View Full Version : Аз да попитам за позата..?
Sajelqvam za toq vapros ama iskam da znam.K'vo zna4i - "Zadna pra6ka s optega4 " ? pls kajete mi ! :twisted:
Sajelqvam za toq vapros ama iskam da znam.K'vo zna4i - "Zadna pra6ka s optega4 " ? pls kajete mi ! :twisted:
Абе кви са тия измилици бе? За вас свирки нема ли, та се занимавате с глупости? #-o
Еми тва е да сте легнали все едно се гушкате ма ти го р*га кат единият ти крак е дигнат във въздуха!
momchence_89
11-03-2007, 20:51
Абе кви са тия измилици бе? За вас свирки нема ли, та се занимавате с глупости? #-o
:razz:
GregoryHouse
11-03-2007, 21:12
Що бе знаете ли кфи яки имена съм чувал за пози :grin: например позата "Лък" - опъвам и се изстрелвам :lol: . А тва задна прашка с обтегач и смукач в задния двор му е разширението сигурно :lol:
RiseGirl
11-03-2007, 21:20
Що бе знаете ли кфи яки имена съм чувал за пози :grin: например позата "Лък" - опъвам и се изстрелвам :lol: . А тва задна прашка с обтегач и смукач в задния двор му е разширението сигурно :lol:
много си чувал бе :-P
GregoryHouse
11-03-2007, 21:23
Бе ко да ти кажа днешните дечица са пропуснали да си играят с кукли и колички са минали направо на пишиките и пичките си...
+1 задна прашка с обтегач :D
pepitaaa
11-03-2007, 22:02
бахти името :D направо ме разби :grin:
theworldleader
11-03-2007, 22:03
Не ги разбирам :oops:
пазя-го-в-тайна
11-03-2007, 22:33
:razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol:
nqkak si ne e ot znachenie kak se kazva pozata ili kak se pravi ... prosto si improvizirame , ne zavisimo ot obtegachi i sqkakvi tem podobni :grin:
Мисля че аз засега дадох единственият конкретен отговор! :?
Мисля че аз засега дадох единственият конкретен отговор! :?
И кво? По-мъж ли се чувстваш вече? Да не говориме, че моя беше най-конкретен... :::
за обега4 нз ама задна прашка не е ли кучешката :oops: така де тя е на 4 крака а той вършее отзад :D Поправете ме ако не е така, защото позите не ги разбирам :smt003