View Full Version : Въпросче към момчетата
cRaZzy`wOmaN
11-02-2007, 20:02
Искам да ви попитам дали ако едно момиче има стрии по краката и дупето примерно това би ви полияло много зле :roll: и ако става въпрос за гаджето ви ... момиче,което обичате би ли ви отвратило по някакъв начин :-k
T3En_PrObL3m
11-02-2007, 20:05
Попринцип и сестра ми има стрии но само по краката!За мен това е много гадно и съм момиче просто реших да ти кажа мнението за едно момиче.Гледката е ужасна особено зимата как си личат като червеи :shock: ужас и най-лошото е че не се лекуват!И стриите правят момичето НЕ секси :neutral:
Според мен това е нормално, няма от какво.Пък и те не се забелязват чак толкова...
T3En_PrObL3m
11-02-2007, 20:11
1.Гледката е грозна
2.Момиче с трии е гадно
3.Това въобще не е секси
4.Естествено че отвръщава момчето (освен ако не иска само да те мине)
5.Ако човека до теб те обича едва ли ще му дреме
6.Кофти е лятото с бански
7.Има много момчето с големи притенции които това нещо им прави лошо впечатление и не ги възбужда
8.Абе мама му стара аз кфо да направя че си яла кат свиня? :neutral: ](*,)
korabokroshenec
11-02-2007, 20:14
мм щом имащ стрии начи си дебела..тоест щом момчето те харесва такава не мисля че някфи стрии ще му направят голямо впечатление :?
cRaZzy`wOmaN
11-02-2007, 20:19
Не е задължително човек да е дебел за да има стрии ... както в моя случай,аз съм слабичка,но се появиха от прекалено бърз растеж.Повечето почти изчезнаха,забелязват се само защото аз си ги знам,но има и такива които се виждат повече ... :cry:
kakво е "стрии"
+1 ? ? ? ? ?
korabokroshenec
11-02-2007, 20:26
ем нз как ще реагира..аз лично заради едни стрии не бих зарязал приятелката си...
cRaZzy`wOmaN
11-02-2007, 20:29
Стриите представляват едни бели линиики по повърхноста на кожата.Знам,че момчето,с което съм ме обича много и държи на мен,но въпреки това се притеснявам много :cry:
Cool_Bitch
11-02-2007, 20:33
Ami gledkata ne e mn o4arova6ta.I vse pak te se premahvat do nqkva stepen sas kremove i spec. lepenki!!! :P
Стриите представляват едни бели линиики по повърхноста на кожата.Знам,че момчето,с което съм ме обича много и държи на мен,но въпреки това се притеснявам много :cry: ми щом толко те обича не трябва да се притеснява толко от това.
miloto_Pilence
11-02-2007, 20:48
1.Гледката е грозна
2.Момиче с трии е гадно
3.Това въобще не е секси
7.Има много момчето с големи притенции които това нещо им прави лошо впечатление и не ги възбужда
Мен лично много ме възмути мнението ти, аз имам стрии, и това не е че съм яла като свиня, a като малка претърпях лека катастрофа и месеци наред бях само на сокове, от което рязко отслабнах, а после доста хапвах, все пак бях само на 8, от къде да знам за стрии и там подобни!
По темата - ако те харесва и иска да е с теб изобщо няма да му пука ;)
miloto_Pilence
11-02-2007, 20:50
1.Гледката е грозна
2.Момиче с трии е гадно
3.Това въобще не е секси
Мен лично много ме възмути мнението ти, аз имам стрии, и това не е че съм яла като свиня, a като малка претърпях лека катастрофа и месеци наред бях само на сокове, от което рязко отслабнах, а после доста хапвах, все пак бях само на 8, от къде да знам за стрии и там подобни!
По темата - ако те харесва и иска да е с теб изобщо няма да му пука ;)
thefreak
11-02-2007, 21:03
2.Момиче с трии е гадно
притенции
Това са част от глупостите само.
Трии? Такава дума няма.
За запетайките и препинателните знаци няма да става дума сега.
А правописа... май не може да става дума за правопис в твоя случай.
аМ аз ИскАм да КажА 4е Може и беЗ да ОбиЖдаТе МомИ4еТо каТо И каЗваТе 4е Се Тъп4е И ПоДоБнИ не6та.Тя нЕ е ВиНовНа 4е Има СтриИ НитО няКои ДруГ таКа 4е СпрЕте дА я ОбиждаТе!!!! :-x ПрОсТо съМ ВъЗмУтеНа От ТъпОто вИ дъРжАниЕ.а И МислЯ 4е Ако ПрияТеляТ тИ НаиСтиНа Те Оби4а нЯма дА мУ нАпрАвИ вПе4аТлеНие. :)
cRaZzy`wOmaN
11-02-2007, 21:13
Благодаря на тези,които се опитват да ми помогнат ... а най-кофти ми става от това,че той ме мисли за перфектната и идеалното момиче,пък всъщност не съм :cry:
Благодаря на тези,които се опитват да ми помогнат ... а най-кофти ми става от това,че той ме мисли за перфектната и идеалното момиче,пък всъщност не съм :cry: Няма кво да се натъжава от тва всеки човек си има както силни така и слаби страни :)
miloto_Pilence
11-02-2007, 21:17
Благодаря на тези,които се опитват да ми помогнат ... а най-кофти ми става от това,че той ме мисли за перфектната и идеалното момиче,пък всъщност не съм :cry:
Повярвай ми човек може да има 100 пъти по страшни дефекти от това да има стрии и аз съм жив пример за това, но нека не коменирам себе си...;)
*_sLuNchEvOo`mOmiChe_*
11-02-2007, 23:47
Не се притеснявай,няма перфектни хора.Всеки човек си има недостатъци,а щом момчето ти те обича ще те приема такава каквато си :wink: Той да не би да е идеален ?! [-X
Не се притеснявай,няма перфектни хора.Всеки човек си има недостатъци,а щом момчето ти те обича ще те приема такава каквато си :wink: Той да не би да е идеален ?! [-X ;-) Не се притеснявай да му кажеш. :)
bloodranger
11-03-2007, 00:04
kakво е "стрии"
+1 ? ? ? ? ?
едно такова кат много си хапвал локуми и бани4ки и после (наи-ве4е като отслабне6) стават едни гадни безели като резки там кадет са е опнала кожата и просто :| :?
thefreak
11-03-2007, 00:12
kakво е "стрии"
+1 ? ? ? ? ?
едно такова кат много си хапвал локуми и бани4ки и после (наи-ве4е като отслабне6) стават едни гадни безели като резки там кадет са е опнала кожата и просто :| :?
Имам много още случаи, при които могат да се получат.
Основното е: Когато тялото ти израства по бързо от колкото кожата може да се разтяга, тогава се получават стрии.
Болят в началото и представляват белези, които са част от кожата ти.
bloodranger
11-03-2007, 00:14
kakво е "стрии"
+1 ? ? ? ? ?
Имам много още случаи, при които могат да се получат.
Основното е: Когато тялото ти израства по бързо от колкото кожата може да се разтяга, тогава се получават стрии.
Болят в началото и представляват белези, които са част от кожата ти.
+1 \:D/ :)