View Full Version : Бременност предпазване - въпрос
veskooVV
11-02-2007, 20:08
приятелката ми е девствена
На всички е известно,че от пред еякулативната течност (тази от простата) също има сперматозиди от който може да се забремене.
А също четох и,че химена имал малки отворчета и си пропускал течности без проблем и,че не било проблем дори девствено момиче да забременее,а ние се натискахме всеки само по белио ама супер мокри долу и тя беше мокра даже от моята течност.Е ок аз знам че не може да се забременее така ама с тези неща които ги пишат ся хем химена пропускал течности,хем тя беше цялата в моята такава течност (не спема,ама пак има спермотозиди в нея) и дори и под белиото ест отиде.
Е сега как да знам има ли опасност от бременност?
овулацията и е след 5 дена.
Имам ли основания за притеснения?
Cool_Bitch
11-02-2007, 20:38
Do kolkoto razbrah vie ne ste imali polov akt,spored men nqma opasnost da e bremenna.No za va6e upokoenie neka da si vzeme test ili da otide na ginekolog. :!:
ami i spred mene nqma opasnost , ama kato se 6a6kate tolkoz ... test4e , ne e mn dale4e ot uma se pak ...
DIVINE_TIME
11-02-2007, 20:47
Тест!
DIVINE_TIME
11-02-2007, 20:52
Тест!
thefreak
11-02-2007, 20:58
Е ок аз знам че не може да се забременее така
Тогава защо задаваш тъпи въпроси?
swords1010
11-02-2007, 21:06
Първо, съмнявам се да е била цялата в предеякулационна течност, тъй като тя се отделя в много малки количества, но все пак картинката която си предстваих не е много ясна, наистина просто направете тест! :wink:
veskooVV
11-02-2007, 21:10
ама този тест той ведната ли ще ми покаже верен резултат,щото сам чувал че дори и момичето да е бременно то теста не можел да го засече веднага още първите дни а чак следващите незнам точно колко
swords1010
11-02-2007, 21:12
ама този тест той ведната ли ще ми покаже верен резултат,щото сам чувал че дори и момичето да е бременно то теста не можел да го засече веднага още първите дни а чак следващите незнам точно колко
Ако ще правите тест, направете го 14 дни след рисковия полов акт, за да е най-сигурно. :wink:
veskooVV
11-02-2007, 21:18
е тогава вече за какво ще ми е след като вече ще е факт и връщане назад няма да има
а сега мога едни противозачатъчни за спешен случей да взема и да решим проблема а тогава как ще го реша ако примерно е факт
swords1010
11-02-2007, 21:28
е тогава вече за какво ще ми е след като вече ще е факт и връщане назад няма да има
а сега мога едни противозачатъчни за спешен случей да взема и да решим проблема а тогава как ще го реша ако примерно е факт
Противозачатъчни хапчета сега не можеш да вземеш, можеш да вземеш такива за спешна контрацепция, но не мисля, че има причина. Това, което ти си решил, че е било предеякулационна течност, аз мисля, че са били влагалищни секрети и няма за какво толкова да се тревожиш. Впрочем, кога се случи това? :wink:
veskooVV
11-02-2007, 21:49
днес
съгласна съм за влагалищните секрети.. питай приятелката си дали няма бяло теченмие.. обникновено ако има при възбуда цапа повече
Pyrvo go pravite posle mislite tctctc :evil: :evil: :evil: ... ta ina4e shansa e mn molak no ne e nevyzmojno ... osven tova ti siguren li si 4e tova podmokrqne vyrhu neinoto belio e bilo ot teb ... zashtoto tazi technost za koqto govoreshe se otdelq v super malki kolichestva i trqbva da si sedql s chasove vyrhu neq ... nai veroqtno tq ima techenie i pri vyzbudata se poomazala malko povechko :-) :-) :-)