- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Удължаване на коса
я споделете мили дами някой от вас удължавал ли си е косата ако е "да" да сподели как и колко му е струвало
и друго да питам искам треса 60 см широка и 50 см дълга някой знае ли колко ще ми излезе това?
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
oф бе искам и аз да си я удължааа......а тея см-та какви са..4е нещо не успях да ги чатна...
![]()
Една приятелка наскоро си удължи,даде 600 лв ама то мнго зависи и от самата коса,нейната беше дълга до кръста ама я подстрига малко
Има и други начини за удължаване(освен с присаждане), излиза много евтино, но отнема време, не разбрах ти по какъв начин искаш да я удължиш![]()
ми с треса с такифа фибичкиаз искам искам ма и не ми се дафат мн пари...
няма да дам.. за тува мноого пари... та затова питах конкретно дали някой зная цената на тази треса която казах вече... да е 60 см широка и 50 см дълга...
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
ne ne ...edna moq priqtelka si slaga 50 shiroka i 50 dblga i i izleze 60 leva..Първоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*
Не знам. Аз тази цена я видях в интернет за някакъв луксозен салонПървоначално написано от PerFect_GirL
Може да си права
да и сигурно косата е ЕСтествена нали... ?Първоначално написано от PerFect_GirL
глупости за 60 лева кой знае кфа е гадна косата
неможе да си намериш качествена коса под 250 лева
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от ninsy
и ква коса са и сложили...
я дай снимка да видим..
немога да повярвам,че за 60лв...
...Първоначално написано от ELiTyYy
аз неща изкустфена... и искам снимки и аз...
Зависи от косата.Най-ниско качествената е азиятската..
Има за 160 лева-2 метра широка (което се равнява на 10 реда,ама не гъсти) и дълга 55см....тва е най-евтиното на което съм попадала.
Зависи и от начина на присаждане,може и с фиби,може и да се лепи,може и да се шие..най-добре отидете в салона ,там ще ви опътят!![]()
Naistina li?Ama s prisajdane?Za6toto i az iskam da si q od1lja i se bqh podgotvila za 1000 levaПървоначално написано от PerFect_GirL
a ako naistina e 60..otivam ei sega da si q napravq :P :P :P i hubavo li stana i v kak1v salon be6e na priqtelkata ti?
лелее 1000 лв.. ти си лудаааааа... ма тфа не еприсаждане мила... не гофорим за това... говорим за треси дету са шити и се захвашат с фибичкиПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
хейййй..кво стана с снимките..
аз ще ходя след няколко дена да си слагам косичка...
искам да видя снимките дето са на косата за '60 лв'...хаха малко ми е чудно..щото на мене ми искат 360...![]()
![]()
=D>ЕЕХХХОООО
вместо до си присаждате по-добре си купете треси, братовчетка ми има 2 кафяви и 2 руси. не си слага всички наведнъж защото изглежда не естествено. ама е яко,че можеш да ги сваляш,а пък и незнам да са падали-стабилни са си като присадена коса. тва според мен е най-добрия вариант-треса
няма любов
офф абее не ви ли писна от тия дълги чалгарски прически???
с тия коси колко си личи че не е твойта коса не е истина!!!
смотано е вече..(тва е лично мое мнение)
dam zavisi ot daljinata!Първоначално написано от kPuCkA
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
Някой може ли да ми помогне?! Искам да си удължа косата с около 50 см само отдолу и съвсем малко да си я сгъстя...ако някой има некви идеи за цените да ми пише на sladkata_nonka@abv.bg щот тука нема да се сетя да влезна сигурно![]()
Аз съм с удължена коса от 1 година и нещо, с щипки.Струваше ми тогава 350лв..
Снимкиии?!?Първоначално написано от moni4ka
![]()
боже днес четох в един друг форум ,че някаква хванала някфа промоция на магама и си удължила косата с треса която струвала 40 лв..
представям си що за буламач ще е![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.