.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Бременност предпазване - въпрос

приятелката ми е девствена
    На всички е известно,че от пред еякулативната течност (тази от простата) също има сперматозиди от който може да се забремене.
    А също четох и,че химена имал малки отворчета и си пропускал течности без проблем и,че не било проблем дори девствено момиче да забременее,а ние се натискахме всеки само по белио ама супер мокри долу и тя беше мокра даже от моята течност.Е ок аз знам че не може да се забременее така ама с тези неща които ги пишат ся хем химена пропускал течности,хем тя беше цялата в моята такава течност (не спема,ама пак има спермотозиди в нея) и дори и под белиото ест отиде.
    Е сега как да знам има ли опасност от бременност?
    овулацията и е след 5 дена.
    Имам ли основания за притеснения?

Град
    ПрИ Теб
    Do kolkoto razbrah vie ne ste imali polov akt,spored men nqma opasnost da e bremenna.No za va6e upokoenie neka da si vzeme test ili da otide na ginekolog.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    *in a pink dream*
    ami i spred mene nqma opasnost , ama kato se 6a6kate tolkoz ... test4e , ne e mn dale4e ot uma se pak ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Бременност предпазване - въпрос

Цитирай Първоначално написано от veskooVV
    Е ок аз знам че не може да се забременее така
    Тогава защо задаваш тъпи въпроси?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Асеновград, България
    Първо, съмнявам се да е била цялата в предеякулационна течност, тъй като тя се отделя в много малки количества, но все пак картинката която си предстваих не е много ясна, наистина просто направете тест!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

ама този тест той ведната ли ще ми покаже верен резултат,щото сам чувал че дори и момичето да е бременно то теста не можел да го засече веднага още първите дни а чак следващите незнам точно колко

Град
    Асеновград, България
    ама този тест той ведната ли ще ми покаже верен резултат,щото сам чувал че дори и момичето да е бременно то теста не можел да го засече веднага още първите дни а чак следващите незнам точно колко
    Ако ще правите тест, направете го 14 дни след рисковия полов акт, за да е най-сигурно.

е тогава вече за какво ще ми е след като вече ще е факт и връщане назад няма да има
    а сега мога едни противозачатъчни за спешен случей да взема и да решим проблема а тогава как ще го реша ако примерно е факт

Град
    Асеновград, България
    е тогава вече за какво ще ми е след като вече ще е факт и връщане назад няма да има
    а сега мога едни противозачатъчни за спешен случей да взема и да решим проблема а тогава как ще го реша ако примерно е факт
    Противозачатъчни хапчета сега не можеш да вземеш, можеш да вземеш такива за спешна контрацепция, но не мисля, че има причина. Това, което ти си решил, че е било предеякулационна течност, аз мисля, че са били влагалищни секрети и няма за какво толкова да се тревожиш. Впрочем, кога се случи това?

съгласна съм за влагалищните секрети.. питай приятелката си дали няма бяло теченмие.. обникновено ако има при възбуда цапа повече

Pyrvo go pravite posle mislite tctctc ... ta ina4e shansa e mn molak no ne e nevyzmojno ... osven tova ti siguren li si 4e tova podmokrqne vyrhu neinoto belio e bilo ot teb ... zashtoto tazi technost za koqto govoreshe se otdelq v super malki kolichestva i trqbva da si sedql s chasove vyrhu neq ... nai veroqtno tq ima techenie i pri vyzbudata se poomazala malko povechko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си