View Full Version : Мама или тати?
Кой ме разбира?С кого споделям?Кой повече ме защитава?Кого обичам повече и мога ли да ги деля?Мама или тати?
Emi mama me razbira pove4e s neq se razbiram po dobre tq me za6titava pove4e ot tati no gi obi4am po ravno 8)
sasha_90
11-01-2007, 11:35
Зависи от ситуацията.
No_Limit
11-01-2007, 11:43
Повече се разбирам с мама . Тя е съвременна жена , а тати е малко по консервативен.
ThunderGoddess
11-01-2007, 12:05
И двамата са последите неща във вселената, на които бих споделила нещо.
SlAdKoTy zLo
11-01-2007, 12:41
vav vsi4ko izbiram mama =;
Мама ме разбира по добре , също така с нея споделям много повече ... Но татко ме защитава повече се пак аз съм неговото единствено момиченце .. Но ме мога да ги деля те са мои родители и ме обичат еднакво .. :-|
tItEufFf
11-01-2007, 16:01
Кой ме разбира? - никой
С кого споделям? - с никой
Кой повече ме защитава? - тати
Кого обичам повече и мога ли да ги деля? - не мога да ги деля
Мама или тати? - хм...и двамат си ги обичкам по равно
MaRiNkA_16
11-01-2007, 18:07
Кой ме разбира?С кого споделям?Кой повече ме защитава?Кого обичам повече и мога ли да ги деля?Мама или тати?
na vsi4ki otgovori moga da otgovorq s pulen glas MAMA 6toto ba6ta mi ve4e e psihi4no bolen(suvsem seriozno govorq) i predi ne be6e stoka ama sega napravo nqmam dymi taka 4e mama e vsi4ko za men :-#
Май никой.Оправям се самичка от малка.
boy_free
11-02-2007, 08:27
ми мама 8) :D
JuLieTa^
11-02-2007, 09:59
може на някой да прозвучи смешно,но като по-малка споделях с баба си,защото от както бях в 1 клас майка ми не е в страната,а баща ми в такъв случай няма от кой да ме защитава в къщи,но не мога да кажа че баба ми ме разбира! :)
HePeAJIeH
11-02-2007, 10:02
Бащата естествено! Жалко че не се виждам с нео много много но поне ще излезем някой път за по една бира :smt006
mishkata88
11-02-2007, 10:07
амии аз съм на тати принцеската хихи :---) а пък батко е слабост на мама ама и с двамката се разбирам супер и си ги обичкам много =P~ =P~
Майка ми ме разбира повече, с нея и споделям. Баща мииии...опитва се да ме разбере, само че опитите му досега са все неуспешни :-| Логично, всъщност :oops: Само че той ме защитава повече, което не разбирам :neutral: 8-) Да ги деля...не, не мога, обичам ги еднакво. Еее, може би баща ми мааалко повече :-)
с мама споделям тя ме разбира........ кой ме защитава хмм според ситуацията и двамата ама повече мама ........... обичам си ги по равно :smt001
Sunrisee
11-03-2007, 11:31
Poveche spodelqm s maika mi shtotu e i ot syshtiq pol i ma razbira vse pak..:}
soldier_rdc
11-03-2007, 17:58
хаха..майка ми естествено.
chuchupei
11-04-2007, 04:31
Повече се разбирам с мама . Тя е съвременна жена , а тати е малко по консервативен.За девиза -харниса курветата,че ако ги няма дупки на стените трябва да отваряме !
Ju§† Шm@tKa
11-04-2007, 05:37
Мама...баща ми повече няма да го погледна след казаното вчера.. :cry: :-k
prettyIdeath
11-04-2007, 08:49
Май никой.Оправям се самичка от малка.
И аз ..и аз :smt001 Ама понякога имам нужда от малко подкрепа..
Разделени са,така че нямам голям избор,но пък и в моя случай не искам и да имам.Живея при майка ми-разбираме се.Има си втори мъж,леко не го понасям,ама какво да се прави.. #-o
sexa_na_kompleksa
11-04-2007, 19:57
Ми наще са разведени.Не си споделям и с двамата.От родата споделям само с братовчедка ми и леля ми.Тати си го обичам повече.Но пък ако става въпрос за нещо материално тичкам при майка ми - понеже не се налага да ме издържа през цялото време на 2-3 месеца я охарчвам жестоко.
MoN4E_LiMoN4E
11-06-2007, 14:09
в никакъв случай не мога да ги деля имам моменти в които единият ме нерви в други моменти другия не мога да кажа че единия го обичам повече от другия това са мама и тати все пак :)
chocoleptic
11-06-2007, 14:56
Нито един.Що се отнася до споделяне,не споделям много с нашите,но все пак с майка ми повече..
рУсОкОскА
11-06-2007, 15:12
и двамата :grin: е с мама повече споделям :)
DisciplineAndOrder
11-06-2007, 20:51
И двамата.Просто не мога да избирам между хората,които обичам най-много на този свят!
die_die_my_darling_
11-06-2007, 21:04
едно време си споделях всичко с татко...
ама откакто той умря с никой
а майка ми е пача.Може би щях да я обичам,
ако не беше толкова безразлична към мен... :?
Много боли,когато майка ти не те обича
nadincety
11-11-2007, 06:26
Emi mama me razbira pove4e s neq se razbiram po dobre tq me za6titava pove4e ot tati no gi obi4am po ravno 8)
И при мен е така :wink:
+1
Djinkyto0o
11-11-2007, 10:51
Еми мама ме разбира повече с нея споделям С тати се разбирам по-добре и той ме защитава :-P
BloniTka
11-11-2007, 11:30
Мама ..с нея се разбирам повече. Може би щото и аз съм женско ..Не си споделяме кой знае колко.. ама се пак,ей така си гожорим за женски работи.С баща ми едно време мн оо се разбирах..той беше по-добрия.Даваше ми пари за щяло и нещяло,угаждаше ми,пускаше ме навсякъде.. обаче замина в чужбина за има-няма 2 години и като се върна беше тотално променен.Сега постоянно се заяжда с мене [ е не постоянно ..ама често ] и всеки път,катоми даде за нщо пари,после пита за кво съм ги изхарчила [ щото си мисли че за наркотици ] и като излизам някъде ми казва да се прибирам рано и се се чуди че вече излизам с момчета и седя до късно.. [ искам да му кажа " Татее,вече не съм малкото ти момиченце.. " :-D и така.. ;] но най-често споделям с най-добрата си приятелка! :)
I love Naley
12-15-2007, 19:16
Защо трябва да ме разбира единя защо единя трябва да ми помага.При това важи и за двамата ми родители разбирасе що се отнася до женски тайни с мама но пък тати знае за първото ми гадже смисъл научи пръв.ИИ двамата ми помагат и на двамата споделям.
Cerealkiller
12-15-2007, 20:44
мама, тя прави всичко
татко -той не прави нищо,дори не се опитва да ме разбере.Той не би ме избрал, защо аз да го избирам ядосана съм му ...
и дфамата :smt008 мн си ги бичам идосфат ме ма си ги бичам :smt007
lunnoto_momi4e
12-17-2007, 13:21
Ми с мама повече споделям и тя си ме защитава,щото бащата е мн0у зашеметен :P и общо взето мама си я обичкам повече :twisted:
Майка ми ме разбира повече, с нея и споделям. Баща мииии...опитва се да ме разбере, само че опитите му досега са все неуспешни :-| Логично, всъщност :oops: Само че той ме защитава повече, което не разбирам :neutral: 8-) Да ги деля...не, не мога, обичам ги еднакво. Еее, може би баща ми мааалко повече :-)
същото +1
С татко се разбирам повече. Татко ме защитава. С татко споделям абсолютно всичко. Татко е човека, на който мога да се обадя когато ми е тъжно, когато имам нужда от съвет. Татко е този, който беше до мен когато ми беше трудно, когато бях щастлива и когато съм имала нужда.
Майка ми от доста години не е фактор в живота ми. Не съм видяла нещо добро от нея. От мнооого дълго време не е човек, на който искам да приличам и като който да искам да стана. Вероятно, ако не беше татко и приличието отдавна щяхме да сме престанали да си говорим. Но за пред хората поддържаме прилични отношения. Единствената причина да се виждаме е това, че с татко са заедно...
Затова отговора на въпроса `Кой обичам повече?` мисля, че е ясен - Татко. :smt003
Guest554
12-21-2007, 14:18
na saseda maikata me razbira nai dobre :neutral:
krisi_l@loka
12-28-2007, 16:03
Татиии :) Тати повече се бъзика..мога да му споделям повече неща..Мама само писка...ама като че ли да говорим кой повече обичам :? нз всеки има нещо, което харесвам у него ;)
AnIcHkAtA
12-30-2007, 17:56
Кой ме разбира?Тати. С кого споделям?МамаКой повече ме защитава?Хм...зависи от случая ама доло-горе по равно. Кого обичам повече и мога ли да ги деля? Тати. Мама или тати? Знам, че е гадно, ама тати с две ръце.
prettyIdeath
12-31-2007, 05:33
Тати ме разбира!С никой не споделям!Тати ме защитава!Обичам Тати и да мога да ги деля! ТатИИИИИ :D
_SmiLe_FoR_yOu_
01-01-2008, 01:11
Ами с мама си споделям повече щото съм момиче,логично е тя да ме разбира по-добре от тати...обаче той ми угажда повече щото съм му слабост, а пък братчето ми е слабост на мама. 8-) Но да ги деля НЕ МОГА,обичам ги и двамата по-равно и се радвам,че имам такива страхотни родители :)
с никой не споделям...иначе тати по си го обичам :-)
pepita87
02-13-2008, 18:46
Мама :)
radko1991
02-17-2008, 19:10
татиии...пф ако беше въпроса кой да умре ... мама или тати? МАМА ей не мога да го трая туй същество. А за бащата ... да споделям вс с него лошото е че той споделя вс с майка ми :( :( :( :(
•._.•No_NaMe•._.•
02-17-2008, 19:13
татиии...пф ако беше въпроса кой да умре ... мама или тати? МАМА ей не мога да го трая туй същество. А за бащата ... да споделям вс с него лошото е че той споделя вс с майка ми :( :( :( :(
tate,toi za ni6to ne mi se kara,ne 4e mn spodelqm s tqh de,imam si fr za tova :D :P :)
Mи по принцип тате ме рабира повече, позволява ми почти всичко /без цигари,наркотици и татуировки/. :) Иначе моите си неща не ги споделям с никой, щот от малка съм свикнала да се оправям сама.
mhmhmhmhm
02-18-2008, 11:48
Майка ми! Няма кво да се замислям даже...
Pepincetyy
05-18-2008, 16:38
Мама ме разбира по добре , също така с нея споделям много повече ... Но татко ме защитава повече се пак аз съм неговото единствено момиченце .. Но ме мога да ги деля те са мои родители и ме обичат еднакво .. :-|
+1
+1
Еми то при положение, че с баща ми не се виждам, щото не се интересува от мен, мама много ясно.
GotTheLife
05-18-2008, 19:41
Кой ме разбира? - никой
С кого споделям? - по принцип с никой,но понякога с майка
Кой повече ме защитава? - мама
Кого обичам повече и мога ли да ги деля? - не мога да ги деля
Мама или тати? - и двамата не стават,ама ги обичам кво да се прави :D
ANTIHUMAN
05-18-2008, 19:51
+1
Все пак със майка ми се имам повече!Просто баща ми ме мисли за наркоман!Има ли какво да коментирам още? :? 8)
С мама си споделям доста, и винаги ме е разбирала.За караниците, различно.Когато се карам с майка ми ме защитава баща ми и обратното.И двамата си ги обичам еднакво. :)
Krasencety
05-19-2008, 05:52
Зависи за какво става дума иначе си ги обичкам и двамата! :-) :)
Как кой, бе-естествено, че Кума Лиса :grin:
Не мога да разбера кви са тия тъпи въпроси, дето задавате. :?
Естествено, че двамата си ги обичам еднакво, нали толкова години ме подкрепят и защитават. Предполагам, че и не само при мен е така.
SunShinePearl
05-20-2008, 14:30
Кой ме разбира?-i dvamata pove4e tati
С кого споделям?-mi mn rqdko spodelqm i to vse dvamata sa v staqta
Кой повече ме защитава?-opredeleno tati
nemoga da gi delq obi4am gi po ravno,no tati
:)
Escarina
05-25-2008, 22:12
Кой ме разбира? Зависи от ситуацията
С кого споделям? Повече с мама
Кой повече ме защитава? Нахвърлят ми се заедно :D
Кого обичам повече и мога ли да ги деля? Не знам
Мама или тати? Мама
Obsession
05-26-2008, 10:54
Не живея с баща си и това предполага, че съм близка с майка си, но не е съвсем така. С никой от двамата не споделям, така че не мога да кажа, че ме разбират. Майка ми няма от кого да ме защитава. Обичам повече майка си. Определено мама. :)
paradiso
05-26-2008, 13:41
tati po me use6ta kogato laja mama po mi vqrva :D na mama spodelqm poi4e :D ot kolkoto na tati sig 6tot sam momi4e tati mn si me pazi :D nz 4at pat me za6titava ot mama te sa malko na nastroeniq
cvetitoo
05-28-2008, 19:54
+1
kotenceto_bonbon
05-30-2008, 13:21
s tati se razbiram pove4e a i toi me za6itava i dvammata gi obi4am ednakvo :-)
S maika mi se razbiram mnogo poveche
И двамата се разбирам чудесно и двамата ме защитават :grin: .. Но татко е по съвременен пича :P А пък с майка мога споделям всичко за себе си .. И двамата ги обичам по равно ама май нашя е по харен 8-) 8-) :-) :-)
В интерес на истината не мисля,че обичам нашите ... Може да прозвучи хладнокръвно,но за мен те са банката,която ме осигурява с пари и подслон. :) Не се интересуват от чувствата ми,преживяванията ми и тревогите ми... или поне не са го показвали. Не споделям с тях,не ги деля - и двамата са ми безразлични,не ме защитават - даже често се съюзяват срещу мен да ме упрекват за тва,онова. Абе с една дума - аз съм си сама в живота. :)
anatoll_
05-31-2008, 21:06
НИКОЙ!!!
kotetyyy
06-01-2008, 17:20
С мама споделям и я приемам и кът фр с докато тате не е така! И двамата ме защитават по равно а и немога да ги деля. :)
100% мама. Не че с нея споделам мн ...даже понякога хич не се разбираме, но поне не е като баща ми, с който и 2 думи да си разменя, ще са в поредния спор или той пак ще ме укорява за нещо...
gothic_angel
06-02-2008, 07:06
Мамаааа =D> :lol:
krisiiiiito
07-05-2008, 10:41
хм ... с мама се разбира повече
но ги обичам много и двамата
:oops: :grin: :P
*ell-oh-ve-ee*
07-05-2008, 11:31
Май с майка ми :?
SK0RP10N
07-06-2008, 04:22
Баща ми много ясно.Лошото е, че живее в Испания и се виждаме рядко (на половин-една година).Ама след 2 дни заминавам при него :D
NaNa_SladuRana
07-06-2008, 09:01
Мама!Аз с тате много,много не си общувам :?
Мама!Аз с тате много,много не си общувам :?
и аз така :)
for_love
07-06-2008, 10:46
Ми с мама се разбирам и мога да й споделя,но и на ба6та ми мога да споделя без притесненияяяя
reni7o0o
07-06-2008, 11:11
s mama ne se razbirame ama vyob6te...a s tati sme ot edin otbor :P s nego se razbirame, govorim si...namirame obsht ezik...na nego moga da mu kaja 4e si imam gadje i dori moga da go zapoznaq s nego...no s mama v nikakyv slu4ai 6te mi otreje glavata ako 4ue za mom4e...s tati...postoqnno pytuvame, gledame filmi, hodim na plaj, dori ponqkoga i pazaruvame zaedno :grin: Obi4am i dvamata si roditeli no sym po privyrzana kym tati :-)
Мама ме разбира повече. Винаги ме защитава. Абе каквото и да стане насреща е моята мила мама :-) :-)
Seducti0n
07-10-2008, 18:12
Кой ме разбира?-Тати
С кого споделям?-Мама
Кой повече ме защитава?-Тати
Кого обичам повече и мога ли да ги деля?-И двамата?
Мама или тати?-И двамата! :)
FeelMyPain
07-10-2008, 19:49
Винаги е била майка, но напоследък усещам инициатива в баща ми, иска да му споделям повече, и ако имам някакви проблеми или затруднения да питам за помощта му.
Имам страхотни родители, пожелавам на всеки да има като моите.
nefchi_bs
07-10-2008, 19:57
и двамата се разбирам но като че ли с майка се разбирам повече,баша ми е много нервен и аз като не му обясня нещо както трябва и почва да се нерви...споделям повече с една фр която е извън страната,защото ако няще знаят кво става няма да ме пуснат да излеза от нас :-D
little_elf
07-11-2008, 12:14
мама,на нея мога да и споделя почти всичко :-) :-)
Sensuality
07-11-2008, 12:14
С мама споделям повече,но тати винаги е на моя страна :D :grin:
LiLGrizzly
07-11-2008, 13:17
zavisi... nqkoi put spodelqm s ba6tata drug put s maikata.. pak nqkoi pat izobp6to ne spodelqm sam se opraqm..ina4e ba6tata pove4e ma za6titava
Obicham gi po ravno .. no s nikoi ottqh ne spodelqm.. na tati ne vurvi da mu spodelqm ,puk mama kato si e tuk i nqkak si nemoga da svikna che e pri men i kato trugne puk ne moga da svikna che q nqma i... se poburkvam....maika mi ne e bila dostatuchno vreme pri men,za da moga da izbera edin ot dvamata (rabotai v chujbina ,ne sa razdeleni s bashta mi,da ne pomislite taka)
zVeZdIcHkA89
07-15-2008, 07:17
Зависи от ситуацията.
1+
БОНБОНЧЕ
07-15-2008, 08:24
мама повече ме разбира от тати ,но ги обичам по-равно. :-)
In_my_dreams
07-15-2008, 08:27
о_0 мама мноу ясно :grin: ...с тате хич хич хич ама хииииич не се разбираме... :D :D :D
Майка, защото тя ме е отгледала и ми е дала всичко!
summer_love_f_
07-18-2008, 09:48
Кой ме разбира? - никой
С кого споделям? - с никой
Кой повече ме защитава? - тати
Кого обичам повече и мога ли да ги деля? - ТАТИ
Мама или тати? - Тати
lunichkataaa
07-18-2008, 20:27
Като се има предвид,че нямам нищо общо с баща ми,логично е,че нямам др избор освен майка ми.Въпреки че дори да живеех и с двамата..почти съм сигурна,че пак бих избрала майка (все пак съм момиче). Това обаче не значи,че се разбирам идеално с нея и винаги вс е перфектно.Напротив...даже обратното,но според мен е нормално понякога да се караме.Въпреки вс мнооого я обичам!
+1
jujulinkaa
07-19-2008, 07:24
vav vsi4ko izbiram mama =;
и аз така :grin: 8-)
viketuyu
07-19-2008, 07:26
зависи ф ква ситоация се намирам и кое е от моя полза :P :D :D
SeXyL[!]Nk@
07-19-2008, 07:38
Живея само с майка,и мисля,че няма нужда от повече приказки. :) :)
TheGirlNextDoor
07-19-2008, 11:11
Кой ме разбира?-никой
С кого споделям?-с никой
Кой повече ме защитава?- зависи от ситуацията....и единия и другия
Кого обичам повече и мога ли да ги деля?-не мога да деля
Мама или тати?-сестра ми :-D
keep_smiling
07-19-2008, 11:31
И двамата, стига да не са заедно, защото ми се нахвърлят и двамата да ми изнасят поучителни лекции в един тон :D
Abe pri koito po-izgodno :D :D
Samotno_Angel4e
07-21-2008, 16:17
Мн си обичкам мамааааааааа :grin: :-) :-) :-)
Зависи от ситуацията.
+1 :)
Зависи от ситуацията.
+1 :)
+1 но в пове4ето слу4аи тате ме защтитава ..ии по4ти винаги е по-добър от мама ..ама ко да се прави :o
S_L_A_D_U_R_K_A
07-22-2008, 10:40
Мама :)
zlAtInKAal0we
08-01-2008, 10:45
s mamito0 mi po0veche se razbiram....s bashta mi vyo0sbhte ne si g0w0rq...i ne se wijdam s neg0o (nishto che jiweem v edin apartament) :? :? :? :?
lost_in_candyland
08-01-2008, 13:47
Ами.. тати не живее с нас отдавна, такаче .. мама :)
de_bella
08-01-2008, 13:56
Майка ми за мен е всичко.Не че не обичам баща ми,но той никога не се е отнасял с мен с няква особена обич или отговорност.
Pliok0019
08-01-2008, 14:01
С баща ми не се виждаме и не си говорим.
Избирам майка ми, макар с нея в момента да не живеем заедно и да не поддържаме кой знае какви отношения.
ако си женско - мама , ако си мъжко - тате обаче обикновенно мама е по -загрижена
+ 1 8)
pifiella
08-01-2008, 17:22
nikoi ne me rabira vsi4ki obi4at sestra mi a az sym po malkata :?,no moje bi kato se zamislq maika mi ,ba6ta mi nikoga ne me e obi4al taje o6te ot malka mi e kazval po dobre da ne sym se rajdala
j_adore2
08-01-2008, 18:06
Емм..мама.. Веднъж сме сами цял ден с баща ми в нас,но аз си стоях пред Пи Си - то и не съм слизала цял ден и вечерта слязох да вечерям и баща ми:"Ти чак сега ли се прибираш?"и аз:"Не съм излизала цял ден" и той:"Айде бее и аз си бях цял ден тука,пък не съм те видял ".. Колко е загрижен човека за менее :? Тежко е много .. :lol:
alkobalko
08-01-2008, 19:26
Те са невероятни родители и много ги обичам. С всеки един от тях мога да споделям и знам, че винаги ще получа разбиране.
xXxIndependentxXx
08-01-2008, 20:33
Зависи от ситуацията,но и с двамата мога да сподем и знам,че винаги ще ме разберат и подкрепят .. :-) :-) :-)
YourFavoriteDrug
08-03-2008, 17:51
mmi kato napravq nqkoq prostutiq tatko ne mi se kara...nekazva me i se prikluchva...puk maika mi pochva da mi obqsnqva...puk inache spodelqm poveche na mama... :grin: noo i dvamata si gi obicham :-)
stealthyGirl
08-03-2008, 21:55
На различните въпроси - различни отговори.
Кой ме разбира? - и двамата, но и двамата ме разбират в различни неща, различни хора са все пак.
С кого споделям? - Най-често с майка си, защото най-често сме заедно, свикнала съм с нея, супер човек си е, а и ме разбира (с условието от предния отговор).
Кой повече ме защитава? - Ммм, не мога да отговоря, малко ситуации за "защитаване" съм имала.
Кого обичам повече и мога ли да ги деля? - Ами мога да ги деля... Незнам обстоятелствата ли са такива или какво, но обичам майка си повече (за което се чувствам виновна...).
Мама или тати? - Мама.
П.П.Предпочитам да ги наричам майка и татко (иначе ги викам с "мамо и тате" де :) ).
Vikitooo
08-04-2008, 05:33
Има случеи когато и двамата ме разбират или пък само единият, или пък изобщо( което е най гадното). 8-)
Споделям и с двамата без значение за какво става въпрос-даже и цикъл с баща ми( хаха :D )<<<3
ОООО Тате ме защитава повече от майка! Доказано е! :-)
Не мога да преценя кой обичам повече. Може би и двамата.
С мама споделям повече, иначе и двамата си ги обичам равно.
slunchiceto0
08-04-2008, 07:09
Не мога така да ги сравнявам...различни са..мама е по компетентна по повечето въпроси и с нея мога да си споделям всичко и е по взискателна...ноо баща м пък е голям пич :D авее обичам ги по равно :}
TheLittleAngel
08-05-2008, 13:49
Ами мама по ме разбира, може би, защото съм момиче или и аз не знам. По принцип съм се метнала на баща ми и много му се глезя, драчим се понякога... Имам чувството, че не може да ми откаже нищо, когато му се подмазвам, така че и двамата еднакво си ги обичам. :)
Споделям повече с майка ми,тя повече ме защитава,по точно не смее пред баща ми когато той вика щото е доста луд :lol: Той много често ме дразни щото крещи за ПЪЛНИ простотий.. Винаги аз съм прав(макар сега да седя ;) ) но когато е добър си ги обичам по равно :) Само да не вика и е супер :) Вчера например в 1 часа ми крещи що не си лягам и че неска не моа да стана щото тряаше да излизам по рано..Викам мой си проблем на теб като ти се спи лягай и той се разкара :) Винаги заплашва че ше ме събуди като тръгва за работа в 8 часа с чаша студена вода ама никога не го прави :lol: :lol:
Мама аз само с нея живея!