View Full Version : Удължаване на коса
:-D я споделете мили дами някой от вас удължавал ли си е косата ако е "да" да сподели как и колко му е струвало :) и друго да питам искам треса 60 см широка и 50 см дълга някой знае ли колко ще ми излезе това? :-P
oф бе искам и аз да си я удължааа... :cry: ...а тея см-та какви са..4е нещо не успях да ги чатна... :(
Една приятелка наскоро си удължи,даде 600 лв ама то мнго зависи и от самата коса,нейната беше дълга до кръста ама я подстрига малко
Има и други начини за удължаване(освен с присаждане), излиза много евтино, но отнема време, не разбрах ти по какъв начин искаш да я удължиш :neutral:
ми с треса с такифа фибички :) аз искам искам ма и не ми се дафат мн пари... [-X няма да дам.. за тува мноого пари... та затова питах конкретно дали някой зная цената на тази треса която казах вече... да е 60 см широка и 50 см дълга...
hungry_vampire_f
11-02-2007, 16:27
250 евро ще ти излезне горе-долу
PerFect_GirL
11-04-2007, 02:05
ne ne ...edna moq priqtelka si slaga 50 shiroka i 50 dblga i i izleze 60 leva.. :smt115
hungry_vampire_f
11-04-2007, 12:14
ne ne ...edna moq priqtelka si slaga 50 shiroka i 50 dblga i i izleze 60 leva.. :smt115
Не знам. Аз тази цена я видях в интернет за някакъв луксозен салон :) Може да си права
да и сигурно косата е ЕСтествена нали... ?
глупости за 60 лева кой знае кфа е гадна косата
неможе да си намериш качествена коса под 250 лева
и ква коса са и сложили...
я дай снимка да видим..
немога да повярвам,че за 60лв...
и ква коса са и сложили...
я дай снимка да видим..
немога да повярвам,че за 60лв... ... :-# аз неща изкустфена... и искам снимки и аз...
DisciplineAndOrder
11-05-2007, 12:42
Ами доста скъпо ще ти излезе!Околко 200 лева,предполагам.
misspurple
11-05-2007, 13:09
Зависи от косата.Най-ниско качествената е азиятската..
Има за 160 лева-2 метра широка (което се равнява на 10 реда,ама не гъсти) и дълга 55см....тва е най-евтиното на което съм попадала.
Зависи и от начина на присаждане,може и с фиби,може и да се лепи,може и да се шие..най-добре отидете в салона ,там ще ви опътят! :-P
LitTlE_BeBsIiI
11-05-2007, 13:12
Naistina li?Ama s prisajdane?Za6toto i az iskam da si q od1lja i se bqh podgotvila za 1000 leva :lol: a ako naistina e 60..otivam ei sega da si q napravq :P :P :P i hubavo li stana i v kak1v salon be6e na priqtelkata ti?
Naistina li?Ama s prisajdane?Za6toto i az iskam da si q od1lja i se bqh podgotvila za 1000 leva :lol: a ako naistina e 60..otivam ei sega da si q napravq :P :P :P i hubavo li stana i v kak1v salon be6e na priqtelkata ti? лелее 1000 лв.. ти си лудаааааа... ма тфа не еприсаждане мила... не гофорим за това... говорим за треси дету са шити и се захвашат с фибички :)
хейййй..кво стана с снимките..
аз ще ходя след няколко дена да си слагам косичка...
искам да видя снимките дето са на косата за '60 лв'...хаха малко ми е чудно..щото на мене ми искат 360... :shock: :-s
iLoveChocolate
11-18-2007, 20:20
вместо до си присаждате по-добре си купете треси, братовчетка ми има 2 кафяви и 2 руси. не си слага всички наведнъж защото изглежда не естествено. ама е яко,че можеш да ги сваляш,а пък и незнам да са падали-стабилни са си като присадена коса. тва според мен е най-добрия вариант-треса
офф абее не ви ли писна от тия дълги чалгарски прически???
с тия коси колко си личи че не е твойта коса не е истина!!!
смотано е вече..(тва е лично мое мнение)
peteto89
11-19-2007, 21:33
Една приятелка наскоро си удължи,даде 600 лв ама то мнго зависи и от самата коса,нейната беше дълга до кръста ама я подстрига малко
dam zavisi ot daljinata!
http://www.teenproblem.net/borsa/s/2890.html
\:D/
sladkata_nonka
11-27-2007, 14:21
Някой може ли да ми помогне?! Искам да си удължа косата с около 50 см само отдолу и съвсем малко да си я сгъстя...ако някой има некви идеи за цените да ми пише на sladkata_nonka@abv.bg щот тука нема да се сетя да влезна сигурно :twisted:
Аз съм с удължена коса от 1 година и нещо, с щипки.Струваше ми тогава 350лв..
Аз съм с удължена коса от 1 година и нещо, с щипки.Струваше ми тогава 350лв.. Снимкиии?!? :-D
боже днес четох в един друг форум ,че някаква хванала някфа промоция на магама и си удължила косата с треса която струвала 40 лв..
представям си що за буламач ще е :-D
аз съм от седмица с нова коса...
450 ми излезе..не 300 както ми бяха казали..
ако искате снимка кажете хаха... :shock: :mrgreen:
Eli dai da vidim snimki molq te
..преди косата ми беше до раменете... ии бях руса..нооо се наложи да се боядисам... щото нямаше да ми сложат точно като моята коса..таа така бях.. :) -> http://img153.imageshack.us/img153/8215/dsc00859ik6.jpg
след това.. -> http://img461.imageshack.us/img461/2520/prosta4kacopynv9.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/2161/elityyy2yg2.jpg
харесва ли ти :?: :---)
eli mnogo qko e stanalo i mnogo ti otiva
LannyBarbie
12-05-2007, 07:45
мхм и на двете е яко:) я дайте малко повече инфо за тези треси:)
мерсиии :-)
puakenikeni
12-05-2007, 08:29
Малееее момичето с кафявата коса дет си е удължило косата е супер готино
много му отива :shock: :shock: :shock: :shock:
Малееее момичето с кафявата коса дет си е удължило косата е супер готино
много му отива :shock: :shock: :shock: :shock:
леле мерси :D :D :D ...
аз исках да съм руса ..ама :(
LannyBarbie
12-05-2007, 11:57
ELiTyYy къде си си я удължавала и цена ако може :-P
puakenikeni
12-05-2007, 12:44
тя по-нагоре беше споменала
струвало е 400 лева май..... :? :? :?
днес получих подарък нова косичка... супер яка е
дълга е 67 см :) ии няма да споменавам колко пари се е ръснал приятеля ми че всички ще ме помислят за луда 8-)
LannyBarbie
12-05-2007, 14:46
днес получих подарък нова косичка... супер яка е
дълга е 67 см :) ии няма да споменавам колко пари се е ръснал приятеля ми че всички ще ме помислят за луда 8-)
супер! честита да ти е:)
LannyBarbie
12-05-2007, 14:48
някой може ли да даде информация за удължаването с кичурите с фибички дето са... които се махат и слагат когато искаш?:)
aми...в Русе,има един фризиорски салон...след макаронената..Фешън Style май се води...там работят и с 'Пълна промяна'...и косата я поръчват от тях..
излезе ми 450лв..както казах..ама май не си видяла :-D зашита е към моята..понеже си мисля,4еее така е по добре..от колкото да си играя с фибички всеки ден да слагам-махам.. :twisted:
LannyBarbie
12-05-2007, 16:12
aми...в Русе,има един фризиорски салон...след макаронената..Фешън Style май се води...там работят и с 'Пълна промяна'...и косата я поръчват от тях..
излезе ми 450лв..както казах..ама май не си видяла :-D зашита е към моята..понеже си мисля,4еее така е по добре..от колкото да си играя с фибички всеки ден да слагам-махам.. :twisted:
да по добре е .. но ми казаха че вредяло на косата после и при махането пък мойта по принцип си е тънка и няма да и се отрази добре нз..:)
да по добре е .. но ми казаха че вредяло на косата после и при махането пък мойта по принцип си е тънка и няма да и се отрази добре нз..:)
..то и моята е тънка и супер изтощена..преси,боядисвани ..просто на нищо прилича...то се вижда и на снимката от преди де... :-s
иначе сега ми стои супер..така казват де..и мен ми харесва :-| ;-)
sladkish_14
12-05-2007, 16:59
Миииии около 300лв не повече [-X /поне на мойта фр беше 300лв-естесвена коса с "фибички"или там квото е :D /[/i]
LannyBarbie
12-05-2007, 18:53
Миииии около 300лв не повече [-X /поне на мойта фр беше 300лв-естесвена коса с "фибички"или там квото е :D /[/i]
ахам:) а от къде си ги е взела и на колко реда е? хубаво ли и седи:) снимка ако може 8)
sladkoto_imonche
12-07-2007, 16:26
ohh..i az iskam da si slagam..tyk v pld nz kolko sa dulgi dosta sa :D:D:D 50 lv edniniq ku4ur ili nz to4no kak se nari4a...edna fr si sloji..no edna priqtelka na mama mi kaza 4e mn se proskubvala i za 15 dena q nqqlo :D:D:D
elichkaaa
12-07-2007, 20:23
Ами за удължаване знам 4е наи добре е в Стилист Капанов но там е доста скъпи4ко 30см 70 лв но пък ка4еството е невероятно!
lina1707
12-10-2007, 17:25
ДОБРЕ ДЕ, ТВА СТОИ СУПЕР НЕЕСТЕСТВЕНО АКО Е ПОД 100 лв.
АКО ИСКАШ ДА Е КАЧЕСТВЕНО ТРЯБВА ДА БРЪКНЕШ ПО-ДЪЛБОКО В ДЖОБА :twisted:
mмммм така е...
то за това си има истинска коса..и неистинска..естествена и неестествена..хаха май тей се казват...бе хабер си нямам само знам че моята е истинска...и ми е много чудно ..но чак сега се замислям..от къде ли е тази коса..хахах.. :shock: :::
mumiikataa
12-11-2007, 10:01
mмммм така е...
то за това си има истинска коса..и неистинска..естествена и неестествена..хаха май тей се казват...бе хабер си нямам само знам че моята е истинска...и ми е много чудно ..но чак сега се замислям..от къде ли е тази коса..хахах.. :shock: :::
от някой човек с излишна коса :lol:
mмммм така е...
от някой човек с излишна коса :lol:
........hahahahhah щоотоооо една тъпа даскалка...онзи ден ми каза,че косата била от мъртвец...хахаха направооо незнам кво ми стана като я чух... хаха тей я нахних,че сега само 2ки ще имам при нея..
за тва и попитах хахаа... :-s :neutral: :razz:
mumiikataa
12-11-2007, 18:59
еми и аз си го помислих тва за мъртъвците :D
aaaaaaaaaaa..лелее..стига бе ..хаха все едно спя е мъртвец... :shock: :-D :D
aaaaaaaaaaa..лелее..стига бе ..хаха все едно спя е мъртвец... :shock: :-D :D
Кво по-яко :razz: :razz: :razz:
Естествените коси са над 600-700 кинта.
Купуваш си четка от естествен косъм и само с нея си разресваш косата,струва около 70 кинта.
Всяка вечер си сплиташ косата,защото на сутринта може да приличаш на .. чорлаво чудовище и няма оправия.
При къпане!!!! САМО докосваш косата,никакво търкане,скубане и т.н.
Никакви кърпи за подсушаване на коса. Трябва да си изсъхне от самосебе си.
АКО има друго-питайте :) Аз лично не бих се подложила на тия щуротии
sweet_glezla
12-23-2007, 06:18
....i tamna kosa si o6te po sladka naistina ,mnogo mi haresva6,sladurka-stiga ve4e s tova ruso vsi4ki oligofrenki sa rusi,badi estestvena s kafqvata kosa si mnogo hubava i ti otiva daljinata!!!pak i tazi godina sa moderni estestvenite cvetove toest kafqvo,4erno tamno ruso...ti si super sladka taka kakto sa te napravili!!!