View Full Version : Въпрос за Ескапеле?
Europeeco
11-04-2007, 16:09
Искам да попитам, ако момичето пие Ескапеле около 16-18 (горе-долу втория ден) часа след гафа, какъв е шансът пак да забременее? Тоест, гафа е станал към 7-8 вечера вчера, тя го е пила към 1-2 днес.
Само ми кажете, дали има голям или малък шанс, дано поне вие ме успокоите, преди да съм получил удар :-#
theworldleader
11-04-2007, 16:11
Пие се максимум до 3 дена, няколко часа не са проблем, споко ;)
Europeeco
11-04-2007, 16:13
Благодаря ти, но все пак, какъв горе-долу (в проценти или както го кажете) е шансът пак да забременее? :-#
miloto_Pilence
11-04-2007, 16:21
Благодаря ти, но все пак, какъв горе-долу (в проценти или както го кажете) е шансът пак да забременее? :-#
Тя бременна ли е била, че пак да забременява? Не мога да ти дам каквито и да било проценти, изпила е хапчето навреме, затова би трябвало вече да няма опасност. ;)
Blestq6ta
11-04-2007, 16:23
Да забременее кое? Ти ли? Че ти бременна ли си била, че пак да забременяваш? Не мога да ти дам каквито и да било проценти, изпила си хапчето навреме, затова би трябвало вече да няма опасност. ;)
Автора е момче! :D
miloto_Pilence
11-04-2007, 16:28
Да забременее кое? Ти ли? Че ти бременна ли си била, че пак да забременяваш? Не мога да ти дам каквито и да било проценти, изпила си хапчето навреме, затова би трябвало вече да няма опасност. ;)
Автора е момче! :D
Дам...забелязах вече :D И си редактирах мнението ;)
Europeeco
11-04-2007, 16:38
Нее, имам впредвид, че тя го е пила на втория ден и питам, каква е опасноста Ескапел да не помогне?
Ще умра хора :-#
alkobalko
11-04-2007, 16:46
Не се притеснявай, щом е пила хапчето няма причина за притеснение. И да те подготвя, може да и закъснее заради хапчето.
my_sexy_lover
11-04-2007, 16:46
Аз го пих на 36-я час и нищо ми няма споко :)
Europeeco
11-04-2007, 17:16
Охх, дано наистина да няма опасност. В смисъл, тя като пи хапчето и после нямаше никави проблеми, тоест, дано е подействало. Охх не знам, до другата неделя, докато направиме тест, просто не знам как ще издържа, къса ми се сърцето то страх :-#
Europeeco
11-04-2007, 18:20
Хайде моля ви де ;( Поне още някой да се изкаже по въпросът, дали има много за притеснение ;(
6tom go e pila do 3tiq den nqma opastnost spoko :wink:
swords1010
11-04-2007, 19:33
Не може да забременее. Както казаха, само трябва да сте подготвени за нередовен цикъл този път. :wink:
macka123
11-04-2007, 20:41
съгласна съм с останалите!
brain_stew
11-04-2007, 21:07
Хайде моля ви де ;( Поне още някой да се изкаже по въпросът, дали има много за притеснение ;(
Пич, успокой се де!
Мацетое пила хапчето, което значи, че няма опасност...ако го пие към 72я час шанса да НЕ забременее е 84%..но тя го е пла неквич асове след гафа...което значи, че шанса да не забременее е към 95%...успокой се...всичко е наред...може да я боли корема чат пат, да йс е вие свят...да забележи липса на квото и да било течение и т.н...но спокс до 2-3 дена всичко ще се нормализира.
Даже може да й подрани!Успокой се... :wink:
Tochno procenti nqma kak da ti kajem no sled kato e izpila hapcheto vsichko e nared no kakto ti kazaha moje i da i zakasnee zashtoto vse pak tova deistva na hormonite :) :) :)
Europeeco
11-05-2007, 08:17
Оох, леле! Благодаря ви много !!! :) Наистина много ме успокоихте - то може да се каже в часове, че го е пила първия ден - и ако наистина има само 5% опасност, съм доста по-спокоен :)
brain_stew
11-05-2007, 20:49
Оох, леле! Благодаря ви много !!! :) Наистина много ме успокоихте - то може да се каже в часове, че го е пила първия ден - и ако наистина има само 5% опасност, съм доста по-спокоен :)
Ако с епие първите 12 часа след гафа, шансът да не забременее е към 98%..после намалява де, но е там някъде...90-95%!Така, че се успокойте и двамата...тя като се притесни, може да й закъснее, а тогава ще пукясате и двамата! :wink:
Не може да забременее. Както казаха, само трябва да сте подготвени за нередовен цикъл този път. :wink:
I to ne samo tozi pyt,ami pytite ot tuk natatyk,dokato ne i se regulira otnovo cikyla.
swords1010
11-05-2007, 21:49
I to ne samo tozi pyt,ami pytite ot tuk natatyk,dokato ne i se regulira otnovo cikyla.
Ама то не е задължително въобще цикълът и да се разстрои (въпреки, че най-често така става). Иначе си права, много е възможно няколко поредни пъти да не и дойде нормално. ;-)
Ама то не е задължително въобще цикълът и да се разстрои (въпреки, че най-често така става). Иначе си права, много е възможно няколко поредни пъти да не и дойде нормално. ;-)
Kazvam go ot lichen opit,inache sym naqsno,che vseki oraganizym e strogo individualen. :)