View Full Version : Поредната банална глупост...
story_of_a_broken_heart
11-08-2007, 19:51
От скоро имам приятел и много съм привързана към него и свикнах и той е страхотен и всичко прави за мен и...нямам думи просто да кажа, колко добре се държи с мен. Както казах аз много се привързах и имам чуства към него. Но проблемът е в това, че от време на време се сещам за момчето, което обичах преди и ми става много зле... Някой може ли да ми каже как да го преодолея? :-# 8-[
Нормално е като се сещаш да ти става тъжно, но не позволявай това да пречи на отношенията ти с това момче.Съсредоточи се върху новата си връзка и остави това в миналото.
MakeMeLaugh
11-08-2007, 20:09
Нормално е като се сещаш да ти става тъжно, но не позволявай това да пречи на отношенията ти с това момче.Съсредоточи се върху новата си връзка и остави това в миналото.
Беше ми на езика :P
\:D/ =D>
miloto_girl_4e
11-08-2007, 20:11
Човек винаги пази спомените си и те от време на време изплуват в съзнанието му, нещо напълно нормално :-D Но ти сама казваш, че имаш прекрасно момче до себе си, не оставяй спомените да погубят връзката ви :!:
На всеки се случва понякога, ще ти мине. Все пак само си спомняш за него без да имаш някакви чувства нали
Sweet__baby
11-09-2007, 06:18
Е нормално е да ти минават някакви мисли за предишния....но все пак имай в предвид, че вече не си с него...
sasha_90
11-09-2007, 07:50
Нормално е да се сещаш за старата любов,но не бива да оставиш това да развали отношенията ти с гаджето.
vremeto e nai velikiq lek na vsi4ki vremena vqrvai s vremeto vsi4ko 6e se oprai
Аз съм в точно същата ситуация,както и ти... Как да го преодолееш незнам... Надявам се с времето ще отмине :P
Нормално е.Няма начин или рецепта как да го эабравиш.Просто се наслаждавай на приятеля си.Пък няма лошо от време на време да се сещаш эа онова момче..с времето ще престанеш.
GregoryHouse
11-09-2007, 10:26
Всъщност е носталгия...чувството за което говориш...и отговора е: Воля....
Имаш още нещо към бившия, но не оставяй това да попречи на новата ти връзка..миналото си е минало :P
alkobalko
11-09-2007, 11:19
Спомена за миналото може и да те натъжава, но не бива да пречи на новата ти връзка.
LitTlE_BeBsIiI
11-10-2007, 10:45
Ами времето лекува всичко.Щом сегашния ти приятел е толкова всеотдаен към теб пък и щом изпитваш чувства към него какъв е проблема?С времето ще спреш да се сещаш за другия.Успех! :)
xXxScreamxXx
11-10-2007, 11:23
Em i na men mi se e sly4valo no go preydolqvam... nqkak
FreeSpirit
11-10-2007, 17:41
Спомени ,спомени-остав ги там където им е мястото В МИНАЛОТО
Opitai se da go zabravi6 no 6tom ima6 4uvstva kam sega6noto ti gadje barzo 6te go preodolee6 =;
Ами времето лекува всичко.Щом сегашния ти приятел е толкова всеотдаен към теб пък и щом изпитваш чувства към него какъв е проблема?С времето ще спреш да се сещаш за другия.Успех! :)
Мдам... \:D/