Влез

View Full Version : Имам въпрос относно...

timmy
11-01-2007, 23:25
Здравейте отскоро с приятелката ми почнахме сексуалните игрички, но още не сме правили секс.
Тя е девствена както и аз и нашият полов акт се състои в масажиране по вагината галене облизване и т.н., но без проникване. Играех си с клиторчето и, но както двамата бяхме голи един върху друг тя постепенно си търкаше вагината в пенисът ми и така се унесохме и аз почнах да я галя с него( но без презерватив) по клиторчето и, но не съм прониквал защото бяхме без предпазни мерки.
Всичко мина великолепно, но се появи един проблем, който много ни притесни. Тя както си играеше с пенисът ми ме попита каква е тази течност от главичката му. Помисли си да не е от нея аз и отговорих че е от мен.
И започна притеснението дали е забременяла.
Възможно ли е само от това докосване с пенисът ми по клиторчето и да доведе до бременост.
И другият ми въпрос
Като съм възбуден изтича някакъв секрет от главичката които е безцветен за който ме попита приятелката ми. Той семенна течност ли е? Някой ще ми обясни ли какъв е този секрет? И за какво служи. Да не е като смазка? Или пък не е.
Защото когато съм допирал пенисът си до нейната вагина тази течност е изтичала. Има ли голяма вероятност тя да е забременяла от този случай. :-(((
Ще ми дадете ли отговорите на въпросите, които ме мъчат?
Ще ви бъда много благодарен ако отговорите на въпросите ми сериозно.
Благодаря ви предварително.

mokka
11-01-2007, 23:31
1.v tazi te4nost ima mnogo,mnogo nisko sudurjanie ne spermatozoidi.
2.za da zabremenee momi4eto tazi te4nost,i izob6to spermata trqbva da pronikne navutre vuv vlagali6teto i.
3.ima veroqtnost da e proniknala ako se e pipala sama,no spermatozoidite burzo umirat v kislorodna sreda.
4.SPOKO PRIQTEL,NI6TO NE E STANALO :grin: :grin: :D

nofi
11-01-2007, 23:33
Няма абселютно ниакъв шанс да е забременяла! Щом не си всършил в нея няма как! Аман бе хора! Научете се най-накрая! И на тва не му се вика полов акт, а петинг!

my_sexy_lover
11-01-2007, 23:35
Значи тая течност се получава когато си възбуден от която е много малка вероятноста да се забременее , а и щом не си го фкарал няма опастност .Не се притеснявай нищо и няма играйте си спокойно :::

FelisDirus
11-01-2007, 23:42
Това се нарича предеякулационна течност. Или с други думи - подмокряш се.

По принцип е възможно да има сперматозоиди в нея, но шансът от забременяване (дори и да си проникнал в нея) е нулев, защото те са твърде малко.

Не е бременна, спокойно! Играйте си на воля. 8-)

Seducti0n
11-01-2007, 23:48
Човече успокой топката и не се тревожи чак толкова много.Най-вероятно,това е било предуеякулационна течност.Нямало е проникване,нямоло е свършване,следователно няма как да има оплодена яйцеклетка и от там следователно бебе :!: :wink:
Сексът е за да доставя удоволствие,а не само да ви хвърля в шок и ужас.За вбъдеще,като използвате презерватив да сте по-спокойни. :wink:

GameMaster
11-02-2007, 05:32
Ne se pritesnqvai nqma kak da e zabremenqla \:D/

timmy
11-02-2007, 05:51
Благодаря ви хора.
Само как свалихте товара от гърдите ми. Вече съм спокоен.
:) :) :) :)

krem4et0
11-02-2007, 06:44
Благодаря ви хора.
Само как свалихте товара от гърдите ми. Вече съм спокоен.
:) :) :) :)
Тогава заключвам!