View Full Version : Мнението ви за Лептен против акне
Здравейте!Аз съм момче на 16 годин и имам гадно акне та онзи ден си поръчах Лептен мъжката колекция GF и искам да ви попитам който го е ползвал да каже дали помага??? :wink:
pepelq6kaaa
11-09-2007, 14:48
na4i az sam polzvala predi lf za jeni ama izob6to ne mi podeistava samo deto dadoh tolkos pari e pri vs e razli4no vse pak dano ti da se opravi6 uspeh
ako ne nai dobre da otide6 pri dermatolog toi 6te ti izpi6e podhodq6toto
axa oki mersi mnogo za otgovora!Predi ima6e tuk edna tema za Lepten ama tursih q i neq otkrih!Bqh 4el v neq 4e GF pomagalo i na mom4eta i na momi4eta!Neznam ako ima podobreniq 6te pusna edna temi4ka specialno za lepten!!! :P
Slave4You
11-09-2007, 15:37
не не не не не не не не!!!!!! не си давай парите на вятъра! купих го и нямаше и грам ефект. и не само на мен.
bqsna_teenagerka
11-09-2007, 18:43
мнението ми : един екологично чист боклук!
peteto89
11-10-2007, 08:50
не не не не не не не не!!!!!! не си давай парите на вятъра! купих го и нямаше и грам ефект. и не само на мен.i na men sa6to
AnIcHkAtA
11-10-2007, 12:13
мнението ми : един екологично чист боклук! :razz: :razz: :razz: :razz:
П.С. Аз не съм ползвала, защото имам 2-3 пъпки, които изобщо не се виждат обаче имам мн познати дето са го ползвали и казват, че нямало изобщо ефект.
BlueAvalanche
11-10-2007, 17:45
Мнението ми е, че от Акне Аут няма по-добро
ето ти домашна рецепта.. смърди отвратително ама мноу помага :D
1.
зимаш ихтиол - 1/4
пудра за бебета - 1/4
и крем здраве - 2/4
не е задължително специялно да ги мериш, но г/д на око да са така
2.
смесваш и бъркаш докато не се получи бозава смес
всичко това се продава в аптеката.. ихтиола представлява едно такова черно и мирише неописуемо гадно, но много помага
като ти се махнат пъпките с това, започни да си мажеш лицето с крем с мед. (струва 1.50 пак от аптеката) Подхранва кожата. Междувременно обаче си земи и едно почистващо мляко и преди да се намажеш, с който и да било от двата крема се мини с млякото, за да ти се почисти кожата. Ако не ти се купува мляко използвай вода, но хубаво подсуши кожата с чиста кърпа.
Това е моята рецепта. Винаги ми е вършела работа.
Kisses_P
11-10-2007, 18:11
лептен е буклук
Колкото наколенките на д-р Ливайн действат,толкова действа и Лептен. :D
Е, че наколенките действат. Дядо ми ги има и действат! :-D Колкото до Лептен, една приятелка си го взе наскоро и сега гледа какво ще стане. :-D Не мисля, че действа ...
justteen
11-10-2007, 19:10
...
Забрави за Lepten .Опитай Скинорен има ефект,най-добре ходи си при козметик и ще забравиш за проблемите
Mariella
11-22-2007, 11:42
Познавам едно момиче,което се снима в реклама на Лептен.Там показват снимки преди и след употребата,на първата е цялата в пъпки,а аз мога да кажа,че не помня някога да й е имало нещо.Тия пъпки явно са направени с фотошоп.Освен това,не знам дали някой е обърнал внимание,но "кабинета" ,в който седи докторът от рекламата е фото тапет....тъй че ,това си е чиста измама.От никого не съм чувала добри отзиви.
Познавам едно момиче,което се снима в реклама на Лептен.Там показват снимки преди и след употребата,на първата е цялата в пъпки,а аз мога да кажа,че не помня някога да й е имало нещо.Тия пъпки явно са направени с фотошоп.Освен това,не знам дали някой е обърнал внимание,но "кабинета" ,в който седи докторът от рекламата е фото тапет....тъй че ,това си е чиста измама.От никого не съм чувала добри отзиви.
ahahahaha
aahaxhxa ti me ubi :D :D :D :D :D :D
Mariella
11-23-2007, 08:28
ahahahaha
Какъв ти е проблема пък на тебе ?
Пълна боза :?
само се чудят как да взимат парите на хората
FatPanda
11-25-2007, 09:11
Lepten e най-големия боклук,ако се намажеш с лайно сигурно ще има по-голям ефект :D :-P :D
Lepten e най-големия боклук,ако се намажеш с лайно сигурно ще има по-голям ефект :D :-P :D
При една моя приятелка, която си го поръча, действа :shock: Лицето й наистина е по-изчистено. Е, не съвсем, но се изчисти леко. Чак не можах да повярвам, че това е от Лептен-а. :shock: Пък тези на рекламата, те с пъпки са по-хубави отколкото без, бе :lol:
FatPanda
11-25-2007, 09:45
--------------------------------------------------------------------------------
Happy_Without_You написа:
Lepten e най-големия боклук,ако се намажеш с лайно сигурно ще има по-голям ефект
При една моя приятелка, която си го поръча, действа Лицето й наистина е по-изчистено. Е, не съвсем, но се изчисти леко. Чак не можах да повярвам, че това е от Лептен-а. Пък тези на рекламата, те с пъпки са по-хубави отколкото без, бе
OMG I can`t believe :shock: При всеки е различно,но които и да съм питала винаги е казвал,че не помага. Повече са ми препоръчвали Acne out (10лв) и има ефект при всички :grin:
Ами аз никога не съм имала нужда от него-не съм го пробвала,но един приятел, каза,че е гола вода..Пък нз пробваи го,може на теб да ти подеиства
kindergarden
11-25-2007, 10:14
Боклук.Сестра ми няколко пъти си го поръчва и ефектът беше нулев.Препоръчвам ти да отидеш на дерматолог.Той ще ти препоръча най-доброто за твоята кожа
Имах 1 приятелка, дето не остана доволна, ма то си е до кожата.. при всеки е различно;)
Слава богу, никога не ми се е налагало да си взимам такива продукти, защото нямам акне, но рекламата ми е толкова противна, че никога не бих го купила тоя смешен Лептен.
До автора: Трябваше да пуснеш темата преди да си го поръчаш. :(
Кажи, има ли резултат???
ahahahaha
Какъв ти е проблема пък на тебе ?
пхаха тя пък още малко ще скочи да ме бие през монитора..
смешно ми стана къф е проблема !?
neusan88
11-25-2007, 15:25
пф...тва е пълен боклук!аз си го поръчах и нестига че нямаше действие ами и получих алергия към лусиона!изобщо не си давайте парите!
elichkaaa
12-08-2007, 20:34
Найстина цялата серия е пълен боклук 8-)
sladur4e_yo
12-09-2007, 07:37
Без коментар. :D
абе баба ми има наколенките на Ливайн и й помагат!!! сериозно :)))
AutumnTears
04-25-2008, 03:52
az kato dermatolog doktor lili krumova sum napulno ubedena v deistvieto na lepten i sum 6tastliva 4e sega moga da go prepor4vam na vsi4kite si klienti za desetina dni kojata stava 4ista i zdrava bez strani4ni efekti.lepten e ekologi4no 4ist produkt s izklu4itelno burzo deistvie i se prodava v dve serii
lf-jenska i gf-mujka :lol: :lol: :lol: :lol:
Slave4You
04-25-2008, 06:49
Аз тук съм писала вече ама само да допълня => купете си Акне Аут. Изчистих се напълно от него;) Изглежда несериозно щото няма като останалите буклуци 1000 реклами, но ми го препоръча една фр и мнооого ми помогна. Има крем, почистващ лосион и активен лосион. Честно казано мен ми помогна само почистващият лосион :D
TheOtherME
04-25-2008, 08:25
Да бе, действа.Не им ли виждате евтините западнали реклами и ония преструвки, които са им рекламни лица.Мои приятели са го ползвали и не са доволни.Пхаах... егати измамата.
borovinkaa
04-25-2008, 08:38
Аз тук съм писала вече ама само да допълня => купете си Акне Аут. Изчистих се напълно от него;) Изглежда несериозно щото няма като останалите буклуци 1000 реклами, но ми го препоръча една фр и мнооого ми помогна. Има крем, почистващ лосион и активен лосион. Честно казано мен ми помогна само почистващият лосион :DИ аз до скоро бях адски доволна, но получих някаква алергична реакция от лосиона и крема:?.Сега всеки път, като се мажа с тях лицето ми се подува, става цялото червено и ми пари:(.Първият път алергията не ми мина няколко дена.Иначе го ползвах доста време и наистина има ефект.
moni_fashion_shopping
04-26-2008, 13:20
Наистина голям боклук еееееее!!
НЕ СИ ГО КУПУВАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt018
plamsityy
04-26-2008, 20:35
Всичко е измама.. Рекламата е смешна :D по едно време забелязвам, че вместо да си показват продукта, показват на "д-р" Лили Крумова циците :lol: ... Абе с две думи няма ефект тва чудо :)
ResPekT333
04-26-2008, 20:45
Ааааа Лептен за нищо не става..Братовчедка ми си бееше зела....за нищо не става...нищо не прави няма смисъл..! :?
:razz:
О,мерси на всички дето казахте,че няма ефект.
Ако не бях видяла,темата майка ми щеше да си даде парите на ветър0.
Мислеше да ми взема такава урина. :lol:
Аз не,не,не,не и утре ще й кажа,че няма добри отзиви. :D
blackreplay
04-27-2008, 14:53
мнението ми : един екологично чист боклук!
+1
Според мен и много други недоволни потребители лептен не действа.
Кое нещо ще ти махне акнето за 10 дена. :shock: остави лептена отиди на дерматолог и козметик
моя приятелка ползва и имаше невероятен ефект , но когато спря пак и се появиха същите проблеми . Та има ефект когато го ползваш без да спрураш иначе проблемите пак се завращат
BuJlDozeRa
04-28-2008, 12:41
ПАЛЕН БУКЛУК :?
marina star
04-28-2008, 12:45
DOSEGA NE SAM 4ULA NA NQKOI DA MU E PODEISTVAL,A EDNO MOMI4E BE6E POLU4ILO OBRIV OT NEGO.TI SI PRECENQI
miss_ludataa
04-28-2008, 12:54
BOKLUK!! :shock:
KiSs_mY_LiPs
04-28-2008, 12:55
ЛЕПТЕН =БОКЛУУК..
за нищо не става даже и рекламата му е супер смешна.. / се студентки и се от софия.. / една моя саседка си го купи.. и лицето и стана на дупки.. мисля че сега ги съди.. по хуу не се мажи.. земи си някакъв друг крем.. / акне аут .. или просто питай аптекарката../
impossible2
05-05-2008, 17:19
ммм оПреДеЛено НЕ !!!
Ch0K0_bArBiE
05-05-2008, 18:27
kakvo e tova Акне Аут k1de moga da go namerq 8)
първо омивате лицето после мажете с Салицилов спирт след което се насася крем аз позлвам еидн с ребно масло май продава се в ателките забвих му името но е мн серт не се намира лесно от русе сам една аптека го правеха тяхно производство каот ми се появи пъпка или пъпки мажа са и минава мн бърже не ма белзеи супер е но ако сте с мн серт кожа вече не зн може да не помага от хормоните !
Сега и аз почнах да го ползвам това Акне аут.Нормално ли е да почне да ми пари по лицето и леко да щипе? :?
П.П А що се отнася до Лептен ,добре че не си взех,иначе кои знае кво щеше да стане :)
ami az bih iskala da znam nomera otkydeto sigo porucha zashtoto sledq da q pusnat i te vse ne q pyskat i zatova pls kaji mi nomera ako go pazash
Акнето може да е причинено от завишено ниво на тестостерона,на липса на витамини A, E, B2, B6, С, ниацин, биотин, цинк, лецитин,ретинолова киселина локално и др;бактерия.Ако е първото например,някакъв си крем няма да помогне!
И аз съм на съштото мнение това е бОклук! :-D И не действа!
http://line.romanticcollection.ru/meto/2m_14_495BDD50_RvlUblena_16.gif (http://line.romanticcollection.ru)
slynchoo
09-03-2009, 11:05
вуйна ми ми е казвала че един нейн комшия го е ползвал и е бил мн доволен!Успех :) :)
liim0nka
09-03-2009, 11:18
Една фр каза, че нямало ефект.. :P
DanceGirl
09-03-2009, 12:24
Пробвала съм го..пълен боклук е :?
SomewhereInTime
09-03-2009, 12:25
Не съм ползвала, но от познати знам, че не действа. Даваш си парите за едното нищо.
m1nich3t0
09-03-2009, 13:37
Мнението ми е, че от Акне Аут няма по-добро
+1
mynichka
09-03-2009, 16:16
Различно е.. на един приятел не му помогна ..даже имам чувството, че акнето се увеличи :( спря да го ползва и сега има тук там по някоя пъпка
WaterLilly
09-03-2009, 16:18
Пълен боклук. Не съм го ползвала сама, но всички се оплакват от него. Даже и фризьорки съм чувала да го казват.
pepSinka90
08-31-2010, 12:18
ami az nqmam kakvo dr da kaja osven 4e mn pomaga za po malko ot mesec stanah kato nova i ramenete i liceto.naistina mn pomaga no zavisi ot kojata na nqkoi ne im pomaga no po dobre opitai za da vidi6 dali deistva :)
footballgirl
08-31-2010, 13:45
на мен пък Lepten повече ми помогна от акне аут ..
Боклук е,всички познати,които са го ползвали нямат никаква полза. 8-)
MidnightLove
08-31-2010, 17:58
И при мен нямаше ефект.Дори обратното, може да се каже,че влоши нещата :)) по - добре отиди при добър дерматолог,който да ти каже какъв е проблема.Аз така направих и в момента кожата ми е сравнително добре :)) Успех :-)
Измама е :D аз се оправих само с вода има си начин
dolcheee78
08-31-2010, 21:17
една приятелка го ползва наистина не става :?
Абе за тоз Лептен само лоши работи съм чувала.Още ли се връзвате на реклами.
Преди исках да си го поръчам, защото положението с лицето ми беше направо..ужасно, но се спасих с Акне Аут (активен лосион + крем). Сега вече отшумява тоя период..с пъпките... 8-)
nymphetaminegirl9
09-01-2010, 08:08
аз ползвам zineryt от няколко седмици и доста ми поиз4исти лицето \:D/
nikitoo2404
09-02-2010, 13:09
Ами виж, доколкото знам от приятели не помага. То си зависи от кожата ти ! Не всяко лекартсво помага на всеки. Аз бих ти препоръчала 2 лекартсва за мазане, на основата на течност. Можеш да си ги намериш във всяка една аптека. Помагат и на момичета и на момчета ! Едното е Зинерит, другото Далацин. И двете са добри, което намериш, то. :)
Не се лъжете да го купувате, от личен опит : никакъв ефект. В аптеките има други (ефективни) продукти. И на мене ми помгна "Зинерит" , дори го ползвам профилактично от време на време.
LadyTerrible
02-12-2012, 13:49
Вземи си от серията ACNE OUT на biotrade.Много помагат!Помогнаха и на мен и на брат ми. :)
brutaLxxbunny
02-12-2012, 14:04
Хора, темата е от 2010? :)
kittyKat
02-12-2012, 22:19
Ебала съм го в боклука.