.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Испанска муха + секс

Искам мнения само от хора с опит, които наистина са вземали испанска муха! Да НЕ ми пишат разни ми ти хора, от името на еди кой си или какво биха направили ако вземат!

Я кажете - действа ли? В какви дози действа? Колко време и в какво се изразява действието? И най-важното - яко ли е, толкова колкото се спекулира около нея?

[/i]
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ЕЙ страшна е вярвай ми ! Ако си жена свършваш през няколко минути , а на мъжа му е непрекъснато станал и иска да и****а всяка която види . Само че не трябва да се приема с алкохол , незнам защо
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Ако се приеме с алкохол става и по опасно и пристрастително то наркотиците!

С алкохол няма да я вземам. Мерси за инфото
    Като за начало аз мисля да поделя с прятелката си 1 - демек да стане наполвина дозата, че знам ли...щото аз не употребявам бонбони, хапчета и т.н.

Еее чак толкова ли е хубаво брее :> :>
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Пълна чикия е мухата на един купон "упоих" абсолютно всички половината знаеха останали не ЕФЕКТ - НУЛЕВ... пробвали сме я и без и със алкохол ефекта е никакъф!!!!! Само парите си давате за глупости!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Значи не е било муха а просто комар ... Иначе е опасно много!

Град
    Варна
    Испанска муха - единични дози
    Най-известния афродизиак в цял свят. Естествено придобит от едноименното насекомо испанска муха. Действа при ЖЕНИ и МЪЖЕ. Тубичката от 5 мл. (разтвор, единична доза) лесно би могло да се скрие, а в последствие и използва, точно когато сте поръчали питие на дамата, а тя е отишла да си напудри нослето. Изцърквате тубичката в питието й и после...

Може да се комбинира и с алкохол. Безвредна е, не може да се предозира. Единственото, което може да се случи е момичето да ви избяга ако не си свършите работата, ето защо препоръчваме едно флаконче за нея, и едно за вас

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Испанска муха - единични дози
    Най-известния афродизиак в цял свят. Естествено придобит от едноименното насекомо испанска муха. Действа при ЖЕНИ и МЪЖЕ. Тубичката от 5 мл. (разтвор, единична доза) лесно би могло да се скрие, а в последствие и използва, точно когато сте поръчали питие на дамата, а тя е отишла да си напудри нослето. Изцърквате тубичката в питието й и после...

Може да се комбинира и с алкохол. Безвредна е, не може да се предозира. Единственото, което може да се случи е момичето да ви избяга ако не си свършите работата, ето защо препоръчваме едно флаконче за нея, и едно за вас
    Точно от тези еднократни дози купих промишлени количества ЕФЕКТ НЯМА! Не се набутвайте излишно !!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си