PDA

View Full Version : Дервишово семе

monityY
11-06-2007, 18:38
Учи се в 8ми клас,първото произведение в литературата...Ако ми разкажете за кфо се разказва който знае ще е перфе,щото е дълго и няма кога да го чета... Мерси.Разкажете най-важното! :P

gorska
11-06-2007, 18:46
Не е дълго!!!
Разказва се за едно моче и едно момиче, които се женят на много ранна възраст, обаче... кхъм... така да го кажа в първата брачна нощ не правят нищо... досещаш се предполагам, и после братята на момичето научават за това и я дават на един богаташ да се ожени за нея, и после тя си ражда дете, момчето също се жени пак, има си дете. Накрая съпруга на мацката се разболява, а Мъжа и помага в грижите за него и това е... А той все не умира и не умира...

Presley
11-06-2007, 19:23
Много си эле ,ама много :shock:
Четете бе хора,четете..
Нали го иэучаваш,трябва да го прочетеш.Не эалагай все на помоща на хората,раэчитай на себе си.А и си ученичка,не е толкова трудно да прочетеш 2-3 листа от учебника...
Много си эаета,миличката.Откъде намираш време да пишеш във форума и да пускаш куп тъпи теми :?:
Пфу дееба :smt097

Seducti0n
11-06-2007, 19:27
Поставят се на изпитание родовите ценности и морал.Главния герой е раздвоен,между това,дал да поеме дъга към предците и фаилията или да предпочете личното си щастие.

Една безкрайна дилема,чието разрешение,всеки намира сам за себе си.Вземи попрочети малко,никак не е дълго,така няма да придобиеш реална представа. :wink:

_MiA_
11-06-2007, 20:39
само ще кажа, че това е едно прекрасно прозведение и трябва да се прочете, защото както сама си изградиш представат за него никой друг не можа да ти я изгради 8) :-o

christina_aguilera
11-06-2007, 20:50
По-добре сама го прочети, не е чак толкова дълго, а и е много интересно, така че няма да разбереш точно за какво става вапрос ако някой друг ти го разкаже :wink:

shivacheva
11-09-2007, 16:44
Малее...представям си като трябва да четеш "Преди да се родя" какво ще става... :shock:

rashito0o
11-09-2007, 17:58
Не е дълго!!!
Разказва се за едно моче и едно момиче, които се женят на много ранна възраст, обаче... кхъм... така да го кажа в първата брачна нощ не правят нищо... досещаш се предполагам, и после братята на момичето научават за това и я дават на един богаташ да се ожени за нея, и после тя си ражда дете, момчето също се жени пак, има си дете. Накрая съпруга на мацката се разболява, а Мъжа и помага в грижите за него и това е... А той все не умира и не умира...

за тфа са разказва общо взето ама земи седни си на газа и го прочети ше ти е поече от полза

dan4ety
11-09-2007, 20:23
Чете се за 10 минути! Бях го прочела през междучасието и много ми хареса. Това е много пленителен разказ. :) Така че седни и го прочети! Все пак книгите не хапят. ;)

50cent
11-10-2007, 09:56
nie sega sme na tazi tazi tema i gospojata kato po4ne da razkazva i nie se pukame ot smqh 6toto si praim bazici 4e geroq v razkaza izkal da se 4ukat ili puk tam kadeto neznael za kvo bila kruvta abe vuob6te razkaza e nai glupaviq koito sum 4el az ne 4e sum 4el nqkoi ama mi se struva tup

Reed
11-10-2007, 10:10
Малее...представям си като трябва да четеш "Преди да се родя" какво ще става... :shock:
И аз т'ва си помислих...не може да ти се разкаже и да запомниш всичко...даскала все ще те пита за някой определен момент,който например не е разказан..