Влез

View Full Version : Струва ли си да разваля приятелство?

GiRl_
11-05-2007, 21:08
Здравейте! Аз съм едно момиче :) 9 клас съм. Имам един приятел, с който се знаем още от малки и сме много добри приятели.. Но скоро разбрах ,че той има чувства към мен. Не знам заслужава ли си да развалиме това приятелство?? Много съм объркана..защото не искам да развалям това приятелство ако тръгна с него..а ако му кажа не пак развалям приятелството.. Можете ли да ми дадете съвет? :)

П.С. Забравих да кажа ,че сме от един клас с въпросното момче.

KoK0ScHe{F}
11-05-2007, 21:14
Ами станете гаджета :neutral: винаги така става от едно обикновенно приятелство...

GiRl_
11-05-2007, 21:26
Mи мен ме е страх само от едно нещо..И то ме спира да тръгна с него. Страх ме е , че сега сме много добри приятели,а ако тръгнем и след като скъсаме със сигурност ще изгубя приятелството ни... Не искам това да се случва :(

vodolei4e_m
11-05-2007, 21:35
Здравейте! Аз съм едно момиче :) 9 клас съм. Имам един приятел, с който се знаем още от малки и сме много добри приятели.. Но скоро разбрах ,че той има чувства към мен. Не знам заслужава ли си да развалиме това приятелство?? Много съм объркана..защото не искам да развалям това приятелство ако тръгна с него..а ако му кажа не пак развалям приятелството.. Можете ли да ми дадете съвет? :)

kvo pre4i da tragnete - da probvate... pone da ne sajelqva6 psole 4e ne si probvala...

AiKaTa
11-05-2007, 21:40
страх те е защото сега сте много добри приятели?хах че ти можеш ли да продължиш приятелство с човек ,който знаеш,че те обича?от опит знам,че неможе!!! как ще му споделиш например,че момчето с което се заозна вчера в дискотеката взе номера ти и иска да се видите...примерно...и никъде не споменаваш ти имаш ли чувства към него...ако имаш да бъди с него така или иначе приятелство неможе да е поне връзка ако разбира се искаш...пък и по-добре познавате се достатъчно за да направите едн друг щастлив :)

qNcHe7y
11-06-2007, 05:29
и аз имах такъв проблем преди 2 седмици... недей да си разваляш приятелството просто остави нещета сами да се наредят и неговите чувства сами ще изчезнат :wink: :wink:

the_sweetest_kiss
11-06-2007, 06:06
И аз имах такъв проблем и ще ти кажа, че няма смисъл да тръгваш с него, ако не изпитваш чувствата, които той изпитва, защото наистина само ще си развалите приятелството. Ако и ти изпитваш тези чувства и си сигурна защо да не тръгнете, може наистина да се получи нещо

AliceSw
11-06-2007, 07:45
нека да ти изясня: Вече нямате приятелство 8)

koalka
11-06-2007, 09:00
По-добре нещата да останат така, а и няма смисъл да тръгваш с него ей така.Особено, ако сте и от един клас-още повече.Обясни му, че нямаш такива чувства и да те забрави като нещо повече от приятелка.

Dr.Hause
11-06-2007, 09:41
и да станете гаджета и след това да скъсате пак можете да си останете приятели :)

flirt4y
11-06-2007, 09:53
и да станете гаджета и след това да скъсате пак можете да си останете приятели :)+1 ама не си се уточнила дали имаш чуства към него,ако имаш пробвайте какво ще излезе :)

big_dunker
11-06-2007, 09:59
и да станете гаджета и след това да скъсате пак можете да си останете приятели :)+1 ама не си се уточнила дали имаш чуства към него,ако имаш пробвайте какво ще излезе :)

Да наистина не си оточнила дали имаш чувства към него ! То ако нямаш чувства към него какъв е смисала да тръгнесх с него ?

AdisH
11-06-2007, 12:28
хахах пък ти мислиш като мен...и да ти кажа недей мисли като мен...аз така питах разпитвах...и кфо накрая той тръгна се сваля с друга...или тръгваш без да му мислиш или си му викаш "приятел" до края на живота си :neutral:

Lorein
11-06-2007, 12:32
Ами аз съм в абсолютно същата позиция, само че аз съм от другата страна. Чудя се дали да кажа, че го мисля за повече от приятел. И също съм се замисляла по този въпрос за разваленото приятелство. Ако му кажа и той каже не, ще си развалим приятелството. Ако каже да, ходим и после скъсаме (защото едва ли ще продължи вечно) пак същата работа. НО в твоя случай първо си изясни - дали това, което чувстваш към него са чисто приятелски чувства или може би има нещо повече от това. Ако на моменти си го мислела за повече от най-добър приятел, значи може и да чувстваш нещо повече. Дай си малко време, помисли и тогава прави каквото и да е. Важното е да си изясниш какво точно изпитваш към него. Каквото и да стане, гледай да поддържаш добре отношения с него, защото ще е жалко толкова дългогодишно приятелство да се развали. Успех! :)

GregoryHouse
11-06-2007, 12:58

Има ли значение кфо ще направиш като края ще е един и същ във всичките ти вариянти? Ако го отритнеш няма да е същото приятелството ако тръгнете като скъсате(казвам като щото не ми се вярва 9-то класници да се задържат 4 години) ще ви е още по тъпо...тъй че с една дума...кофти...

Iv4eTy
11-06-2007, 13:10
Имала съм подобен проблем и да ти кажа и без да тръгвате след като те харесва няма да сте същитете приятели. Просто след като знаеш ще ти е някак кофти в неговата компания и ще почнеш да го избягваш. Така малко по-малко можеби чувствата му ще изтинат,но и с тях приятелството ви.
Ако и ти имаш чувства пробвай, така или иначе приятелството ви няма да е същото. Но ако нямаш чувства недей се занимава.

GiRl_
11-06-2007, 16:34
Ами на въпроса дали имам чувства към него..Да ви кажа не съм сигурна. Когато сме заедно ми е много приятно.. :smt003 Трябва да помисля и да си изясня чувствата към него :roll:

kobrichka
11-06-2007, 16:40
Според мен е най-добре да си останете приятели,защото ако сега тръгнете после няма да сте приятели уверявам те в това.Бивше гадже приятел няма,ако наистина го цениш и държиш на него,като приятел най-добе си останете такива. :)

bqsna_teenagerka
11-06-2007, 17:32
ех,ама че глупав въпрос! ние ли сме тия които трябва да го решим? как мислиш? моето мнение е да направиш това което ти искаш и смяташ за добре! :smt006

bqsna_teenagerka
11-06-2007, 17:34
Според мен е най-добре да си останете приятели,защото ако сега тръгнете после няма да сте приятели уверявам те в това.Бивше гадже приятел няма,ако наистина го цениш и държиш на него,като приятел най-добе си останете такива. :)
стига бе сериозно? аз имам двама приятели с които бяхме гаджета и с двамата съм си много добра приятелка! =D> вярно на 14 съм но годините едва ли имат значение! :smt003 имали желание има и начин!
всичко зависи от вас самите! ще си останете ли приятели или не!
явно ти си нямала късмет :-|

sasha_90
11-06-2007, 17:40
Ако го харесваш тръгни с него и без това приятелството ви вече няма да е същото,след като има замесени повече от приятелски чувства.

1921
11-06-2007, 19:42

до 12 клас ще се прайте, че не се познавате, споко, свиква се :-P 8)

Roko123
11-07-2007, 17:49
tragvai s nego ne se dvuomi =]

prettyIdeath
11-08-2007, 11:26
Опитай! Щом се харесвате земете се. :wink: