View Full Version : Чудновато но факт
Здр! Имам един доста особен проблем.Запознах се с едно момиче в скайпа и за да и заинтригувам вниманието трябваше да поддържам чата интересен.Зададох и всякакви въпроси и си говорехме за доста неща.Вече 2ра седмица си пишем и имам чувството, че сме си казали всичко.Утре ще излизам с нея на 1ва среща и се чудя за какво да си говорим, а ако мълча резултатите няма да са хубави.Аз я харесвам, и тя ме намира за сладък. Аз съм на 16 и тя също. Моля ви за всякакви съвети, защото имам чувството, че ще стоим и ще се гледаме като пънчета :oops: Хелп ме! 8-[ #-o 8-[ [-(
Еми измисли нещо...Виж къде ще отидете, питай я дали и харесва там или пък ако е редовна и кажи, че ти харесва и често ходиш там, кажи и, че е хубава...абе все нещо трябва да измислиш... Не е голяма философия :wink:
~CaLiCo~ *PepS* :P
11-01-2007, 22:05
Здр! Имам един доста особен проблем.Запознах се с едно момиче в скайпа и за да и заинтригувам вниманието трябваше да поддържам чата интересен.Зададох и всякакви въпроси и си говорехме за доста неща.Вече 2ра седмица си пишем и имам чувството, че сме си казали всичко.Утре ще излизам с нея на 1ва среща и се чудя за какво да си говорим, а ако мълча резултатите няма да са хубави.Аз я харесвам, и тя ме намира за сладък. Аз съм на 16 и тя също. Моля ви за всякакви съвети, защото имам чувството, че ще стоим и ще се гледаме като пънчета :oops: Хелп ме! 8-[ #-o 8-[ [-(
Не го мисли т'фа! всичко ще си дойде (или не) от само себе си. пасвате ли си по някакъв начин темите за разговор ще си дойдат сами ;)
xaxaxa mo to ako ot sega si namisli6 kvo trqbva da kaje6 garantiram te 4e posle 6te zabravi6 vsi4ko :grin: :grin: :grin: ne se mu4i a ostavi si4ko na sudbata i sum sig 4e 6e mine ok :D :D :D
serenity3
11-01-2007, 22:10
Bravo mujki samo taka
Cool_Bitch
11-01-2007, 22:47
Ami to ot samo sebe si 6ti doidat nqkvi temi za razgovor ne go misli predvaritelno,4e vsi4ko 6te se opleska!!! 8)
HePeAJIeH
11-01-2007, 23:07
Покажи си чепа и го обсъждайте него 8-)
HePeAJIeH
11-01-2007, 23:08
Съгласен съм с Cool_Bitch 8)
lukrecia
11-01-2007, 23:47
Ами щом се харесвате визуално ,значи първата крачка е направена.Сега остава да се харесате и интелектуално. ;-) Говори за всичко,което ти хрумне...няма значение. :-) Ако прехвърчът искри....няма да се замисляте върху думите много,много :D :D
GameMaster
11-02-2007, 05:51
o0o0o da ........namisli si nqkakvi temi4ki za razgovr s1s sigornost !!!Mene minala ta sedmica mi se slu4i to4no tova 4e kato izlqzoh na kafe s edno mom4e toi po4na da m1l4i kato pukal i da me gleda bez ni6to da kaje........i ako ne bqh da zv1nna na 2 s1u4eni4ki SLU4AINO uj da doidat ne znam kakvo 6te6e da se slu4i :D Ta ........da si doida na dumata ....ne znam za kakv da ti predloja da si govorite no izmisli ne6to ;)
sasha_90
11-02-2007, 06:28
Щом е имало какво да си говорите в чата,ще намерите и на живо какво да говорите.Само не се притеснявай.
Elegance
11-02-2007, 06:34
сети се за нещо, за което сте си говорили, например че братовчед й е заминал в чужбина и да речем я питай "Абе какво стана с братовчед ти? Върна ли се?". Покажи й че се интересуваш от нея, от личността й, питай я дали спортува нещо, да ти разкаже, дори и да не ти се слушат такива неща, само се прави че я слушаш, за да разбере че се интересуваш от нея и я харесваш. :)
jessika87
11-02-2007, 06:48
ne se pritesniavai,vsi4ko 6te stane ot samosebe si,ne e nujno da repetira6 ot sega :D
EternalSilence
11-02-2007, 07:11
абе последния път като излязох с момиче, с което се познавах само по скайп.... ами да кажем, че в чата аз поддържах разговора, а като излязохме почти не успях да взема думата :D
спокойно, ще намериш за какво да си говорите, или ако не ти - поне тя ;)
mislitelka
11-02-2007, 07:41
Ами щом се харесвате визуално ,значи първата крачка е направена.Сега остава да се харесате и интелектуално. ;-) Говори за всичко,което ти хрумне...няма значение. :-) Ако прехвърчът искри....няма да се замисляте върху думите много,много :D :D
Пххх...нали се познават по скайп. Вижали са си само снимки, но са говорили доста време => се познават по-добре интелектуално, отколкото визуално.
По темата: Ъм и аз мисля, че не трябва да заучаваш разни въпроси предварително. Първо като я видиш сигурно ше си глътнеш граматиката :-D , второ предполага се, че се ще се намери нещо. Попитай я за развръзката на някоя случка, която ти е разказвала. Обсъждайте времето :-D Ако стигнете до задънена улица можеш да и кажеш да разкаже за себе си. Хем ще знаеш повече за нея, хем няма да е неловко. :) И въпрос към автора: Де ще ходите, и от обстановката много зависи се пак...
Дам, предварителното мислене не е много на добре, защото никога не става така, както си го измислил.
mersi mnogo za suvetite, no tq me izigra i ne doide.Vsmisul ne mi vdiga6e telefona v petuk i ne mojahme da se ugovorim.S dve dumi se napravi na zabravila za ugovorkata.Az q haresvam i 6te i napravq kompromis, no ako sledva6tiq put pak me razigrava :o :D Abe vsu6tnost vlub6te ne mie do smqh, za6toto nqma da si namerq priqtelka :neutral: ama karai :(
cherinka
11-05-2007, 00:01
mersi mnogo za suvetite, no tq me izigra i ne doide.Vsmisul ne mi vdiga6e telefona v petuk i ne mojahme da se ugovorim.S dve dumi se napravi na zabravila za ugovorkata.Az q haresvam i 6te i napravq kompromis, no ako sledva6tiq put pak me razigrava :o :D Abe vsu6tnost vlub6te ne mie do smqh, za6toto nqma da si namerq priqtelka :neutral: ama karai :(
Спокойно, бе ,мойто момче.
Само тоя компромис да не се повтаря!
Кажи й, че има хубави цици, ако се засмее и каже благодаря значи става, ако не значи няма нужда да се мъчиш. Пък заговорите ли се за цици, направо може да я питаш "у нас или у вас". Пък стигне ли се до сещаш-се-какво, няма да има нужда да си говорите.
MoOnLiGhT_ShAdOw
11-05-2007, 07:10
Любов по интернет не се завързва...
alkobalko
11-05-2007, 07:24
Може да е била въпрепятствана и това да е причината, за да не дойде. Ако обаче и втори път ти погоди този номер, просто не си прави труда. Явно не иска да се видите толкова много.
No_Limit
11-05-2007, 07:37
Не мисля че ще мълчите , спомнете си детството... сещаш се за много забавни моменти които можеж да и разкажеж :) филм който си гледал наскоро и те е заинтригувал ... , ново хоби , луднал си съседите с музика , научил си нов виц ? Ами давай :-P
bqsna_teenagerka
11-05-2007, 08:49
Виж ако планираш всичко,един вид едва ли не си водиш записки за темите за които ще говорите ](*,) няма нищо хубаво да се получи!
Опитай се да релаксираш,остави всичко да си върви,не го предсказвай! все ще намерите нещо за което да говорите,все ще намерите какво да правите! :-|
но пак ти казвам да планираш това за което ще си говорите е глупаво! всичко може да се случи и нещо да се обърка и тогава какво ще правиш? ще се панираш ли? :D
не оставаш съдбата да си ви води! :smt006
но можеш да планираш пък на кое интересно място да я заведеш :-P