View Full Version : Въпрос относно раздела - цигарите и останалите неща
KiLLeR_InSTiNkT
10-31-2007, 11:51
Исках да питам защо го няма вече?
Според мен имаше някои полезни мнения и теми, не всички подстрекаваха към употребата на наркотици. Затова и питам. Нужно ли беше да се премахне?
hamilcar
10-31-2007, 11:53
На мен също ми е много интересно защо го няма този раздел.
krem4et0
10-31-2007, 11:57
Важните теми от раздела бяха преместени, а и някои неща може да се пишат в другите раздели. Преценихме, че разделът е не само ненужен, но и доста вреден.
BlueMushroom
10-31-2007, 12:02
tva beshe super tupa postupka da mahnete razdela!!napravo nqmam dumi
hamilcar
10-31-2007, 12:03
Важните теми от раздела бяха преместени, а и някои неща може да се пишат в другите раздели. Преценихме, че разделът е не само ненужен, но и доста вреден.
С какво раздела вредеше на сайта или на потребителите ?
[quote=krem4et0]Важните теми от раздела бяха преместени, а и някои неща може да се пишат в другите раздели. Преценихме, че разделът е не само ненужен, но и доста вреден.
С какво раздела вредеше на сайта или на потребителите ?[/quна потребителите :D
krem4et0
10-31-2007, 12:33
Какво пречи да обсъждате тези теми в други раздели?
BlueMushroom
10-31-2007, 13:01
problema ne e samo v tova che nqma v koi razdel da si pishem temite.chrez triene na komentari i temi vie qsno pokazvate che ne zachitate nasheto mnenie.a kak nie da uvajavame mneniqta vi kato vie ne uvajavate nashite.dobre razbiram da iztriete chast ot temite i komentarite no chak da istriete celiq razdel...tova veche e prekaleno!!!nie sushto sme chast ot foruma
No_Limit
10-31-2007, 13:25
Наистина разделчето беше хубаво,но имаше наистина много теми които можеха да навредят напр. "Колко струва 1 цигара джойнт" "Къде мога да намеря трева ?" и т.н
Seducti0n
10-31-2007, 13:36
Наистина разделчето беше хубаво,но имаше наистина много теми които можеха да навредят напр. "Колко струва 1 цигара джойнт" "Къде мога да намеря трева ?" и т.н
Всеки прави каквото иска с живота си,всеки има право на личен избор.Наистина не е много редно,тук във форума да се обсъжда откъде може да си намерим трева или пък как вървят цените,но крайния резултат е един и същ за тези,които са решили да пробват.Или ще разпитат познати или анонимно ще разпитват из форума и пак казвам,резултата е едно към едно. :wink:
hamilcar
10-31-2007, 14:12
Например ? Кои са тези раздели, в които можем да обсъждаме тези теми. Стига с това, че е подстрекавал към взимането на наркотици. Имало е теми "Откъде да си купя трева ?", но да е имало отговор в тях ? Няма лошо хората да обсъждат кое повече им харесва или какво употребяват.
Раздела, който изтрихте мисля, че беше един от най-важните във форума. Но вие виждате само "лошата" му страна. Жалко ...
krem4et0
10-31-2007, 14:23
След като имате проблем с това, обърнете се към админестратора и му кажете доводите си за този раздел. В крайна сметка форумът се прави за всички нас-да ни е приятно, удобно, пучително....да си помагаме. Моето лично мнение си остава същото-разделът не е нужен!
Пишете в кофата или Всичко тийн накуп!
След като имате проблем с това, обърнете се към админестратора и му кажете доводите си за този раздел. В крайна сметка форумът се прави за всички нас-да ни е приятно, удобно, пучително....да си помагаме. Моето лично мнение си остава същото-разделът не е нужен!
Пишете в кофата или Всичко тийн накуп!
Пишете в кофата : Кой ще вземе писането на сериозно точно пък в кофата ?!? #-o
Не знам как гласувате и какво правите ,но определено без да се обиждате сте най-забутания и самогъзен модераторски ЕКИП който съм виждал като всеки дърпа на неговата си страна и прави каквото си иска.
1. Взимате решение със администратора (Дори се съмнявам ,че са участвали всички модератори) без да се пусне една проста анкета във която да участват и юзърите във форума.
2. Преди имаше една доста добра практика мненията на потребители които бъдат сметнати за нарушение ДА НЕ СЕ ЗАТРИВАТ ,а да се намали размера на шрифта и обяснение от модератор . Но сега не всичко се трие ,съдържа не съдържа съществена информация .... трие се .
3. Манията за заключване на теми продължава като класацията я водите Вие госпожице krem4et0 . Моля не се възгордявайте това не е комплимент. Един въпрос и към вас , да не сте пресаташето на Обединените модераторски сили ? За възраста си и за това което претендирате ,че притежавате като потенциал ... не ви отива просто.
4. Нищо не пречеше да се засили модераторския контрол в дадения раздел , без да се налага неговото затриване, но явно вие сте обмислили всички варианти.
5. Един кирилизатор не може да оправите или по точно администатора ... сега има свободно време да сменя емотикони и да добавя аватари обаче затова няма ... като и той се самоизтъкваше нейде из разделите колко експириънс имал във тези среди.
6. Преди да си помислите ,че трябва да ми затриете мнението ...ПОМИСЛЕТЕ ПАК ...
Това са мойте наблюдения в последните няколко месеца
krem4et0
10-31-2007, 15:05
Заключвам тези теми, които съм преценила. какво да направя, като болшинството от темите се повтарят или са без грам смисъл?
А относно изказванията за екипа...........и на Вас не Ви отива да използвате такива изрази, предвид това, за което претендирате. Никой не Ви задължава да пишете в този форум. След като не Ви е приятно и смятате, че форумната политика е в разрез с Вашите очаквания, просто не пишете.
Заключвам тези теми, които съм преценила. какво да направя, като болшинството от темите се повтарят или са без грам смисъл?
- Тогава мога да заява ,че имате доста изкривено чувство за справедливост във повечето случаи !
А относно изказванията за екипа...........и на Вас не Ви отива да използвате такива изрази, предвид това, за което претендирате. Никой не Ви задължава да пишете в този форум. След като не Ви е приятно и смятате, че форумната политика е в разрез с Вашите очаквания, просто не пишете.
Извинявайте , но аз не претендирам за нищо относно моята личност във този форум ! Тук не е мястото да се доказвам !
Права сте ,че никои не ме заължава да пиша във този форум!
Форумната политика не е в разрез с мойте очаквания ,а със самата конституция .
Разбирам тънките намеци които прилагате към писанията си , но не мисля да напускам форума.
Просто вие не държите на думата си и дори не спазвате собствената си форумна политика.
Явно не сте запозната и с конституцията на страната си :
МОЛЯ .....
КОНСТИТУЦИЯ на Република България
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Чл. 40. (1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.
(2) Спирането и конфискацията на печатно издание или на друг носител на информация се допускат само въз основа на акт на съдебната власт, когато се накърняват добрите нрави или се съдържат призиви за насилствена промяна на конституционно установения ред, за извършване на престъпление или за насилие над личността. Ако в срок от 24 часа не последва конфискация, спирането преустановява действието си.
Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала.
(2) Гражданите имат право на информация от държавен орган или учреждение по въпроси, които представляват за тях законен интерес, ако информацията не е държавна или друга защитена от закона тайна или не засяга чужди права.
Какъв парадокс ... не мислите ли ?!
krem4et0
10-31-2007, 15:29
Ако ще говорим за закони-наркотиците са забранени от закона, алкохолът е забранен за лица под 18 години, а булшинството от посетителите тук са под 18. да не се хващаме за буквата на закона. Все пак аз не съм юрист 8)
ThankYouVeryMuch
10-31-2007, 15:50
Наркотиците убиват !
В въпросния раздел не попадах на нито една тема относно как някой иска да се пребори с пороците, а единствено теми където малолетни обменят своето невежество и всяка втора тема беше "откъде да си купя", "с какво да се вкарам в як филм", "къде да си намеря гъби". А вече на няколко пъти ми се случва да получавам на ЛС "оферти" от някои хора, чиито никове ще запазя в тайна, да не вземете да им пишите случайно. Ако се заинтересува админ ще му кажа кои са.
Та да обобщя, за мен този раздел изобщо не беше според предназначение и вида му едва ли щеше да се промени, защото както винаги тийнейджърите не слушат и тръпката им е именно в това да правят, това което им е забранено. От горе до долу имаше само теми изпълнени със словесна пумия и съвети за дрогиране. Добрече го разкараха този раздел.
NightSky
10-31-2007, 15:57
Разделът не беше кой знае колко важен и полезен. Повечето теми от сорта на "от къде да купя трева", са крайно неподходящи за тийн форум.
В крайна сметка ще е по-добре без него.
hamilcar
10-31-2007, 16:01
Наркотиците убиват !
В въпросния раздел не попадах на нито една тема относно как някой иска да се пребори с пороците, а единствено теми където малолетни обменят своето невежество и всяка втора тема беше "откъде да си купя", "с какво да се вкарам в як филм", "къде да си намеря гъби". А вече на няколко пъти ми се случва да получавам на ЛС "оферти" от някои хора, чиито никове ще запазя в тайна, да не вземете да им пишите случайно. Ако се заинтересува админ ще му кажа кои са.
Та да обобщя, за мен този раздел изобщо не беше според предназначение и вида му едва ли щеше да се промени, защото както винаги тийнейджърите не слушат и тръпката им е именно в това да правят, това което им е забранено. От горе до долу имаше само теми изпълнени със словесна пумия и съвети за дрогиране. Добрече го разкараха този раздел.
Не сте попадал на такава тема, защото и толкова сте го посещавал. А кой сте Вие, че да казвате какво трябва и какво не трябва да се пише. Раздела като цяло е за обсъждане на тези вещества. Това дали някой иска да опита или иска да спре е отделен въпрос. В двата случая въпросния потребител ще получи отговори, информация или както искате го наречете.
И пак за темите "Откъде да си купя ... ?". Хванали сте се като удавник за сламка. Толкова ли не можете да разберете, че в тези теми нямаше информация откъде може да се купи. А и дори да има тя нямаше да е нищо съществено.
ThankYouVeryMuch
10-31-2007, 16:17
Наркотиците убиват !
Не сте попадал на такава тема, защото и толкова сте го посещавал. А кой сте Вие, че да казвате какво трябва и какво не трябва да се пише. Раздела като цяло е за обсъждане на тези вещества. Това дали някой иска да опита или иска да спре е отделен въпрос. В двата случая въпросния потребител ще получи отговори, информация или както искате го наречете.
И пак за темите "Откъде да си купя ... ?". Хванали сте се като удавник за сламка. Толкова ли не можете да разберете, че в тези теми нямаше информация откъде може да се купи. А и дори да има тя нямаше да е нищо съществено.
Приятел, едно е да се информираш в своя ползва, друго е да ти помагат да се натровиш. Има разлика. Кажи ми каква точно полезна информация получават 14 годипните ? Влизат в раздела и в момента, в който питат нещо други хлапета им дават акъл колко безобидно е да се използват халюцигенните препарати, дават им напътствия все едно всичко знаят. Малките остават с впечатление, че всичко е безобидно и е готино. А всъщност една тема не видях, в която някой да сподели че се е натровил, че търси помощ как да спре с алкохола или цигарите и т.н. И вече модератор отговори в темата. Съдържанието на раздела не отговаряше на законите според конституцията и имаше повече вреда отколкото полза. А това, че вметна да ме питаш в качеството ми на какъв го казвам беше излишно. Не поставям мнението си над другите, просто написах, че наркотиците убиват и толкоз. И между другото точно чрез този раздел се осъществяваха и различни сделки. Ти да не мислиш, че ще пишат в самата тема, онези които действително имат полза от раздела дават офертите си на ЛС. Имаше теми, където откровено някои хора тънко тънко намекваха, че предлагат оферти на ЛС.
ProstoAz
10-31-2007, 16:27
Forslor, това, което цитира, още веднъж показа, че за този раздел място във форума няма. А решението за премахването му всички сме взели и обсъдили заедно, интересното е, че НИКОЙ не подкрепи запазването му!
Ако ще говорим за закони-наркотиците са забранени от закона, алкохолът е забранен за лица под 18 години, а булшинството от посетителите тук са под 18. да не се хващаме за буквата на закона. Все пак аз не съм юрист 8)
Драга ми госпожице, то ако се хванем за буквата на закона целият форум трябва да се закрие.
Със коментара си вие( нямам впредвид лично вас) фактически признавате ,че сте извършили нарушение със самото създаване на този раздел .... така ли да го приемам ?. :wink:
По същата логика може да закриете и раздела "Здравни проблеми" където освен безпочвени и недоказни начини за лечение с една дума пълни глупости се предлагат на новодошлите и наивни деца ,аз друго не виждам .
Дори по-запознатите лица в сферата на медицината се отказаха от този раздел. Но щом смятате това за по-безопастно , няма какво да коментирам.
След като този форум е бил създаден с цел всеки да сподели мнението си по даден въпрос без да бъде обезпокояван косвено , както и да реши към кой раздел на форума да бъде съпричастен Вие нямате правото най -малко без да сте обявили решението си предварително да закриете това или онова (Ама нали аз като съм администратор , каквото реша това ще става --- да но ако беше администратор на някое забутано форумче, посещавано от максимум 5 човека на кръст).
Но както споменахте тук юзърите са рядко над 18 години и лесно се справяте със всеки изблик на несъгласие и т.н,а именно със затриване на съответния дразнещ пост или заключване на дадената тема в точката на нейната кулминация и развръзка.
С една дума отнемате правото на глас което вие сами сте дали и за което съответно претендирате ,че може да има посегателства в/у съдържаннието му тогава и само тогава когато накърнява друг човек.
Противоречите сами което е абсурдно или просто се оплитате в измислените си лъжи, което е напълно нормално следствие при вашата неорганизираност като екип.
За вбъдеще се надявам да не доспускате такива глупави грешки. Не не се очудвайте не оптимизма ми ... знам ,че пак ще си знаете своята. :roll:
Относно коментара "Не на наркотиците " да оставим настрана ,че е казано от юзърка водена от първичните си инстинкти за флууд ...тя изобщо не подозира какво се коментира в темата.
Аз също съм против наркотичните в-ва и т.н , но сега къде да изразя недоволството си или тръгна да обеждавам някого да не взима или пуши .... може би в раздел "КОФА" ? :shock:
8)
ProstoAz
10-31-2007, 16:44
С крайно объркания си пост ти просто отписа всички форуми в България, които следват собствени правила, съобразени с изискванията за добро поведение във форум...
ПП. В "Здравни проблеми" лекарствени препарати, които могат да навредят на някого, не се предлагат!
ProstoAz
10-31-2007, 16:51
Между другото забравих да покажа какво гласят общите условия, които всеки един от нас е приел при регистрацията си тук:
Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно.
ThankYouVeryMuch
10-31-2007, 16:53
Относно коментара "Не на наркотиците " да оставим настрана ,че е казано от юзърка водена от първичните си инстинкти за флууд ...тя изобщо не подозира какво се коментира в темата.
Първо съм "юзър", не "юзърка", но както и да е. :-D
Ако не четеше през ред щеше да разбреш какво имам в предвид и много добре разбирам за какво иде реч. Ти реагира първосигнално, макар и да изписа един килограм смислени неща, но без да видиш реалния проблем както и причините защо този раздел вече го няма. Стигаш до крайности в заключенията си, никой не ти нарушава правата. Както казаха, можеш да продължиш да задаваш въпросите си в други раздели. Раздела за здравето е съвсем подходящ да питаш нещо относно наркотиците и да се информираш за вредата им. А раздела за наркотиците се беше превърнал в място за съвети от тип "откъде и как", а не с цел да е в помощ на хората, които имат реални проблеми с наркотиците. Децата остават с впечатление от написаното там, че друсането е готино и няма противопоказания... Както и да е, вече казах това няклко поста по-горе. Вече се повтарям.
Какво да ви кажа ...започна се ... сега всеки следващ ще преразкаже със свои думи , това което е казал предишния и пак ... нищо.
А защо разделът се беше
.... превърнал в място за съвети от тип "откъде и как", а не с цел да е в помощ на хората, които имат реални проблеми с наркотиците. Децата остават с впечатление от написаното там, че друсането е готино и няма противопоказания...
Защотото модераторите са го позволили. :idea:
Завторвам ли , затретвам ...загубих бройката не съм за наркотиците , но раздела при по-добра поддръжка можеше да не се закрива ...където и е критиката ми към вас ... как казано с прости думички си правите каквото искате (администратора) и после ,защо имало негативни отзиви та вижте ни, ние сме за правдата и "блаблабла"... лицемерие това не е хубаво...вярвам правите ралика между добро и зло .
^npocTo^a3^f^ мерси ,че си си направила труда да извадиш този цитат , но лично аз мога да ти дам пример как голяма част от модераторите изобщо не са запознати с него камоли пък да го спазват , но ти си запозната, така че няма смисъл :wink:
ThankYouVeryMuch - На теб се извинявам единствено ,че съм ти объркал пола. За останалото ако си мислиш ,че раздела вече като е премахнат е решен проблема с взимането на наркотици от малолетни и със "зарибявката" жестоко се лъжеш. Просто се прикрива, както се прикриват всички грозни и порочни неща в нашата страна.
^npocTo^a3^f^ - Пак да спомена не става въпрос за раздела ...става въпрос за системата на гласуване която вие държите да е на някакво измислено ниво. Как ще има отзиви против .... от новите модератори
:wink: И изобщо за начина ви на действие като модератори в последно време . Просто гледам да засегна всички области в който са проявени дадените признаци на немърливост и да ви ги представя.
Но малко или много никои не се замисля ,защото не му оттърва.
:!:
hamilcar
10-31-2007, 17:50
Forslor -> Няма смисъл.
Добре съгласен съм раздела вече го няма, дано сега всички мирясат най-после.
Очаквам и други раздели да се закрият, а на тяхно място да се направят "Игри 2", защото само "Игри" не стига. Също така може и "Контейнера", все пак "Кофата" е нормално да се препълни.
По-важни неща като цигари, алкохол, наркотици нямат значение. Дори и в бившия раздел да се обсъждаше повече кой какво е взел, а не кой какво е спрял. Можеше просто да се засили модераторския контрол. Но разбира се важното е да се модерират разделите "Секс" и "Любов", а това, че има 6-7 модератора и в "Цигарите и останалите неща" е без значение.
AtMosFera
10-31-2007, 19:37
С какво раздела вредеше на сайта или на потребителите ?
С нищо,ама на някои!Стига бе,то от кога се пили че подстрекавал към употреба и кви ли не глупости още,че направо се чудех как не го закриха по-рано!
teenkopele
10-31-2007, 19:50
Това, че по-голямата част ще бъдат изтривани/заключвани с извинението, че не спадат към дадения раздел.
Нямаше ли да е добре първо да пуснете анкета или нещо, за да видите какво е отношението на потребителите, които на практика правят този форум, за този раздел и след това да взимате толкова крайни решения?
Подстрекавал към употреба на наркотици и т.н. Да, до някъде е така, но това пртичина ли е да триете цял раздел? Защо просто не се хванахте да го поизчистите от мнения и теми, подстрекаващи към такива действия? Да, не съм аз този, който ще ви казва какво да правите, но нали в крайна сметка сте модери...и това ви е работата. :shock:
...
teenkopele
10-31-2007, 19:57
Започва се... :D
teenkopele
10-31-2007, 19:59
...А решението за премахването му всички сме взели и обсъдили заедно, интересното е, че [b]НИКОЙ не подкрепи запазването му!
Не смяташ ли, че е редно да се допитате до обикновените потребители на форума?
shadow4e
10-31-2007, 20:45
Според мен разделът не беше подходящ за този форум. Аргументи няма да давам.
Seducti0n
10-31-2007, 22:00
На мен само едно нещо не ми стана ясно.Раздела беше изтрит,но същевременно,всеки желаещ може да обсъжда различни въпроси,свързани с тревата,цигарите,алкохола във всичко тийн накуп или пък в кофата и тогава,пак си остава същото,само,че няма раздел...ох нещо ни мога да си подредя мислите,надявам се да сте ме разбрали... :wink:
LiveFlower
10-31-2007, 22:05
На мен само едно нещо не ми стана ясно.Раздела беше изтрит,но същевременно,всеки желаещ може да обсъжда различни въпроси,свързани с тревата,цигарите,алкохола във всичко тийн накуп или пък в кофата и тогава,пак си остава същото,само,че няма раздел...ох нещо ни мога да си подредя мислите,надявам се да сте ме разбрали... :wink: bravo macka to4no taka,i sa kvo stana vsi4ko teen na kup 6e diskutirame narkoticite,za6toto ve4e kato vlizam postoqnno gledam temi za narkoticite i cigarite,demek edin vid vie premestihte razdela!pone as taka go razbiram
teenkopele
10-31-2007, 22:13
Пчьолкин разбирам, че вече няма къде да се правиш на мъж и да обясняваш, че си изпил цели 3 бири или си пушил козче, ама раздела си беше място за мерене на пишки и на кой колко му е било готино като е лъхал бронз ебати...
Ставаш смешен и банален...нямаш ли си друга работа бре?
Няма да ти отговоря, каквото и да напишеш, тъй че...губи си времето колкото искаш. :)
Seducti0n
10-31-2007, 22:57
Не са го преместили,а по-скоро "Всичко тийн накуп" ще стане една гигантска камара от теми,свързани с трева,амфетамини,цигари и т.н,наред с останалите теми,които се дискутират в този раздел. :neutral:
LiveFlower
10-31-2007, 23:06
Не са го преместили,а по-скоро "Всичко тийн накуп" ще стане една гигантска камара от теми,свързани с трева,амфетамини,цигари и т.н,наред с останалите теми,които се дискутират в този раздел. :neutral: da to4no tova iskah da kaja,4e VSE EDNO edin vid sa go premestili
die_die_my_darling_
10-31-2007, 23:41
Голяма работа,че махнаха раздела :D
Наркотиците ще превземат света!
И никой заспал мод/админ не може го промени =)
Далеч по-добре щеше да бъде да се въвведе страг контрол в раздела, но тъй като на никой не му се занимава резултата е на лице. Е, пак е по-добре от преди.
krem4et0
11-01-2007, 06:20
Не са го преместили,а по-скоро "Всичко тийн накуп" ще стане една гигантска камара от теми,свързани с трева,амфетамини,цигари и т.н,наред с останалите теми,които се дискутират в този раздел. :neutral: da to4no tova iskah da kaja,4e VSE EDNO edin vid sa go premestili
Едно е да има раздел с 2000 теми за ед0но и също и съвсем различно 10 теми в друг раздел. То е ясно, че подобни теми ще се коментират, но със съществуването на цял раздел за това, излиза че форумът толерира алкохолиците и дрогарите...........
Темите и мненията от раздела са преместени във "Всичко тийн на куп". Причината за това е че нямаме намерение да подтикваме който и ва било към упореба на цигари, алкохол и други вредни вещества. Тези теми могат да бъдат обсъждани и в други раздели но присъствието на такъв раздел е нещо като "заведенията за пишачи" които се пръкват чат-пат.
какво сте направили бе ?!
всеки ден когато ми е супер тъпо и не спя (това е често) сядах на пцто и влизъх точно в този ваш умразен раздел ....научавах неща който незнам и то именно от хората който вие така мразите, хората с практика, от тяхния опит разбирах какво може и какво не ,какво има смисал и какво не ...
вие луди ли сте как сте могли ..просто не виждам какво друго може да ми е интересно в този форум ... някакви лигли как си показват новите дрешки ?! ...безкрайните теми за първия път ?! ...
Елате в реалността , на където и да се обърнем виждаме хора употребяващи наркотици , някой от нас ги употребяват , какво като махнете раздела наркотиците ще изчезнат ...ооо колко сте найвни ...
Именно в този раздел хората питаха кое е хубаво и кое не , а тези който знаеха им казваха ....
Кво обяснявам майна , то за повечето хора в този форум е важно да си купят някакви скъпи пърфюмчета и да отидат възможно най-съблечени на дискотека ... и някви хипер тъпи нещеца ...
KiLLeR_InSTiNkT
11-01-2007, 17:09
Мда, съгласна съм с Идиотка. И аз влизах много често в този раздел, макар да не пишех много напоследък - имаше хора, употребявали наркотици, чрез които разбирах кое си заслужава и кое не. Даже се отказах да пробвам някои неща именно заради мненията там... Имаше си и теми, които трябваше да бъдат премахнати, но ако модераторският контрол беше засилен, те нямаше да просъществуват дълго.
Знам, че този пост е безсмислен след като разделът го няма вече и, че все ще се намери някой, който да ме напсува или обиди, но това си е моето мнение. А и в "Цигарите и останалите неща" имаше и продължава да има хора, които просто искат да се информират. Да се информират - да, защото не е достатъчно да пуснеш една тема - "Не на наркотиците" и да си мислиш, че всички ще са доволни и че проблемът е решен. Защото според мен опитът на някои хора, които са го преживели, е по-добрият начин да откажеш някого да пробва дадено нещо. Те знаят какво е и не преиначават фактите, могат да дадат адекватен съвет в повечето случаи. А и искам да кажа, че ако някой е решил да пробва дадено нещо, то премахването на този раздел няма по никакъв начин да го спре, даже напротив - ще пробва и в най-лошия случай няма да знае какви са последствията от това.
Това е от мен, засега няма какво повече да добавя. Така или иначе този мой пост беше излишен, но исках да се изкажа.
Добре аиде модераторите, да дадът идея къде да пишем сички тея теми ...
в раздел Секс ?! ....смисъл къде да пусна тема от сорта на "любимият ви коктеил".... "какво мислите за наркотиците" ....."струва ли си да се друсъм" ....."кой цигари са възможно най-безвредни" ....
идей !?
Прави сте ,че само се хабите. Лично аз изхабих цялата азбука да им обяснявам ,защо не трябваше да се трие раздела + очевадно глупавите грешки и коментари на някои модератори ,ама NO CONNECTION WITH THIS MODERATORS ..... пък админа той къде прочел , къде не гледа да си "изцвъка" неиздържаното коментарче и до там. 8)
Спора по темата спря още на 2 ра страница , сега се разтягат локумите.
Пчелата бръмзе ... не се спотайваи ти си виновен :D
KiLLeR_InSTiNkT
11-01-2007, 18:45
^ т.е. ти току що потвърди, че прочитането на определени теми и постове в този раздел са те подтикнали към използването на определени субстанции, които са ти били един вид препоръчани???
Има някои неща, за които съм се замисляла дали да ги пробвам *не си мисли, че само от едно мнение - това колко е яко, ще ми се прииска* и по някакъв начин съм се отказвала, прочитайки дадено мнение точно там. Каквото съм решила мога и без "Цигарите и останалите неща" да го направя, но за мен беше важно да прочета мненията на хора, които са минали по този път, за да преценя дали си заслужава или не. Съжалявам, че това, което съм написала е малко объркано - дано си разбрал какво искам да кажа.
И за да отговоря точно, кратко и ясно на въпроса ти - не, не са ме подтикнали точно тези теми в този раздел да опитам.
teenkopele
11-01-2007, 19:24
Прави сте ,че само се хабите. Лично аз изхабих цялата азбука да им обяснявам ,защо не трябваше да се трие раздела + очевадно глупавите грешки и коментари на някои модератори ,ама NO CONNECTION WITH THIS MODERATORS ..... пък админа той къде прочел , къде не гледа да си "изцвъка" неиздържаното коментарче и до там. 8)
Спора по темата спря още на 2 ра страница , сега се разтягат локумите.
Пчелата бръмзе ... не се спотайваи ти си виновен :D
Стига, че ми е гузно... :D
РАздела ми липсва :( ..смисъл като ми беше скучно си пишех там четях доста неща който ми бяха интересни и научавах много неща...сега кво тря пиша в всичко теен на куп ..ами няма да е същото ! някой хора си падат по модата и козметикада влизат в козметика и диети ..падат си по музиката и влизът в музика и Тв ...а ние кво къде ще влизаме в всичко теен на куп ... пфф просто вече сичко ще е много тъпо ! що не махнахте козметика и диети ... или пък политика .. ?!
krem4et0
11-01-2007, 20:30
всеки ден когато ми е супер тъпо и не спя (това е често) сядах на пцто и влизъх точно в този ваш умразен раздел ....научавах неща който незнам и то именно от хората който вие така мразите, хората с практика, от тяхния опит разбирах какво може и какво не ,какво има смисал и какво не ...
вие луди ли сте как сте могли ..просто не виждам какво друго може да ми е интересно в този форум ... някакви лигли как си показват новите дрешки ?! ...безкрайните теми за първия път ?! ...
Елате в реалността , на където и да се обърнем виждаме хора употребяващи наркотици , някой от нас ги употребяват , какво като махнете раздела наркотиците ще изчезнат ...ооо колко сте найвни ...
Именно в този раздел хората питаха кое е хубаво и кое не , а тези който знаеха им казваха ....
Кво обяснявам майна , то за повечето хора в този форум е важно да си купят някакви скъпи пърфюмчета и да отидат възможно най-съблечени на дискотека ... и някви хипер тъпи нещеца ...
Не познавам човек, който да употребява наркотици или да подозрам, че употребява..........де да знам, ама средата ми явно не е наркоманска, а чисто и просто хора, които се забавляват с 1 бутилка вино цяла вечер и пак си прекарват страхотно!
Не познавам човек, който да употребява наркотици или да подозрам, че употребява..........де да знам, ама средата ми явно не е наркоманска, а чисто и просто хора, които се забавляват с 1 бутилка вино цяла вечер и пак си прекарват страхотно!
хмм вобще не ми се вярва ... може ти да незнаеш просто ...
а моляте само не ми говори за тва че можеш да се забавляваш по друг начин ! никъде не става вапрос че хората взимът наркотици, за да се забавляват или пък защото имат проблеми !!!
аа преди да решите да премахнете раздела :( ..някой прочете ли вобще какво пише ....
ThankYouVeryMuch
11-01-2007, 21:12
а моляте само не ми говори за тва че можеш да се забавляваш по друг начин !
Току що се препъна. Нима наистина смяташ, че може да се забавляваш истински единствено с наркотици ? :lol:
Току що се препъна. Нима наистина смяташ, че може да се забавляваш истински единствено с наркотици ? :lol:
Всички анти наркота излизът с номера, че могат да се забавляват без наркотици ....еми ху сички можем!... Просто никой не зима наркотици , за да се забавлява повече или пък защото му бил скапан живота ...мно дуре загряяте кво ви казвам !
ThankYouVeryMuch
11-01-2007, 21:56
Да прав си не се изказах точно ...имах предвит хората не се друсат а да се забавляват ! да както и да е ко се занимавам и аз
Пак не постави думите си така, че да те разбера ама карай. :D
Wrathchild
11-01-2007, 23:16
Ми то по тая логика и секса да се закрие, щото е масова практика да се чукат 12 годишни.
Нямало полезни теми - ми пуснете вие бе. Нали вие уж поддържате този форум, напишете нещо различно от рода на 'точка не знам си коя от правилника мод бай не знам си кой'.
Всеки човек си има глава на раменете и си решава дали ще използва наркотици. И някакви си мнения във някакъв си форум няма да повлияят много много на това какво е решил да прави с живота си.
И сега какво, спасихте света и друсащите се лапета станаха с 50% по-малко? Те като не си я намират информацията от тука от друго място ще си я намерят. Ако искахте да промените нещо да бяхте пуснали няколко теми за вредата, с повече информация, с линкове към разни сайтове... ама не, понеже ни мързи дайте да закрием раздела направо.
И сега кво? Ще ми изтриете мнението. Или ще ме баннете. Щото то не ви изнася.
Fanatichka
11-02-2007, 00:17
... Подстрекавал към употреба на наркотици и т.н. Да, до някъде е така, но това пртичина ли е да триете цял раздел? Защо просто не се хванахте да го поизчистите от мнения и теми, подстрекаващи към такива действия? ...
...
Как си представяш ТЕ да тръгнат да си "играят" да трият теми и мнениея.За Тях е по-лесно да делнат раздела и т'ва е пфф
Наистина раздела беше полезен до някаква степен.И както каза някой по-горе ... аз също като прочетох няколко теми и мнения за ЛСД се отказах да пробвам.
К'во да говоря .. да ви имам екипа и решенията.И ако си мислите, че пак няма да има теми от типа искам трева, кво пиете, яко е да се друсаш-жестоко се лъжете.Просто ше се пускат в раздели, където не им е мястото .. :smt018
тогава ще ги трият с предтекста , че мястото не им е в раздела !!! просто не ми е ясно как сте го взели тва решение майна ..честно ..някой се е събудил една сутрин било му е тъпо и е решил да делне цял раздел ммм супер..!!! ми кво да ви кажа мили хора http://promena.org/forum/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif (www.promena.org) ето това е едно много хубаво форумче и подпомага за легализацията на марихуаната ... !
krem4et0
11-02-2007, 06:24
Наркотиците са забранени от закона. Поне в България е така. Алкохолът е забранен от закона за лица под 18 години! сексът под 18 не е забранен, доколкото аз знам. Има само ограничения и санкции за извършващите сексуален акт с лица под 14 години. Има си теми-пишете си в тях. Голямо чудо, че го няма раздела. Аз на подобен раздел не съм попадала никога. само във форумът на моя интернет доставчик имаше раздел бира и се обсъждаше само и единствено бирата и мачовет, покрай които тя се лее.
Наркотиците са забранени от закона. Поне в България е така. Алкохолът е забранен от закона за лица под 18 години! сексът под 18 не е забранен, доколкото аз знам. Има само ограничения и санкции за извършващите сексуален акт с лица под 14 години. Има си теми-пишете си в тях. Голямо чудо, че го няма раздела. Аз на подобен раздел не съм попадала никога. само във форумът на моя интернет доставчик имаше раздел бира и се обсъждаше само и единствено бирата и мачовет, покрай които тя се лее.
да мно ясно за теб няма значение щото имаш други интереси сещаш ли се ... аз никога не съм влизъла в полетика раздела ..що още съществува ?!
Найвно !
Wrathchild
11-02-2007, 08:28
Наркотиците са забранени от закона. Поне в България е така. Алкохолът е забранен от закона за лица под 18 години! сексът под 18 не е забранен, доколкото аз знам. Има само ограничения и санкции за извършващите сексуален акт с лица под 14 години. Има си теми-пишете си в тях. Голямо чудо, че го няма раздела. Аз на подобен раздел не съм попадала никога. само във форумът на моя интернет доставчик имаше раздел бира и се обсъждаше само и единствено бирата и мачовет, покрай които тя се лее.И в такъв случай що раздела го имаше години и не го махнахте още преди?
Kak mojahte da go mahnete be kele6i :-x
Kak mojahte da go mahnete be kele6i :-x
nuff said
AtMosFera
11-05-2007, 21:19
Именно.Аз общо взето наи-мн там си бях.Боже,колко си права само!Определено форумът изтъпя без тоя раздел.
Ок,незаконно е.Но и също е и масово...всеки 2-ри друса,всеки 3-ти продава,със или без раздела пак ше си е така!Ама като цялото РЪКОВОДСТВО сте от 1 вид мн ясно 4е така 6е стане баси!Аре да видим ако половината модератори примерно бяха наркомани...
die_die_my_darling_
11-05-2007, 23:26
Еми кво може да се очаква от банда заспали модове...
На мен разделът ми харесваше преди години,когато хората там действително се вълнуваха от важни неща.Сега обаче,там беше заприличало на пазар за наркотици и всеки втори им прави реклама все едно са шоколадови бонбони...Това нормално ли е?Я си представете как едно 12 годишно дете влиза и пита "Хубаво ли е да взимаш хероин" и получава отговори от горе до долу "Дааа,страшно е,опитай,няма да съжеляваш"...Аз се радвам,че разделя вече го няма,беше се превърнал в пълна кочина... :-x
Еми кво може да се очаква от банда заспали модове...
Много си пестелива в коментарите де като захванеш модченцата ги довършваш , няма такова заспали ,има тъъъътттт и тъъъттт и много тъъъъътт ... ама те не могат да премахнат раздела , а АДМИНИСТРАТОРА тъй ,че ако ще тъъъъъъттт на всички тъъъъътттт да не забравиш админа и на него тъъъъъъттт. :?
Иначе по темата на много високо интелектуално ниво се разисква .... (хай левел )и то не бяха хлебарки , мишки , и т.н ..... тааа аз няма какво да коментирам освен да включа хамстера на приятелката си ПУФЧУ :neutral: :D
На мен разделът ми харесваше преди години,когато хората там действително се вълнуваха от важни неща.Сега обаче,там беше заприличало на пазар за наркотици и всеки втори им прави реклама все едно са шоколадови бонбони...Това нормално ли е?Я си представете как едно 12 годишно дете влиза и пита "Хубаво ли е да взимаш хероин" и получава отговори от горе до долу "Дааа,страшно е,опитай,няма да съжеляваш"...Аз се радвам,че разделя вече го няма,беше се превърнал в пълна кочина... :-x
МОДЕРАТОРИ - Обикновени хора с малко повече права от обикновените потребители, които се стараят да поддържат форума чист и прилежен.
Пък отделен е въпроса колко се стараят и как разсъждават и т.н :!:
Така ,че разсъди малко и после пак приказваи ,защо разделът се беше превърнал в кочина. :)
Аз изобщо не говоря за работата на модераторите и за вида на раздела като цяло.Говоря за самите теми,които бяха вътре...за начина,по който се насърчаваха хората да употребяват наркотици..
AtMosFera
11-06-2007, 17:29
Аз изобщо не говоря за работата на модераторите и за вида на раздела като цяло.Говоря за самите теми,които бяха вътре...за начина,по който се насърчаваха хората да употребяват наркотици..
Проста си... :shock: Мислиш ли,4е 1 наркоман си няма друга работа,та ше седне да насърчава някои :shock: ...?Баси колко тъпо-ужас
Абстрахирайки се от горния пост ще ти кажа ....ама ти не проумяваш ли ,че за да има такива теми явно е нямало достатъчно добър модераторски контрол което логично е работа на модераторите ......самите теми не могат да се изтриват от самосебе си ... именно контрол трябваше в раздела ...пък ти как го разбираш и какви си ги блещиш не ме интересува. По тази логика ако пред 2 ма полицай се сбият група младежи и единия извади нож и най брутално обезкости другия пред очите им , те не са виновни ,че не са спряли човека. Така ли ?
По просто не мога да ти го обясня има си училище за тази работа.
Странно е, че го няма вече. Там беше интересно да се четат темите - хора с опит казваха любопитни неща.
stefko89
11-10-2007, 16:52
da pi6em vav drugite razdeli . V kofata da ne sme bokluci 4e da pi6em v kofata weeeeeeeeee. Sme6nici -6e pi6a za moite problemi v nai prostiq i maloumen razdel napravao nqmam dumi. S uvajenie kam moderatorite-molq samoubiite se :-x :-x :-x
die_die_my_darling_
11-10-2007, 23:07
админите и модераторите спасиха света!
те изтриха раздела,следователно вече никой от форума не друса!
И след като те казват своето твърдо "Ние" на наркотиците,
това означва,че никой никъде по никакъв начин дори не смее да си помисли да вземе нещо...Логиката трепач ;) Късмет.
Хепи енд дебили :D
П.С.Щяхте да направите по-добре да кажете че сте за наркотиците.Щото толкова хора ви правят напук....Но да ви оставим да се издигате в очите на слепите ;) То това си е вашата специалност.Сега чакам поучителна лекция в отговор.
IRRIDUCIBILI
11-11-2007, 10:02
sled kato zatriha razdela pose6tenieto na 2 saforumni4ki ot radomir i pernik rqzko 6te spadne,te bqha nai-kompetentnite tam :-D
Абстрахирайки се от горния пост ще ти кажа ....ама ти не проумяваш ли ,че за да има такива теми явно е нямало достатъчно добър модераторски контрол което логично е работа на модераторите ......самите теми не могат да се изтриват от самосебе си ... именно контрол трябваше в раздела ...пък ти как го разбираш и какви си ги блещиш не ме интересува. По тази логика ако пред 2 ма полицай се сбият група младежи и единия извади нож и най брутално обезкости другия пред очите им , те не са виновни ,че не са спряли човека. Така ли ?
По просто не мога да ти го обясня има си училище за тази работа.
Форума е такъв, какъвто са потребителите му и те са неговият облик, ако ще 500 модератора-цербери да имаш, когато потребителите ти са кретени... ;)
Ми дай да пуснем един входен IQ тест при който потребителите с нисък коефицент да не се допускат до регистрация :D :-o
Тук не говорим общо за форума ,а за един раздел който просто искаше малко разчистване и по -честото наглеждане от многобройните модератори. :)
AtMosFera
11-11-2007, 15:09
Бооже,колко жалко ако наистина мислиш така #-o .
Т'ва че явно мразиш наркомани не би трябвало да се отразява на оценката ти за тях като хора,които на всичкото отгоре слагаш и под общ знаменател.А пък интелигентността...хааахха, няма интелигентни наркомани,това ли искаш да кажеш?ГЛУПОСТ.
...ама какво всъщност се опитвам да обясня,при положение,че няма да ме оставиш дори да опитам да те оборя...
Модератор.... хм ... всъщност не мисля да ти оговарям на въпроса.
От форум до форум си има голяма разлика.
Но пак да преповторя тук говорим и обсъждаме само даден раздел от целия форума който не обхваща заинтересоваността на всички юзъри .
DisciplineAndOrder
11-14-2007, 22:00
И защо?Сега има толкова много теми за цигари и наркотици в раздела "Всичко тийн накуп",което ми се вижда леко тъпо...
Seducti0n
11-15-2007, 04:37
extreme_ Този въпрос е дискутиран нееднократно.Преди коледните празници,с екипа сме решили да се организираме и да редуцираме броя на важните теми,да ги обновим с актуален материал и да изтрием ненужното. :wink:
stefko89
11-17-2007, 16:11
tva e kato kajat 4e vseki koito vzima ne6to e prostak i glupak e vqrno strogo se lajat,o6te pove4e se nerviram kato kajat 4e vsi4ki koito slu6at house drusat :roll: :-({|=
AtMosFera
11-20-2007, 08:28
И защо?Сега има толкова много теми за цигари и наркотици в раздела "Всичко тийн накуп",което ми се вижда леко тъпо...
Винаги ми е било мн странно как определяте коя тема е важна и коя не е.... :? .....като се има в предвид компетенцията ви в областта...не знам!
Така ли???И къде са тея теми,че нещо ми се губят?
След като имате проблем с това, обърнете се към админестратора и му кажете доводите си за този раздел. В крайна сметка форумът се прави за всички нас-да ни е приятно, удобно, поучително....да си помагаме. Моето лично мнение си остава същото-разделът не е нужен!
Пишете в кофата или във Всичко тийн накуп!
кремчето, к'ъв модератор си ти е! сори за въпроса ама даже не можеш и да пишеш правилно.. 8-)
и не е само тука.. ако толкова държиш иначе ще изровя отнякъде разни грешно скалъпени и пълни с правописни грешки изречения, които ти си писала 8-)
п.п ходиш ли на училище? 8-) 8-)