- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Испанска муха + секс
Искам мнения само от хора с опит, които наистина са вземали испанска муха! Да НЕ ми пишат разни ми ти хора, от името на еди кой си или какво биха направили ако вземат!
Я кажете - действа ли? В какви дози действа? Колко време и в какво се изразява действието? И най-важното - яко ли е, толкова колкото се спекулира около нея?
[/i]
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ЕЙ![]()
![]()
страшна е вярвай ми ! Ако си жена свършваш през няколко минути , а на мъжа му е непрекъснато станал и иска да и****а всяка която види . Само че не трябва да се приема с алкохол , незнам защо
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Ако се приеме с алкохол става и по опасно и пристрастително то наркотиците!![]()
С алкохол няма да я вземам. Мерси за инфото
Като за начало аз мисля да поделя с прятелката си 1 - демек да стане наполвина дозата, че знам ли...щото аз не употребявам бонбони, хапчета и т.н.
Еее чак толкова ли е хубаво брее :> :>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Значи не е било муха а просто комар ...Иначе е опасно много!
![]()
Испанска муха - единични дози
Най-известния афродизиак в цял свят. Естествено придобит от едноименното насекомо испанска муха. Действа при ЖЕНИ и МЪЖЕ. Тубичката от 5 мл. (разтвор, единична доза) лесно би могло да се скрие, а в последствие и използва, точно когато сте поръчали питие на дамата, а тя е отишла да си напудри нослето. Изцърквате тубичката в питието й и после...
Може да се комбинира и с алкохол. Безвредна е, не може да се предозира. Единственото, което може да се случи е момичето да ви избяга ако не си свършите работата, ето защо препоръчваме едно флаконче за нея, и едно за вас![]()