.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

За да те изхвърлят от даскало в кво тряа се 'провиниш'

Хаха стана ми интересно оня ден си говорехме
    за един с много отсъствия по принцип миналата година едвам я отърва
    та тая още едва ли ше я издържи
    ама къв друг начин има за да те изключат от училище,смисъл че нещо тряа напрайш,ама кво точно за да стигнеш до дирекцията
    тоя пич от класа ми май се надява да го ритнат вече от даскало и замисляше как
    затуй давайте идеи
    заедно ще го изритаме
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Аз днес ударих доста силен шамар на даскалката по френски, защото ме нарече инзвънземно, а иначе съм хубаво детенце Та викаха ме в дирекцията, при психолози, разправии с наще... Ама нищо повече. Твоя приятел да се заяде нещо с някой учител и да го набие, от там нататък мечатата му се е осъществила
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

xa ami pusnete v direkciqta piratka ili nqkakva duga bombichka ama nai hubavo nqkakva dimka ama dosa silna da ne zn kae se namirat :} Scupi vsi4ki vazmojni pozorci ili neshto ot sorta

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    В моето училище редът е много строг,миналата година изключиха хора,защото пушат около сградата,но е имало случаи,когато си заминават заради арогантно отношение към учителите,фалшиви извинителни бележки и още други провинения.А да стигнеш до дорекцията е много лесно...само трябва да се поразходиш из коридорите без униформа
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Побой над ученик,може и повече.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    На последната страница на бележника са отбелязани задълженията на ученика.Като му е толкова мерак да го изключат,нека да ги прочете и да не спазва нито едно от тях.Аз обаче не разбирам,къде е смисъла да го изключат,доказва се,че е най-велик или нещо подобно.При положение,че не му харесва,може просто да си вземе от дирекцията отпусното и съответните документи и да си тръгне,вместо да се прави на интересен.

Най-лесния начине е,чрез неизвинени отсъствия.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    В моето училище редът е много строг,миналата година изключиха хора,защото пушат около сградата,но е имало случаи,когато си заминават заради арогантно отношение към учителите,фалшиви извинителни бележки и още други провинения.А да стигнеш до дорекцията е много лесно...само трябва да се поразходиш из коридорите без униформа
    Къде учиш, бе човек?

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Побой над ученик,може и повече.
    poboq nqma da pomogne.e zavisi v koe daskalo si de ama......v moeto ne pomaga nito otsastviqta nito kato tro6i6 y4ili6tnite posobiq.abe kaji v koe daskalo si i dali e strog direktora.

Голям фен
    С много мъка ... и доста тъпотия за да те изключат.

ами в бившото ми даскало един мастурбира в час и пак не го изключиха тай че не знам

Ножки в час, пиратки в тоалетната, може да отсече някое от дърветата в двора.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Къде учиш, бе човек?
    Хуманитарната гимназия във Варна.Като цяло аз съм от добредържащите сеи нямам проблеми,но...нямам търпение да си изкарам последната година и да изчезвам
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    ... Some happy place ...

:)

emm az minalata godina se razminah na kosum pu6ih i pih s o6te moi fr v daskalo .... ama poneje po su6toto vreme edni drugi dvama donesoha treva v daskalo i ni spasiha ot izkliu4ane ... za razlika ot sebe si
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Хъх... В мойто даскало гонят само за убийство.

Имах един съученик (е него го преместиха де) имаше всякакви провиненя.. Побой, неизвинени и т.н. и те все му даваха някакъв краен срок да се "оправи" и в края на годината решиха, че няма да бъде в нащо даскало вече.

Иначе... Може да заплаши някой с оръжие, ама тогава най-много да го пъхнат в психиатрична клиника.
    Now I've told you this once before
    You can't control me

If you try to take me down you're gonna break

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Като бях 7 клас един авер щяха да го изключат, защото уцели един минувач в ухото с фунийка с карфица.

Ми най-лесния начин за който се сещам е да вземе дневника и да излезе с него в двора на училището... По принцип никой няма право(дори учителите) да изнася дневниците извън училище.

И все пак не виждам какъв е смисъла да иска да го изгонят, но.......

Голям фен Аватара на thirteen
    Нашия дневник и по домовете ни е бил няма право ама ...
    както казаха по-горе .. да си вземе отпусното без да се прави на шут!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си