.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Въпрос за Ескапеле?

Искам да попитам, ако момичето пие Ескапеле около 16-18 (горе-долу втория ден) часа след гафа, какъв е шансът пак да забременее? Тоест, гафа е станал към 7-8 вечера вчера, тя го е пила към 1-2 днес.

Само ми кажете, дали има голям или малък шанс, дано поне вие ме успокоите, преди да съм получил удар

Пие се максимум до 3 дена, няколко часа не са проблем, споко

Благодаря ти, но все пак, какъв горе-долу (в проценти или както го кажете) е шансът пак да забременее?

Цитирай Първоначално написано от Europeeco
    Благодаря ти, но все пак, какъв горе-долу (в проценти или както го кажете) е шансът пак да забременее?
    Тя бременна ли е била, че пак да забременява? Не мога да ти дам каквито и да било проценти, изпила е хапчето навреме, затова би трябвало вече да няма опасност.
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Цитирай Първоначално написано от miloto_Pilence
    Да забременее кое? Ти ли? Че ти бременна ли си била, че пак да забременяваш? Не мога да ти дам каквито и да било проценти, изпила си хапчето навреме, затова би трябвало вече да няма опасност.
    Автора е момче!
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Цитирай Първоначално написано от Blestq6ta
    Цитирай Първоначално написано от miloto_Pilence
    Да забременее кое? Ти ли? Че ти бременна ли си била, че пак да забременяваш? Не мога да ти дам каквито и да било проценти, изпила си хапчето навреме, затова би трябвало вече да няма опасност.
    Автора е момче!
    Дам...забелязах вече И си редактирах мнението
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Нее, имам впредвид, че тя го е пила на втория ден и питам, каква е опасноста Ескапел да не помогне?

Ще умра хора

Не се притеснявай, щом е пила хапчето няма причина за притеснение. И да те подготвя, може да и закъснее заради хапчето.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Аз го пих на 36-я час и нищо ми няма споко

Охх, дано наистина да няма опасност. В смисъл, тя като пи хапчето и после нямаше никави проблеми, тоест, дано е подействало. Охх не знам, до другата неделя, докато направиме тест, просто не знам как ще издържа, къса ми се сърцето то страх

Хайде моля ви де ;( Поне още някой да се изкаже по въпросът, дали има много за притеснение ;(

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6tom go e pila do 3tiq den nqma opastnost spoko

Град
    Асеновград, България
    Не може да забременее. Както казаха, само трябва да сте подготвени за нередовен цикъл този път.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

съгласна съм с останалите!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Хайде моля ви де ;( Поне още някой да се изкаже по въпросът, дали има много за притеснение ;(
    Пич, успокой се де!
    Мацетое пила хапчето, което значи, че няма опасност...ако го пие към 72я час шанса да НЕ забременее е 84%..но тя го е пла неквич асове след гафа...което значи, че шанса да не забременее е към 95%...успокой се...всичко е наред...може да я боли корема чат пат, да йс е вие свят...да забележи липса на квото и да било течение и т.н...но спокс до 2-3 дена всичко ще се нормализира.
    Даже може да й подрани!Успокой се...
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Tochno procenti nqma kak da ti kajem no sled kato e izpila hapcheto vsichko e nared no kakto ti kazaha moje i da i zakasnee zashtoto vse pak tova deistva na hormonite

Оох, леле! Благодаря ви много !!! Наистина много ме успокоихте - то може да се каже в часове, че го е пила първия ден - и ако наистина има само 5% опасност, съм доста по-спокоен

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Оох, леле! Благодаря ви много !!! Наистина много ме успокоихте - то може да се каже в часове, че го е пила първия ден - и ако наистина има само 5% опасност, съм доста по-спокоен
    Ако с епие първите 12 часа след гафа, шансът да не забременее е към 98%..после намалява де, но е там някъде...90-95%!Така, че се успокойте и двамата...тя като се притесни, може да й закъснее, а тогава ще пукясате и двамата!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Не може да забременее. Както казаха, само трябва да сте подготвени за нередовен цикъл този път.
    I to ne samo tozi pyt,ami pytite ot tuk natatyk,dokato ne i se regulira otnovo cikyla.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    I to ne samo tozi pyt,ami pytite ot tuk natatyk,dokato ne i se regulira otnovo cikyla.
    Ама то не е задължително въобще цикълът и да се разстрои (въпреки, че най-често така става). Иначе си права, много е възможно няколко поредни пъти да не и дойде нормално.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Ама то не е задължително въобще цикълът и да се разстрои (въпреки, че най-често така става). Иначе си права, много е възможно няколко поредни пъти да не и дойде нормално.
    Kazvam go ot lichen opit,inache sym naqsno,che vseki oraganizym e strogo individualen.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си