View Full Version : Има ли шанс за бременност
tan4eto*
10-29-2007, 21:58
zdr.doide mi za posledno na 5 okt i mi svar6i na 12,na 13 pravih sex no priqtelq mi ne svar6i v men,sled tova na 23 sashto pravihme sex..i dvata pati v na4aloto beshe bez prezervativ /parvite 5 min nqkade/ i posle sas do kraq..pritesnqva me tova che skoro trqbva da mi doide,bolqt me gardite,vs e kakto i dr pati,no sega me bolqt i dvata qi4nika ot vreme na vreme..prez poslednata sedmica si pravih 3 testa,i trite sa otricaelni no se pritesnqvam.btw kogato v na4aloto beshe bez prezervativ,predi tova dobre se mieshe a i kaza 4e ne e svar6val predi tova...ta nz..ima li shans da sam bremenna,zashtoto tezi bolki me pritesnqvat :S samo da dobavq 4e imam nqkakvo te4enie,no e mn ml.. mersi za otgovorite i se izvinqvam za porednata tema..
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника, заглавието на темата трябва да е написано на кирилица! :wink:
evilkaAaAa
10-29-2007, 22:05
ами мила то не е минала една седмица от последния ти полов акт, защо си ги правила тези тестове ?? че и три даже ?? доколкото знам трябва да мине най - малко седмица преди първия тест. изчакай още 3-4 дни и си направи пак тест, но според мен щом имаш ПМС би трябвало всичко да е наред. Дано да е така, искрено ти го желая!!
6tom ne e svur6il v teb i ste bili bez prezervativa samo v na4aloto,ima mnogo maluk 6ans da si bremenna.6tom ima6 i pms ne se pritesnqvai.a i da ti kaja mili4ka testove se pravqt sled lkato zapo4ne da ti zakasnqva....
tan4eto*
10-29-2007, 22:13
6tom ne e svur6il v teb i ste bili bez prezervativa samo v na4aloto,ima mnogo maluk 6ans da si bremenna.6tom ima6 i pms ne se pritesnqvai.a i da ti kaja mili4ka testove se pravqt sled lkato zapo4ne da ti zakasnqva....
znam...no ne moga da chakam do dr mesec.. #-o
CuteBaby
10-30-2007, 00:31
Мисля че няма защо да се притесняваш,щом той не е свършвал в теб..а и имаш ПМС..не се паникьосвай излишно.И ние с моя приятел отначалото почваме без презерватив и после си слага.Като мине ч седмица си направи още един тест за да си спокойна :wink:
Щом не е свършил в теб шанс няма! 8)
sexy_tigar4e_MM
10-30-2007, 07:11
ами мила то не е минала една седмица от последния ти полов акт, защо си ги правила тези тестове ?? че и три даже ?? доколкото знам трябва да мине най - малко седмица преди първия тест. изчакай още 3-4 дни и си направи пак тест, но според мен щом имаш ПМС би трябвало всичко да е наред. Дано да е така, искрено ти го желая!!
Tova za ednata sedmica se otnasq samo za edin edinstven test- PRESTO , vsi4ki ostanali v BG se pravqt sled zakusnenieto na ciukula :wink:
tan4eto*
10-30-2007, 11:04
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139902 малко повече инфо тук :wink:
mn me uspokoi da znaesh ](*,)
tan4eto*
10-30-2007, 11:45
m/u dr moje li oshte nqkoe mnenie :S
тан4ето аз сам по-голяма паранои4ка от теб приятеля ми бе6е с презерватив не свър6и в мен и на мен ми дойде а аз о6те се притеснявам да не би да съм бременна.според мен мисля 4е няма от какво да се притеснява6
krem4et0
10-30-2007, 11:57
Нищо ти няма. Ако ставаха така бебетата..............Не се паникьосвайте излишно!
gavro64eto
10-30-2007, 14:30
ne se pritesnqvai ni6to ne e stanalo i na men mi se slu4va ponqkoga da me bolqt i dvata qi4nika.
DIVINE_TIME
10-30-2007, 14:35
Нищо ти няма. Ако ставаха така бебетата..............Не се паникьосвайте излишно!
Аха.. Ако ставаха така бебетата нямаше да има демографска криза в България,броят на двойките с репродуктивни проблеми нямаше да е толкова голям,а пред клиниките за борба със стерилитета нямаше да има опашки!