View Full Version : ще се боря за него ама
pepelq6kaaa
11-07-2007, 12:30
i taka haresvam edno mom4e daje mislq 4e ve4e go obi4am :smt007 no toi mn ne me tarsi vapreki 4e zn 4e i toi me haresva zatova sam re6ila da se borq za nego do posledno , no se pritesnqvam da ne mu stana prekaleno dosadna posavetbvaite me molqvi kak da ne stane taka :?:
GregoryHouse
11-07-2007, 12:38
С кого или с какво ще се бориш?
pepelq6kaaa
11-07-2007, 13:02
mi ne razbrali 6te se borq za nego za na6eto 6tastie lubov :smt008 :-)
mickelangelo
11-07-2007, 13:14
опитай нищо не губиш
sasha_90
11-07-2007, 13:23
Само да разбере,че ще се бориш за него и ще му станеш нахална.
pepelq6kaaa
11-07-2007, 13:46
sasha_90 hm za6to taka si misli6 :neutral:
sasha_90
11-07-2007, 16:26
Ако беше момче как би реагирала,ако някое момиче ти ходи по петите?Разбирам той да тича след теб,но ти да го правиш....
pfu az pak ni6to protiv nqmam kat ti4at sled men daje se ostavqm da me dogonqt ako mi dopadat kato harakter de...
Ами, не се виждайте чак толкова често, и това не е чак толкова хубаво...
Пък, и ако той така е решил - не можеш да му промениш мнението.Иначе излизайте, забавлявайте се и виж как ще потръгнат нещата.
pepelq6kaaa
11-07-2007, 17:00
:)
sexy_momi4e
11-07-2007, 17:15
i taka haresvam edno mom4e daje mislq 4e ve4e go obi4am :smt007 no toi mn ne me tarsi vapreki 4e zn 4e i toi me haresva zatova sam re6ila da se borq za nego do posledno , no se pritesnqvam da ne mu stana prekaleno dosadna posavetbvaite me molqvi kak da ne stane taka :?:сори,че ти го казвам...ама щом знае,че го харесваш...ако и той те харесваше(както казваш) би трябвало да направи нещо
i taka haresvam edno mom4e daje mislq 4e ve4e go obi4am :smt007 no toi mn ne me tarsi vapreki 4e zn 4e i toi me haresva zatova sam re6ila da se borq za nego do posledno , no se pritesnqvam da ne mu stana prekaleno dosadna posavetbvaite me molqvi kak da ne stane taka :?:сори,че ти го казвам...ама щом знае,че го харесваш...ако и той те харесваше(както казваш) би трябвало да направи нещоТочно... Щом не те търси, значи не те ще, което пък означава, че ще се бориш за вече изгубена кауза... :-|
Ъъъъ той те харесва,но не прави нищо по въпроса..странно.. Но все пак не мисля,че би му харесало да се бориш и впрягаш толкова много - досадно е и то адски много... Пък и има момчета,които мразят тези момичета,които дори много малко се опитват по този начин с тфа "борене" да ги спечелят. и тогава даденото момиче дори става антипатично.. А щом не те търси,може би просто си леку закъсняла с намеренията си!? :?
MiMcHeToOo
11-08-2007, 10:17
Пък, и ако той така е решил - не можеш да му промениш мнението.Иначе излизайте, забавлявайте се и виж как ще потръгнат нещата.
+1
roksana_1
11-08-2007, 10:28
мда така е ;-) аз бях в същото положение това лято но се оказа че избщо не ме е харесвал http://www.postsmile.com/img/emotions/198.gif тва ме натъжи мен , но се надявам при теб да не е така и да се получи http://www.postsmile.com/img/emotions/193.gif