Влез

View Full Version : Оказа се,че сбърках за него

anji92
11-01-2007, 19:41
Така ,така миналия път писазх за несподелената любов. Оказа се ,че не съм права, момчето, което херсвам и си мислех ,че не ме харесва е лудо по мен и единственият му проблем е , че е с 5години по-голям от мен.В СЛУЧАЯТ МОЯ ВЪПРОС Е :И КАКВО ТОЛКОВА????????

ОБИЧАМЕ СЕ И ТОЛКОВА !!!!!! ,НО тук идва едно голямо ,НО дали той е истинската любов, дали той ще е човека с който аз ще се чувствам добре дали той е този на който бих отдала девствеността си ?????
ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ СЕ ДАЛИ БИХТЕ ОТДАЛИ ДЕВСТЕНОСТТА СИ ПО-РАНО ОТКОЛКОТО СТЕ СИ ПРЕДСТАВЯЛИ?? ДОРИ И ДА ОБИЧАТЕ ЧОВЕКА???? ](*,)

PoisoNGirL
11-01-2007, 19:47
Ако обичаш някой годините ня трябва да са проблем.Хубаво щеше да е ако ни беше казала ти на колко си.Но нищо.Важното е ти да чувстваш,че си готова и това е човека.Може да не сте заедно цял живот(дори не си прави такива илюзии),важното е на момента да ти е хубаво и един ден да си кажеш "Исках го.Обичах го.Не съжалявам".Трябва да го почувстваш вътрешно.А ако не си готова и ако момчето държи на теб ще те изчака колкото поискаш.(За пример:Моя тогавашен приятел ме чака да се наканя цели 9 месеца :smt001 ).Успех и помни любовта е важната! :smt007 \:D/

_BoSSy_
11-01-2007, 20:12
"Дали тои е..." на това можеш само и единствено ти да си отговориш..
Малко банално,но ако смяташ,че тои е "човека за теб"-деистваи,ако не,чакаи.. :wink:

Luda_Na_Max
11-01-2007, 22:05
е задължително ли е първият път да е с човека, който обичаш...пречи ли ако не ходиш с този човек..но пък го познаваш от доста време и сте просто приятели ??

~CaLiCo~ *PepS* :P
11-01-2007, 22:10
Така ,така миналия път писазх за несподелената любов. Оказа се ,че не съм права, момчето, което херсвам и си мислех ,че не ме харесва е лудо по мен и единственият му проблем е , че е с 5години по-голям от мен.В СЛУЧАЯТ МОЯ ВЪПРОС Е :И КАКВО ТОЛКОВА????????

ОБИЧАМЕ СЕ И ТОЛКОВА !!!!!! ,НО тук идва едно голямо ,НО дали той е истинската любов, дали той ще е човека с който аз ще се чувствам добре дали той е този на който бих отдала девствеността си ?????
ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ СЕ ДАЛИ БИХТЕ ОТДАЛИ ДЕВСТЕНОСТТА СИ ПО-РАНО ОТКОЛКОТО СТЕ СИ ПРЕДСТАВЯЛИ?? ДОРИ И ДА ОБИЧАТЕ ЧОВЕКА???? ](*,)

дали е ИСТИНСКАТА любов ще разбереш след време,но мое мнение е ,че в тийн възраста емоциите са малко преувеличени и чак истинска...рядко.
а това кога ще загубиш девствеността си...един бог знае :Д по-добре не го мисли и карай по течението:)

HePeAJIeH
11-01-2007, 23:15
Тука май работите опират повече до секс отколкото до любов

sexy_dizzy
11-09-2007, 16:55
Направи го, когато се почувстваш готова!

GD
11-09-2007, 17:06
Ами според мен давай щом усещаш че е той човека и се обичате невиждам никакъв проблем :wink: