View Full Version : Ако презервативът се скъса.......
veselinka
11-09-2007, 06:09
kakvo pravite kogato se skasa prezervativa i mom4eto ne e svar6ilo vav vas,piete li hap4e ili...?koito e prejivql ne6to podobno neka kaje kakvo e napravil,taka 6te moje da pomogne sas savet na men i na nqkoi dr hora ot tozi forum :wink:
т.7
krem4et0
krem4et0
11-09-2007, 06:46
Ако той не е свършил в мен или в непосредствена близост до половите ми органи, не бих пила хапче. Няма смисъл просто. Спермата не лети!
Cool_Bitch
11-09-2007, 07:21
Ami ako ne e svar6l v teb spox
sled kato ne e svar6il v tebe nqma smisal da se trovi6.iz4akai malko i si napravi test.
Котарана
11-09-2007, 08:01
Стига с тия хапчета...След като не е свършил в мен няма да пия нищо мн ясно. Аз и до сега нито веднъж не съм пила хапчета.
Dr.Hause
11-09-2007, 08:02
Стига с тия хапчета...След като не е свършил в мен няма да пия нищо мн ясно. Аз и до сега нито веднъж не съм пила хапчета.
\:D/
tani4ka_6661989
11-09-2007, 11:50
as sam ot 4erveniq krast i zn mnogo po tazi tema. ako pravi6 sex bez prezervativ ili toi se e skasal po vreme na akta - pii hap4ez za6toto veratnosta da zabremenee6 v tezi slu4ai e 65 Procenta. prosto si kupi postinor duo i go izpii do 48 4asa sled poloviq akt. ne raz4itai na kasmeta. :smt001
BeautifulWorld
11-09-2007, 15:45
Случвало ми се е да се скъса преди да свърши и не пих хапче. Няма смисъл наистина - само излишно си травмираш организма.
as sam ot 4erveniq krast i zn mnogo po tazi tema. ako pravi6 sex bez prezervativ ili toi se e skasal po vreme na akta - pii hap4ez za6toto veratnosta da zabremenee6 v tezi slu4ai e 65 Procenta. prosto si kupi postinor duo i go izpii do 48 4asa sled poloviq akt. ne raz4itai na kasmeta. :smt001
mi ti hubu si ot cherveniq kryst , ama postinora go sprqha otdavna .... mn ti e stara informaciqta :!:
FuCkIn`PrInCeSs
11-09-2007, 21:13
Значи на мене ми се случи такова нещо пак еи така скъсан презерватив,но не е свършвал във мен не пих хапче след това уж всичко беше наред и до сега всичко е наред надявам се :-# :-# :-#
На няколко пъти с приятеля ми сме хващали скъсан презерватив преди той да е свършил в мен. Сменяме презерватива и продължаваме ;)
CVETELLINA
11-10-2007, 07:00
Абеее много ясно,че ако НЕ е свършил в теб няма как да си бременна!!!Разберете го най-накрая. ;-) Вече ако презерватива се е скъсал и той е свършил в теб,тогава има доста голяма вероятност от забременяване,но ако не е свършил в теб няма такава опасност.И не виждам смисъл да се тровиш с хапчета при положение,че не е свършвал в теб.
А пък и интервалът, през който може да се пият тези хапчета е поне 3 месеца,защото те не са много полезни за организма.
И за инфо на авторката-Постинор Дуо (както казаха по-горе)са спрени от производство,сега подобни хапчета са Ескапелле
:wink:
Няма смисъл да се пие хапче.Може би пак ще ми е малко притеснено, но пък ще си направя тест.
LitTlE_BeBsIiI
11-10-2007, 11:31
Ако не е свършил-не.
Eli>>>
11-10-2007, 13:35
ша спъ спокойно :lol:
Аз не давах на бившия ми да свършва в мен,въпреки,че винаги беше с презерватив..Имахме случаи на скъсан презерватив....тои си сложи нов и продължихме :)
Ако някога след като си свършил забележеш,че презерватива е скъсан,казваш на приятелката и отивате до аптеката-един ескапел ще свърши работа. :)
alkobalko
11-10-2007, 17:27
Не бих се притеснила, още по-малко да пия хапчета.
Е кфо искаш да правят ? ?? да играят хоро леле абе има многооооооооооооооооооооо темииииииииииииии такивааааааааа що не фанете разровите вместо едно исъщо пишете по10000000000000 пати.. :-x
Нещо проблеми ли имаш???Преценила съм,написала съм [-( [-( :!:
Ami ako ne e svar6l v teb spox