Влез

View Full Version : какво да правя?

kar1to
10-30-2007, 13:48
аз съм от софия,а тои е от сливе,виждаме се само през ваканциите или когато има няколко по4ивни дни,когато аз отида там.тогава сме заедно!и това продалжава ве4е 5 години,аз мн го оби4ам,тои съ6то казва 4е ме оби4а,и когато сме заедно вс е ок,но когато аз се прибера в сф,тои като 4е забравя за мене,не ми се обажда,и мн тядко ми пи6е,а сега не сме се виждали от 2 месеца близо и тои с ни6то не ми е показал 4е се се6та за мен,а когато сме заедно наистина сме мн 6тастливи.други ден отивам там и не знам какво да правя,можв би няма смисал от тази вразка но го оби4ам адски мн моля ви помогнете ми

sasha_90
10-30-2007, 13:57
Напълно сигурна ли си,че те обича?Малко се съмнявам.Ако те обичаше толкова,колкото ти казва(докато сте заедно) щеше да ти се обади поне веднъж през тези 2 месеца,не мислиш ли?

yuyuto
10-30-2007, 14:01
Еми връзките от разстояние не ги бива и тва е...
Бтл, тва е 3-та тема "Какво да правя?", на която отговарям днес... Хората масово не знаели какво да правят... Тцтцтц :-D

kar1to
10-30-2007, 14:08
явно наистина е така но не мога да го приема оби4ам го адски мн тои ме луйе и аз лужа себе си 4е му вярвам!!!

sasha_90
10-30-2007, 14:15
явно наистина е така но не мога да го приема оби4ам го адски мн тои ме луйе и аз лужа себе си 4е му вярвам!!!
Ами тогава?Знам,че е трудно,но постепенно трябва да се опиташ да забравиш за него.Не ми харесва това негово отношение към теб,не знам защо продължаваш да търпиш,докато той така очевидно си играе с теб.

flowerlina
10-30-2007, 16:10
Ами тогава?Знам,че е трудно,но постепенно трябва да се опиташ да забравиш за него.Не ми харесва това негово отношение към теб,не знам защо продължаваш да търпиш,докато той така очевидно си играе с теб.
;-)

koalka
10-30-2007, 18:00
Приема те като развлечение, когато отидеш там и сте заедно, но нищо повече, запълва си времето...Продължава 5 години, защото на него така му е удобно.И не те обича...ако те обичаше, щеше да се интересува как си, какво правиш и добре ли си през това време, когато не сте заедно, но той не го прави.Прави си изводите. :wink:

Vladokaaa
10-31-2007, 01:46
Заеби го като не виждаш смисал иначе кво само ще се чудиш :-P

freedom
10-31-2007, 03:27
Ами аз си мисля,че изобщо не можеш да бъедш сигурна дали той те обича.. Щом сте на такова голямо разстояние.. Не знам,аз никога не бих започнала такава връзка,а дори и да я започна нямаше да я поддържам..Ти не можеш да знаеш какво прави той там докато теб те няма... Предполагам ходи по дискотеки,пие,друса,ддз... Ама прави глупости най-вероятно...Поне според мен.Мисля,че най-правилно е да го оставиш...Вече е доста късно,но... Честно казано е трябвало да се сетиш по-рано да мислиш за раздяла,тогава щеше да ти е по-лесно..Сега след 5 години връзка с този човек(макар,че сте се виждали общо сигурно около.. 1 година).. Ще е наистина доста трудно,но ще трябва да се постараеш... Разбира се това е лично мое мнение и аз не мога да ти влияя.. Ти си решаваш какво ще правош с живота си така че.. Прави каквото искаш и каквото знаеш... Успех!

MayKyTy
10-31-2007, 16:23
:shock: 5 години :-o то е ясно че за него си някаквва странична прищявка щото като обичаш някои много ясно че ше поддържаш контакт с него
абсолютно съм съгласна :wink: ;-)

YgaBHuk
10-31-2007, 16:50
а сега не сме се виждали от 2 месеца близо и тои с ни6то не ми е показал 4е се се6та за мен

Може да е умрел

DisciplineAndOrder
11-01-2007, 11:24
;-)

8-) Да.

sasha_90
11-01-2007, 11:53
Освен това,когато обичаш мислиш постоянно за избранника/избранницата,звъниш му/й постоянно...