View Full Version : Повтарящи се теми...
Съжалявам много и предварително се извинявам, защото съм убедена, че повтарям някоя тема, но все пак... Защо има по 24614558525164194165474984154156416549419841564156 4156 едни и същи теми във всеки раздел? Модератори ли не достигат или какво? Най - често влизам в раздел "Любов" и трябва да ви кажа, че всяка втора тема се повтаря с някоя преди това... Ако трябва дори съм готова "да се жертвам" и да стана модераторка ако ми се позволи, но повярвайте ми, така е много гадно, даже изнервящо!
Съжалявам много и предварително се извинявам, защото съм убедена, че повтарям някоя тема, но все пак... Защо има по 24614558525164194165474984154156416549419841564156 4156 едни и същи теми във всеки раздел? Модератори ли не достигат или какво? Най - често влизам в раздел "Любов" и трябва да ви кажа, че всяка втора тема се повтаря с някоя преди това... Ако трябва дори съм готова "да се жертвам" и да стана модераторка ако ми се позволи, но повярвайте ми, така е много гадно, даже изнервящо!
+1 С теб съм !!!
Аз мога да кажа как половината работи ще се оправят. Хм...
Нерегистрирани потребители немогат да пишат във форума.
Каито пуска тема която я има получава предупреждение.
2 предупреждения бан за 1 седмица (или някакъв период от време)
след още 1 предубреждение бан на ип и ацц и ще видиш как няма да има милиони еднакви теми...
Ако има достатъчно модератори, които да си вършат работата адекватно няма да има толкова много повтарящи се теми и без предупреждения и бан... просто ако "персонала" не може да смогва има хора, с желание да помогнат...
shadow4e
11-03-2007, 22:58
Гостите не могат да пишат освен в "Кофата", така че спокойно, дишай, работи се по въпроса.
KiLLeR_InSTiNkT
11-04-2007, 01:05
Ммм, това не е само работа на модераторите... все пак има един бутон дето трябва да се натисне - ТЪРСЕНЕ, за да се види дали има такава тема... Но явно повечето ги мързи. :x
sh3_1s_7h3_0n3
11-04-2007, 04:58
Темите в раздела Любов неизменно ще се повтарят, защото както и да го въртиш и да го сучиш, като имаш някакъв 'любовен' проблем, той все ще се дублира с този на някой друг независимо дали има тема от преди 2 дена, 1седм, месец или година. Но пък и всеки иска индивидуално да му се отговори. А и дори самата тема като цяло да се повтаря, все ще има някоя специфика, която да отличава едната тема от другата. Човекът пуснал темата ще може да си я следи и ако има въпроси към него да отговаря в нея, за да внесе повече яснота по проблема примерно.
Няма универсален отговор за тези проблеми. Всичко е субективно. Може да е банално, смисълът на темите донякъде да се повтаря, но авторите, когато са различни, ще има разлики и в разбиранията им, постъпките им и т.н. Затова и се опитваме да проявяваме повече разбиране.
Друг е въпроса, че ако някой потребител има няк'ви любовни терзания, му е достатъчно да прочете темите от 1ва страница поне и сам да си отговори на любовните допитвания, но кой го прави?... :?
Seducti0n
11-04-2007, 07:38
Напълно съгласна със sh3_1s_7h3_0n3.Реално погледнато,в повечето случаи,автора на темата се нуждае,по-скоро от малко разбиране,място където да излее душата и да сподели мъката си,отколкото от съвети,които не винаги са най-правилните... :wink: [/u]
Тената 'колко ви е голям, моят е 25 санта' за всеки поотделно ли е? :o
sh3_1s_7h3_0n3
11-04-2007, 08:13
Тената 'колко ви е голям, моят е 25 санта' за всеки поотделно ли е? :o
Aвторката говореше по-специално за Любов.
Темите, които ти имаш предвид, са от Секс и специално тези се заключват. Още повече, че за тях си има и Важни теми.
teenkopele
11-04-2007, 16:55
[quote="sh3_1s_7h3_0n3"]Темите в раздела Любов неизменно ще се повтарят, защото както и да го въртиш и да го сучиш, като имаш някакъв 'любовен' проблем, той все ще се дублира с този на някой друг независимо дали има тема от преди 2 дена, 1седм, месец или година. Но пък и всеки иска индивидуално да му се отговори....quote]
Именно.