View Full Version : Испанска муха + секс
MakeMeLaugh
11-02-2007, 11:26
Искам мнения само от хора с опит, които наистина са вземали испанска муха! Да НЕ ми пишат разни ми ти хора, от името на еди кой си или какво биха направили ако вземат!
Я кажете - действа ли? В какви дози действа? Колко време и в какво се изразява действието? И най-важното - яко ли е, толкова колкото се спекулира около нея?
:)
[/i]
No_Limit
11-02-2007, 11:38
ЕЙ :grin: :grin: :grin: страшна е вярвай ми ! Ако си жена свършваш през няколко минути , а на мъжа му е непрекъснато станал и иска да и****а всяка която види . Само че не трябва да се приема с алкохол , незнам защо
Ако се приеме с алкохол става и по опасно и пристрастително то наркотиците! ;-)
MakeMeLaugh
11-02-2007, 11:47
С алкохол няма да я вземам. Мерси за инфото :)
Като за начало аз мисля да поделя с прятелката си 1 - демек да стане наполвина дозата, че знам ли...щото аз не употребявам бонбони, хапчета и т.н.
Еее чак толкова ли е хубаво брее :> :>
Пълна чикия е мухата на един купон "упоих" абсолютно всички половината знаеха останали не ЕФЕКТ - НУЛЕВ... пробвали сме я и без и със алкохол ефекта е никакъф!!!!! Само парите си давате за глупости!
Значи не е било муха а просто комар ... :shock: Иначе е опасно много! :-k
momchence_89
11-02-2007, 20:12
Испанска муха - единични дози
Най-известния афродизиак в цял свят. Естествено придобит от едноименното насекомо испанска муха. Действа при ЖЕНИ и МЪЖЕ. Тубичката от 5 мл. (разтвор, единична доза) лесно би могло да се скрие, а в последствие и използва, точно когато сте поръчали питие на дамата, а тя е отишла да си напудри нослето. Изцърквате тубичката в питието й и после...
Може да се комбинира и с алкохол. Безвредна е, не може да се предозира. Единственото, което може да се случи е момичето да ви избяга ако не си свършите работата, ето защо препоръчваме едно флаконче за нея, и едно за вас :)
Испанска муха - единични дози
Най-известния афродизиак в цял свят. Естествено придобит от едноименното насекомо испанска муха. Действа при ЖЕНИ и МЪЖЕ. Тубичката от 5 мл. (разтвор, единична доза) лесно би могло да се скрие, а в последствие и използва, точно когато сте поръчали питие на дамата, а тя е отишла да си напудри нослето. Изцърквате тубичката в питието й и после...
Може да се комбинира и с алкохол. Безвредна е, не може да се предозира. Единственото, което може да се случи е момичето да ви избяга ако не си свършите работата, ето защо препоръчваме едно флаконче за нея, и едно за вас :)
Точно от тези еднократни дози купих промишлени количества ЕФЕКТ НЯМА! Не се набутвайте излишно !!!!