne ste mogli da se opoznaete.taka 4e iz4akai malko,produljete da izlizate i s vremeto 6te razbere6 dali ima 6ans da ste zaedno :smt007
Philosopher
10-30-2007, 07:38
Дайте си време, недей прибързва толкова. За някои неща само времето може да помогне. Съветвам те да не се отказваш, но пък и да не прибързваш. И колкото и клиширано да звучи "просто приятели" не го възприемай толкова буквално \:D/
sla_duranKa
10-30-2007, 13:50
s risk da se povtorq ama vse pak tova sa 2 dena mn e malko iz4akai ipreceni togava 8) 8) 8)
Ми просто си продължавай по план... Нали все пак трябва да се опознаете... :-D
Чакай бре за къде бързаш...дай и време да те опознае...ти на 3та среща сигурно ще инабиеш езика до сливиците...пък за 4та не ми се мисли...дай и време.
Е, не, не, докторе, тоя път ме довърши... :razz: