Влез

View Full Version : За да те изхвърлят от даскало в кво тряа се 'провиниш'

mrysnika
11-06-2007, 20:35
Хаха стана ми интересно оня ден си говорехме
за един с много отсъствия по принцип миналата година едвам я отърва
та тая още едва ли ше я издържи
ама къв друг начин има за да те изключат от училище,смисъл че нещо тряа напрайш,ама кво точно за да стигнеш до дирекцията
тоя пич от класа ми май се надява да го ритнат вече от даскало и замисляше как
затуй давайте идеи
заедно ще го изритаме
:evil: :evil: :evil:

nofi
11-06-2007, 20:54
Аз днес ударих доста силен шамар на даскалката по френски, защото ме нарече инзвънземно, а иначе съм хубаво детенце :D Та викаха ме в дирекцията, при психолози, разправии с наще... Ама нищо повече. Твоя приятел да се заяде нещо с някой учител и да го набие, от там нататък мечатата му се е осъществила 8-)

CocainCocktail
11-07-2007, 16:11
xa ami pusnete v direkciqta piratka ili nqkakva duga bombichka ama nai hubavo nqkakva dimka ama dosa silna da ne zn kae se namirat :} Scupi vsi4ki vazmojni pozorci ili neshto ot sorta :evil:

SunnyG
11-07-2007, 16:29
В моето училище редът е много строг,миналата година изключиха хора,защото пушат около сградата,но е имало случаи,когато си заминават заради арогантно отношение към учителите,фалшиви извинителни бележки и още други провинения.А да стигнеш до дорекцията е много лесно...само трябва да се поразходиш из коридорите без униформа :D

sexa_na_kompleksa
11-07-2007, 17:16
Побой над ученик,може и повече. :D

Seducti0n
11-07-2007, 17:21
На последната страница на бележника са отбелязани задълженията на ученика.Като му е толкова мерак да го изключат,нека да ги прочете и да не спазва нито едно от тях.Аз обаче не разбирам,къде е смисъла да го изключат,доказва се,че е най-велик или нещо подобно.При положение,че не му харесва,може просто да си вземе от дирекцията отпусното и съответните документи и да си тръгне,вместо да се прави на интересен. :wink:

Най-лесния начине е,чрез неизвинени отсъствия. :wink:

Loshotia
11-07-2007, 17:21
В моето училище редът е много строг,миналата година изключиха хора,защото пушат около сградата,но е имало случаи,когато си заминават заради арогантно отношение към учителите,фалшиви извинителни бележки и още други провинения.А да стигнеш до дорекцията е много лесно...само трябва да се поразходиш из коридорите без униформа :D

Къде учиш, бе човек?

BioX
11-07-2007, 17:29
Побой над ученик,може и повече. :D
poboq nqma da pomogne.e zavisi v koe daskalo si de ama......v moeto ne pomaga nito otsastviqta nito kato tro6i6 y4ili6tnite posobiq.abe kaji v koe daskalo si i dali e strog direktora.

ArTanDra
11-07-2007, 19:03
С много мъка ... и доста тъпотия за да те изключат.

ZAROSLAVA_babYyYY
11-08-2007, 12:04
ами в бившото ми даскало един мастурбира в час и пак не го изключиха тай че не знам 8-)

DarkAvenger
11-08-2007, 12:06
Ножки в час, пиратки в тоалетната, може да отсече някое от дърветата в двора.

SunnyG
11-08-2007, 12:20

Къде учиш, бе човек?

Хуманитарната гимназия във Варна.Като цяло аз съм от добредържащите сеи нямам проблеми,но...нямам търпение да си изкарам последната година и да изчезвам:)

MiSs_DioR_CheRiE
11-08-2007, 18:08
emm az minalata godina se razminah na kosum :D pu6ih i pih s o6te moi fr v daskalo .... ama poneje po su6toto vreme edni drugi dvama donesoha treva v daskalo i ni spasiha ot izkliu4ane ... za razlika ot sebe si :grin:

LuCiFeRs AnGeL
11-08-2007, 19:11
Хъх... В мойто даскало гонят само за убийство. :D

Имах един съученик (е него го преместиха де) имаше всякакви провиненя.. Побой, неизвинени и т.н. и те все му даваха някакъв краен срок да се "оправи" и в края на годината решиха, че няма да бъде в нащо даскало вече. :D

Иначе... Може да заплаши някой с оръжие, ама тогава най-много да го пъхнат в психиатрична клиника. :D

teenkopele
11-08-2007, 20:09
Като бях 7 клас един авер щяха да го изключат, защото уцели един минувач в ухото с фунийка с карфица.

marry
11-08-2007, 20:40
Ми най-лесния начин за който се сещам е да вземе дневника и да излезе с него в двора на училището... По принцип никой няма право(дори учителите) да изнася дневниците извън училище.

И все пак не виждам какъв е смисъла да иска да го изгонят, но.......

thirteen
11-09-2007, 11:49
Нашия дневник и по домовете ни е бил :) няма право ама ...
както казаха по-горе .. да си вземе отпусното без да се прави на шут! #-o