View Full Version : Най - безболезнения начин за раздяла ???
Интересува ме кой според вас е най - лекия начин да се разделите с приятеля/приятелката си. [/code]
Еми с раэговор.А не с кръжкане,а след това да эамаэваш..
Или пък просто да се покриеш и да няма ни вест ,ни кост от теб :D
Сядате си кат хора,каэваш каквото ти е на сърцего и готово.
kobrichka
10-30-2007, 17:19
Няма такъв намчин.Една раздяла винаги е трудна(говоря,когато е имало чувства във връзката),но може би един разговор би било добре,разговор в които да се каже цялата истина,имам предвид причините за раздялата и т.н. :)
Gold_Angel
10-30-2007, 17:21
Няма такъв намчин.Една раздяла винаги е трудна(говоря,когато е имало чувства във връзката),но може би един разговор би било добре,разговор в които да се каже цялата истина,имам предвид причините за раздялата и т.н. :)
и аз мисля така :)
и аз мисля така :)
наи лесно е да не се стига до раздяла :)
:arrow: Точно така! :mrgreen:
Кви сте такива хора бе само чета теми как някой се чуди как да отреже прецака гадже или бившо.Кажи ми ти моме защо си с него като изкаш да го отрежеш!?!Ей така за кеф да не си сама ](*,)
sasha_90
10-31-2007, 05:44
Спокоен разговор+изясняване на причините за раздялата,друго решение няма.
Най-безболезнено е да му покажеш, че нещо не е наред и той също да реши, че е "дошло времето". Мисля, че му казват раздяла по взаимно съгласие...
Obsession
10-31-2007, 08:45
Най-добре е с разговор, да си кажеш ситината. Поне да се изясните и да се разделите в добри отношения. Всяка раздяла си е кофти все пак :?
Ако има чувства няма начин раздялата да е безболезнена....ВИНАГИ боли [!][!][!]
HePeAJIeH
10-31-2007, 09:16
Съгласен съм с nestle
при раздяла във връзка с чувства почти винаги единият е наранен защото той все още има чувства рядко и на двамата изстиват по едно и също време :)
Ако искаш много да скъсаш със гаджето то няма по-лесно от това да се заядеш с него,така 4е да се скарате,може и за най-малкото нещо.Това може да стане повод за раздялата ви.При мен поне винаги се е полу4авало :wink:
Няма такъв..Ако я/го обичаш,винаги ще ти е много трудно да се разделиш с нея... :?
LipSoFAnAnGel
10-31-2007, 17:14
Но ако я обича или ако се обичат няма да се разделят :wink: Най-добре е да няма раздели.Те нараняват много :( А понякога и съжаляваме за тях .Трябва да сме сигурни , за да направим тази крачка!
Napylno syglasna sym \:D/
Ако във една връзка се стигне до момента с раздялата,се отделя време,сяда се и се говори обстойно и обширно за причините които са породили охлаждането на чувствата във двамата партньори,или във единия...От там нататък всичко е индивидуално.Въпрос на постигане на съгласие и взимане на конкретно решение ;-)