View Full Version : Нарочно ли го прави?
sweet_baby_f
10-30-2007, 17:43
Zna4i 6te vi pomolq da kajete kakvo mislite. Edin moi stra6no dobur priqtel me haresva ot blizo godina. Postoqnno mi poftarq kolko me obi4a no i se sramuva da izrazi 4ustvata si pred drugite. Az moje da se kaje 4e imam nqkakvi 4uvstva kum nego no vupreki tova ne se suglasqvam da trugnem poradi edna pri4ina. Makar i da sum ubedena 4e me obi4a za6toto po vsqkakuf na4in mi go dokazva toi postoqnno flirtyva s nqkoi negovi priqtelki. Nz za6to no dori kogato si pi6em v skype pi6e ne6ty ili pra6ta nqkakfi celuvki i posle kazva "sry tova ne be6e za teb". Dori me popita dali haresvam edni proekti na edno momi4e koeto go haresva i sa mn dobri fr. Imam 4ustvoto 4e go pravi naro4no no neznam kakvo da mislq ve4e. Kajete mi kakvo da pravq kakvo mislite i az li da go izdraznq s nqkakfi ne6ta prosto nz :cry: ](*,)
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
NightSky
10-30-2007, 17:50
Сигурно се опитва да те накара да ревнуваш. Ако имаш чувства действай, щот той няма да те чака вечно.
crazy_style
10-30-2007, 17:51
naro4no go pravi..prejivqla sam go :) am pitai go dali go prai nari4no i ako ti kaje 4e ne etaka po4vai i ti da go drazni6.. :D
Nadelina
10-30-2007, 17:51
Pravi go za da te drazni i za da revnuvash... Prosto iska da te specheli i da byde s teb... i tova e negovia nachin da go postigne... ti shte kajesh dali uspqva ili ne...
Нарочно го прави естествено...то си личи.Обаче на теб защо ти става кофти, нали не го харесваш и не искаш да тръгваш с него?Какъв е проблема тогава, може да прави, каквото реши.Или бъди с него, или не се дразни от това, което прави.В смисъл не можеш да му забраниш.
sweet_baby_f
10-30-2007, 17:54
naro4no go pravi..prejivqla sam go :) am pitai go dali go prai nari4no i ako ti kaje 4e ne etaka po4vai i ti da go drazni6.. :D
ve4e go pitah a toi se izmukna kato kaza 4e ne bi napravil ni6to s koeto da me drazni
KoTeToOo
10-30-2007, 18:26
Estestveno 4e go pravi naro4no, a tova 4e toi go otri4a -ne mu viarvai -riadko govorit na 100% istina! \:D/
Devilkin:)
10-30-2007, 18:30
В такъв случай просто се свалка с всички момичета около него, вижда ги като потенциални гадженца и се надява някоя да му върже...Не му пречи към свалките да прибавя и фрази от рода на "обичам те" - лесен начин да ти падне някоя в ръчичките, след като си я позарибявал малко..
i az shte se prisuedinq kum drugite che go pravi narochno ;-) no ako iskash da razberesh dali naistina e taka opitai i ti da go podraznish probvala sum deistva :wink:
Прави и ти като него и ако се издразни .. :D
FunkyFresh
10-30-2007, 19:28
Човека се чуди как да те забие и пише тупоти с който обаче успява да те дразни ::: за тфа ако и ти го харесваш и си сигурна в чувствата си както и неговите предприемай нещо щото както някой каза преди мене няма да те чака вечно :wink:
П.С. И тфа че ти обяснява че те обича ми звучи леко банално :?
EternalSilence
10-30-2007, 19:32
какво сте се събрали всички тук против момчето?
напук на всички ще представя гледна точка за която 100% не сте и помисляли:
виж сега, има една такава наистина малко вероятна възможност но не е за пренебрегване - може просто да е прекалено добродушен за да го прави нарочно и с такава цел, може просто да се опитва да се отърси от чувствата си към теб и да продължи нататък, може просто да не съзнава какво прави и защо го прави, и то само когато е с теб!
но не знам, ти прецени сама дали е достатъчно простодушен, за да не осъзнава какво прави
EvilBrunette
10-30-2007, 19:32
100 % т'ва с целувките за някои друг е лъжа. Хаха мн е тъпо, но и с мен са го пробвали тоя номер. Не се връзвай, просто някои момчета си мислят, че ще ни бъдат по-интересни ако ни дразнят. Ама са в грешка... :?
Предполагам го прави нарочно за да те подразни,за да те накара да ревнуваш!Май и успява :P А и да не го прави нарочно,какво от това?Ти неискаш да си с него,той си има собствен живот,не може цял живот да те чака да му кажеш "да"...Опитва се да те забрави момчето,нещо лошо ли има?Ся ако тръгнеш с него, и твърдиш че те обича,предполагам няма да се държи така.Все пак ти си с него!Познаваш го добре предполагам,нали сте фр... Сама прецени дале е женкар или го прави нарочно,ние тук не можем да гадаем #-o
GregoryHouse
10-30-2007, 20:00
Сигурно се опитва да те накара да ревнуваш. Ако имаш чувства действай, щот той няма да те чака вечно.
Май май е точно така...убеден съм че го прави нарочно...
GaMe_OveR_BoY
10-30-2007, 20:05
emi da e naro4no ili ne po dobre neka da si ti ostane v sarceto kato tvoq mn dobur fr ot kolkoto kato biv6eto ti gadje.....pone taka misla.. sigurno e naro4no
anelia_888
10-30-2007, 22:58
Еми попитай го директно..Кажи му "Това ли е начина ти да ми докажеш,че ме обичаш?!?"
пазя-го-в-тайна
10-30-2007, 23:07
момчето те дразни с такива дребни неща за да разбере дали ти имаш някакви чувства към него.
а от това което прочетох до тук беше: той те дразни - дразни го и ти....
и ще си играете на дразненка 1 месец.( СУПиР :smt002 )
или ще му отврущаш на чувствата или не си играй с тях! сама трябва да решиш!
Gold_Angel
10-31-2007, 10:01
mn qsno 4e te haresva 2 mnemiq nqma :) a 6tom te drazni zna4i i ti nego :) ne krii 4uvstvata si - davai smelo napred! :)
Vladokaaa
10-31-2007, 10:33
Нарочно го прави естествено...то си личи.Обаче на теб защо ти става кофти, нали не го харесваш и не искаш да тръгваш с него?Какъв е проблема тогава, може да прави, каквото реши.Или бъди с него, или не се дразни от това, което прави.В смисъл не можеш да му забраниш.
;-)
sweet_baby_f
10-31-2007, 11:09
Blagodarq na vsi4ki za burzite mneniq opredeleno mi bqhte ot polza :-) :wink:
voodoodoll1
10-31-2007, 11:45
Нарочно го прави,опитва се да те накара да ревнуваш.Действай,защото може да му омръзне да те чака.
sasha_90
10-31-2007, 14:24
Опитва се да те накара да ревнуваш и май успява. :D
mechtaq_za_teb
10-31-2007, 18:27
Според мен го прави нарочно,за да те подразни по някакъв начин.Случвало ми се е,но понеже аз не харесвах момчето,не се подразних никак.
alkobalko
10-31-2007, 18:38
Най-лесния начин да разбереш причината за това негово поведение е да говориш лично с него.
Нарочно го прави :wink: Не се плаши,нормално е за мъжете...Всички го правят...
Ако си заслужава действай,ако ли не...по добре си останете само приятели и просто не му обръщай внимание.
пазя-го-в-тайна
10-31-2007, 22:15
Zna4i 6te vi pomolq da kajete kakvo mislite. Edin moi stra6no dobur priqtel me haresva ot blizo godina. Postoqnno mi poftarq kolko me obi4a no i se sramuva da izrazi 4ustvata si pred drugite. Az moje da se kaje 4e imam nqkakvi 4uvstva kum nego no vupreki tova ne se suglasqvam da trugnem poradi edna pri4ina. Makar i da sum ubedena 4e me obi4a za6toto po vsqkakuf na4in mi go dokazva toi postoqnno flirtyva s nqkoi negovi priqtelki. Nz za6to no dori kogato si pi6em v skype pi6e ne6ty ili pra6ta nqkakfi celuvki i posle kazva "sry tova ne be6e za teb". Dori me popita dali haresvam edni proekti na edno momi4e koeto go haresva i sa mn dobri fr. Imam 4ustvoto 4e go pravi naro4no no neznam kakvo da mislq ve4e. Kajete mi kakvo da pravq kakvo mislite i az li da go izdraznq s nqkakfi ne6ta prosto nz :cry: ](*,)
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Този е някъкъф клоун и смешник... на голям женкар ли се прави .. незнам , изобщо не му обръщаи внимание , не си струва
:wink:
разбираш ги :razz: а си момиче(мисля)
Tozi te kara da go revnuvash i da se izpusnesh pred nego 4e go haresvash ...tva e moito mnenie :grin: