View Full Version : Скучно ма пишете..
crazy_girl96
11-03-2007, 20:59
Хора я кажете как гледате на чалгари а вие чалгарчета как гледате на метъли :D казвайте :)
Cool_Bitch
11-03-2007, 21:17
Ami az slu6am predimno 4alga....ami vseki ima prao na izbor kakav stil muzika da slu6a.Sa6to taka imam mn fr metalisti mn gotini hora sa!!!! 8)
Seducti0n
11-03-2007, 21:35
Предчувствам,че темата ти,ще породи доста конфликти м/у почитателите на различната музика.Та общо взето,всеки сам избира,какво да слуша и по какъв начин да си прави кефа. :wink:
Едни се радват на метала,други на чалгата,трети на хауса,четвърти на попа и така до безкрай... :roll:
Мисля, че значението на определението "чалгар" е доста размито. Мисля, че тези, които виждат хората не като личности, а като стилове музика и марки на дрехи... са жалки.
ArTanDra
11-04-2007, 05:42
Как искаш да гледам на един метъл ? Еми като на човешко същество.. какво не му е наред стила на музиката ли ?! Ок с това ще се оправим стига да има акъл в главата за други теми всичко ще е наред ;)
Violenza
11-04-2007, 06:29
Оф ай вече сменете малко стиловете! писна ми да гледам 'чалга' и 'метъл' ... измислете нещо с друг стил, тези не са единсвени!
prettyIdeath
11-04-2007, 08:44
На който квото му харесва тва ще слуша...Музиката не прави хората различни .. На мене лично ми харесва повече метъла ... но всеки сам избира.. Не мога да кажа че някой баладки от фолк изпълнителките не ми харесват.Както казва приятела ми: " Няма лоша музика,има лоша песен" :wink:
Jamalska
11-04-2007, 09:08
Taка: :lol: :? :x #-o :smt012 ....
Emi az slu6am 4alga a kak gledam na metali...mi na dosta ot tqh s prenebrejenie (ni6to li4no) :)
ThunderGoddess
11-04-2007, 09:46
Аз съм метълка :smt002 ... тоест слушам предимно метъл, но харесвам всичко останало без члга ( нищо лично). Значи аз не съдя по хората по това каква музика харесват и се разбирам много добре и с чалгаджии, и с метъли и всякакви. Не се караме за нещо с някого, не се бием и така ... :) ;-)
emi az slusham malk0 chalga . metyl ne slusham ... nai mnogo sym zaribena po hard techn0 ;) d0ri zaribih maika mi da slu6a hard techno xhayxha :D :D
ina4e naistina tova si e vypros na vkus i predpo4itanie kym muziakta .. teq deleniq sa mn typi "4algari" i "metyli" .. ;]
ProstoAz
11-04-2007, 11:53
11 точка от правилника!