.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Мнението ви за Лептен против акне

Здравейте!Аз съм момче на 16 годин и имам гадно акне та онзи ден си поръчах Лептен мъжката колекция GF и искам да ви попитам който го е ползвал да каже дали помага???
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен
    na4i az sam polzvala predi lf za jeni ama izob6to ne mi podeistava samo deto dadoh tolkos pari e pri vs e razli4no vse pak dano ti da se opravi6 uspeh
    ako ne nai dobre da otide6 pri dermatolog toi 6te ti izpi6e podhodq6toto

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    axa oki mersi mnogo za otgovora!Predi ima6e tuk edna tema za Lepten ama tursih q i neq otkrih!Bqh 4el v neq 4e GF pomagalo i na mom4eta i na momi4eta!Neznam ako ima podobreniq 6te pusna edna temi4ka specialno za lepten!!! :P
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен
    не не не не не не не не!!!!!! не си давай парите на вятъра! купих го и нямаше и грам ефект. и не само на мен.

мнението ми : един екологично чист боклук!

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    не не не не не не не не!!!!!! не си давай парите на вятъра! купих го и нямаше и грам ефект. и не само на мен.
    i na men sa6to

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    мнението ми : един екологично чист боклук!

П.С. Аз не съм ползвала, защото имам 2-3 пъпки, които изобщо не се виждат обаче имам мн познати дето са го ползвали и казват, че нямало изобщо ефект.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Мнението ми е, че от Акне Аут няма по-добро
    Jebem te u usta, jebem te u oko

ето ти домашна рецепта.. смърди отвратително ама мноу помага

1.
    зимаш ихтиол - 1/4
    пудра за бебета - 1/4
    и крем здраве - 2/4
    не е задължително специялно да ги мериш, но г/д на око да са така
    2.
    смесваш и бъркаш докато не се получи бозава смес

всичко това се продава в аптеката.. ихтиола представлява едно такова черно и мирише неописуемо гадно, но много помага

като ти се махнат пъпките с това, започни да си мажеш лицето с крем с мед. (струва 1.50 пак от аптеката) Подхранва кожата. Междувременно обаче си земи и едно почистващо мляко и преди да се намажеш, с който и да било от двата крема се мини с млякото, за да ти се почисти кожата. Ако не ти се купува мляко използвай вода, но хубаво подсуши кожата с чиста кърпа.

Това е моята рецепта. Винаги ми е вършела работа.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    лептен е буклук
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    старчески дом
    Колкото наколенките на д-р Ливайн действат,толкова действа и Лептен.

Цитирай Първоначално написано от 7oup
    Колкото наколенките на д-р Ливайн действат,толкова действа и Лептен.
    Е, че наколенките действат. Дядо ми ги има и действат! Колкото до Лептен, една приятелка си го взе наскоро и сега гледа какво ще стане. Не мисля, че действа ...

Забрави за Lepten .Опитай Скинорен има ефект,най-добре ходи си при козметик и ще забравиш за проблемите

Познавам едно момиче,което се снима в реклама на Лептен.Там показват снимки преди и след употребата,на първата е цялата в пъпки,а аз мога да кажа,че не помня някога да й е имало нещо.Тия пъпки явно са направени с фотошоп.Освен това,не знам дали някой е обърнал внимание,но "кабинета" ,в който седи докторът от рекламата е фото тапет....тъй че ,това си е чиста измама.От никого не съм чувала добри отзиви.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Mariella
    Познавам едно момиче,което се снима в реклама на Лептен.Там показват снимки преди и след употребата,на първата е цялата в пъпки,а аз мога да кажа,че не помня някога да й е имало нещо.Тия пъпки явно са направени с фотошоп.Освен това,не знам дали някой е обърнал внимание,но "кабинета" ,в който седи докторът от рекламата е фото тапет....тъй че ,това си е чиста измама.От никого не съм чувала добри отзиви.
    ahahahaha
    aahaxhxa ti me ubi

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от Mariella
    ahahahaha
    aahaxhxa ti me ubi
    Какъв ти е проблема пък на тебе ?

Пълна боза
    само се чудят как да взимат парите на хората

Lepten e най-големия боклук,ако се намажеш с лайно сигурно ще има по-голям ефект

Цитирай Първоначално написано от Happy_Without_You
    Lepten e най-големия боклук,ако се намажеш с лайно сигурно ще има по-голям ефект

При една моя приятелка, която си го поръча, действа Лицето й наистина е по-изчистено. Е, не съвсем, но се изчисти леко. Чак не можах да повярвам, че това е от Лептен-а. Пък тези на рекламата, те с пъпки са по-хубави отколкото без, бе

--------------------------------------------------------------------------------

Happy_Without_You написа:

При една моя приятелка, която си го поръча, действа Лицето й наистина е по-изчистено. Е, не съвсем, но се изчисти леко. Чак не можах да повярвам, че това е от Лептен-а. Пък тези на рекламата, те с пъпки са по-хубави отколкото без, бе

OMG I can`t believe При всеки е различно,но които и да съм питала винаги е казвал,че не помага. Повече са ми препоръчвали Acne out (10лв) и има ефект при всички

Ами аз никога не съм имала нужда от него-не съм го пробвала,но един приятел, каза,че е гола вода..Пък нз пробваи го,може на теб да ти подеиства
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Супер фен Аватара на kindergarden
    Боклук.Сестра ми няколко пъти си го поръчва и ефектът беше нулев.Препоръчвам ти да отидеш на дерматолог.Той ще ти препоръча най-доброто за твоята кожа

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Имах 1 приятелка, дето не остана доволна, ма то си е до кожата.. при всеки е различно
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Слава богу, никога не ми се е налагало да си взимам такива продукти, защото нямам акне, но рекламата ми е толкова противна, че никога не бих го купила тоя смешен Лептен.
    До автора: Трябваше да пуснеш темата преди да си го поръчаш.
    Кажи, има ли резултат???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си