View Full Version : Еякулацията
Здравейте, искам да ви попитам към коя възраст е нормално да получаваш еякулация.Имам предвид да имам сперма.Направило ми е впечтление, че когато мастурбирам ми излиза течност, но не е бяла а е като вода.Но пак е леко беличка.Ама мн малко само че.Това лошо ли е?Просто се интересувам :wink: .На 12 съм за информация :wink:
pak_filmi
11-04-2007, 17:49
s vremeto 6te stane pove4 te4nostta i 6te e bqla
kat ti stane 20 santa dalag i ti shte imash
kat ti stane 20 santa dalag i ti shte imashБез сърказъм моля!
Иначе мерси за отговорите :)
sexa_na_kompleksa
11-04-2007, 17:57
На 12 си,а мастурбираш ? :shock:
sentient_
11-04-2007, 17:58
Ми знам че зя всяко момче е различно, някъде 12-14г възраст... вече има сперма :oops:
kat ti stane 20 santa dalag i ti shte imashБез сърказъм моля!
Иначе мерси за отговорите :)
kakav sarkazam, ako ne ti stane 20 pochva da ti idva menzis
На 12 си,а мастурбираш ? :shock:Приятел, на мойта възраст хората правят секс, шмъркат, пушат, пият, крадат...и т.н.Аз дори не съм си позволявал да се целувам с език.Не мисля че мастурбацията е нещо лошо или срамно :wink:
kakvo lo6o vidq v tova??? toi sam si go kaza, 4e e po-dobre otkolkoto da krade, da se napu6va i da piqnstva.
kakvo lo6o vidq v tova??? toi sam si go kaza, 4e e po-dobre otkolkoto da krade, da se napu6va i da piqnstva.или да праа секс и прочие.
На 12 си,а мастурбираш ? :shock:Приятел, на мойта възраст хората правят секс, шмъркат, пушат, пият, крадат...и т.н.Аз дори не съм си позволявал да се целувам с език.Не мисля че мастурбацията е нещо лошо или срамно :wink:
е секс чак не правят,ма айде ся... :-D
Sexita,помисли си пак.Отдавна следя този форум.Ако поразгледаш ще видиш колко теми има от рода:"На колко години си изгбихте девтсвеноста, аз лично бях на 12".Даже като се замисля имаше точно такава тема и беше около 20 страници :wink: .Даже и аз познавам некой мои връстници за които се носи слухове че го са го напраили
swords1010
11-04-2007, 19:20
Sexita,помисли си пак.Отдавна следя този форум.Ако поразгледаш ще видиш колко теми има от рода:"На колко години си изгбихте девтсвеноста, аз лично бях на 12".Даже като се замисля имаше точно такава тема и беше около 20 страници :wink: .Даже и аз познавам некой мои връстници за които се носи слухове че го са го напраили
Да така е има и такива, които водят полов живот на 12 години. И какво, нормално ли ти се струва това? Относно коментара на sexa_na_kompleksa: на 12 е нормално да мастурбира. Сега навлиза в възрастта за която е характерна хиперсексуалността. Няма нищо очудващо. А иначе по темата: до година най-вероятно ще имаш еякулация. Нормално е първата еякулация да се появи в порядъка на 13-16 години. Ето малко повече информация:
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139113
Schnitzer
11-04-2007, 19:28
О боже на 50 си и мастурбираш. :shock: :shock: Скрийте се ве заици.
Да така е има и такива, които водят полов живот на 12 години. И какво, нормално ли ти се струва това? Относно коментара на sexa_na_kompleksa: на 12 е нормално да мастурбира. Сега навлиза в възрастта за която е характерна хиперсексуалността. Няма нищо очудващо. А иначе по темата: до година най-вероятно ще имаш еякулация. Нормално е първата еякулация да се появи в порядъка на 13-16 години. Ето малко повече информация:
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139113
Разбира се че НЕ ми се струва нормално.С поста си исках да отбележа че според мен това ужасно малка възраст за полов живот.Иначе благодаря за отговора мен това ме интересуваше :wink: .Ако искате заключвайте тема.Получих отговор :wink:
swords1010
11-05-2007, 09:57
...благодаря за отговора мен това ме интересуваше :wink: .Ако искате заключвайте тема.Получих отговор :wink:
Слушам! Мисля, че няма какво повече да се каже тук. Потребителят получи линк към важна тема, където има отговор на всичко, което го интересува! :wink: