.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Аз да попитам за позата..?

Sajelqvam za toq vapros ama iskam da znam.K'vo zna4i - "Zadna pra6ka s optega4 " ? pls kajete mi !

Re: Аз да попитам за позата..?

Цитирай Първоначално написано от lyyly
    Sajelqvam za toq vapros ama iskam da znam.K'vo zna4i - "Zadna pra6ka s optega4 " ? pls kajete mi !
    Абе кви са тия измилици бе? За вас свирки нема ли, та се занимавате с глупости?
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

Еми тва е да сте легнали все едно се гушкате ма ти го р*га кат единият ти крак е дигнат във въздуха!

Град
    Варна

Re: Аз да попитам за позата..?

Цитирай Първоначално написано от Flooder
    Цитирай Първоначално написано от lyyly
    Абе кви са тия измилици бе? За вас свирки нема ли, та се занимавате с глупости?

Що бе знаете ли кфи яки имена съм чувал за пози например позата "Лък" - опъвам и се изстрелвам . А тва задна прашка с обтегач и смукач в задния двор му е разширението сигурно

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Що бе знаете ли кфи яки имена съм чувал за пози например позата "Лък" - опъвам и се изстрелвам . А тва задна прашка с обтегач и смукач в задния двор му е разширението сигурно
    много си чувал бе

Бе ко да ти кажа днешните дечица са пропуснали да си играят с кукли и колички са минали направо на пишиките и пичките си...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    +1 задна прашка с обтегач
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Град
    Велико Търново
    бахти името направо ме разби

Не ги разбирам

Град
    някъде там...
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Град
    *in a pink dream*
    nqkak si ne e ot znachenie kak se kazva pozata ili kak se pravi ... prosto si improvizirame , ne zavisimo ot obtegachi i sqkakvi tem podobni
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мисля че аз засега дадох единственият конкретен отговор!

Цитирай Първоначално написано от Начетен
    Мисля че аз засега дадох единственият конкретен отговор!
    И кво? По-мъж ли се чувстваш вече? Да не говориме, че моя беше най-конкретен...
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

за обега4 нз ама задна прашка не е ли кучешката така де тя е на 4 крака а той вършее отзад Поправете ме ако не е така, защото позите не ги разбирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си