- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз да попитам за позата..?
Sajelqvam za toq vapros ama iskam da znam.K'vo zna4i - "Zadna pra6ka s optega4 " ? pls kajete mi !![]()
Абе кви са тия измилици бе? За вас свирки нема ли, та се занимавате с глупости?Първоначално написано от lyyly
![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
Еми тва е да сте легнали все едно се гушкате ма ти го р*га кат единият ти крак е дигнат във въздуха!
Първоначално написано от Flooder
![]()
Що бе знаете ли кфи яки имена съм чувал за позинапример позата "Лък" - опъвам и се изстрелвам
. А тва задна прашка с обтегач и смукач в задния двор му е разширението сигурно
![]()
Бе ко да ти кажа днешните дечица са пропуснали да си играят с кукли и колички са минали направо на пишиките и пичките си...
+1 задна прашка с обтегачПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
бахти иметонаправо ме разби
![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
nqkak si ne e ot znachenie kak se kazva pozata ili kak se pravi ... prosto si improvizirame , ne zavisimo ot obtegachi i sqkakvi tem podobni![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Мисля че аз засега дадох единственият конкретен отговор!![]()
И кво? По-мъж ли се чувстваш вече? Да не говориме, че моя беше най-конкретен...Първоначално написано от Начетен
![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
за обега4 нз ама задна прашка не е ли кучешкататака де тя е на 4 крака а той вършее отзад
Поправете ме ако не е така, защото позите не ги разбирам
![]()