- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мнението ви за Лептен против акне
Здравейте!Аз съм момче на 16 годин и имам гадно акне та онзи ден си поръчах Лептен мъжката колекция GF и искам да ви попитам който го е ползвал да каже дали помага???![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
na4i az sam polzvala predi lf za jeni ama izob6to ne mi podeistava samo deto dadoh tolkos pari e pri vs e razli4no vse pak dano ti da se opravi6 uspeh
ako ne nai dobre da otide6 pri dermatolog toi 6te ti izpi6e podhodq6toto
axa oki mersi mnogo za otgovora!Predi ima6e tuk edna tema za Lepten ama tursih q i neq otkrih!Bqh 4el v neq 4e GF pomagalo i na mom4eta i na momi4eta!Neznam ako ima podobreniq 6te pusna edna temi4ka specialno za lepten!!! :P
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
не не не не не не не не!!!!!! не си давай парите на вятъра! купих го и нямаше и грам ефект. и не само на мен.
мнението ми : един екологично чист боклук!
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. Аз не съм ползвала, защото имам 2-3 пъпки, които изобщо не се виждат обаче имам мн познати дето са го ползвали и казват, че нямало изобщо ефект.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Мнението ми е, че от Акне Аут няма по-добро
Jebem te u usta, jebem te u oko
ето ти домашна рецепта.. смърди отвратително ама мноу помага![]()
1.
зимаш ихтиол - 1/4
пудра за бебета - 1/4
и крем здраве - 2/4
не е задължително специялно да ги мериш, но г/д на око да са така
2.
смесваш и бъркаш докато не се получи бозава смес
всичко това се продава в аптеката.. ихтиола представлява едно такова черно и мирише неописуемо гадно, но много помага
като ти се махнат пъпките с това, започни да си мажеш лицето с крем с мед. (струва 1.50 пак от аптеката) Подхранва кожата. Междувременно обаче си земи и едно почистващо мляко и преди да се намажеш, с който и да било от двата крема се мини с млякото, за да ти се почисти кожата. Ако не ти се купува мляко използвай вода, но хубаво подсуши кожата с чиста кърпа.
Това е моята рецепта. Винаги ми е вършела работа.
Колкото наколенките на д-р Ливайн действат,толкова действа и Лептен.![]()
Е, че наколенките действат. Дядо ми ги има и действат!Първоначално написано от 7oup
Колкото до Лептен, една приятелка си го взе наскоро и сега гледа какво ще стане.
Не мисля, че действа ...
...
Забрави за Lepten .Опитай Скинорен има ефект,най-добре ходи си при козметик и ще забравиш за проблемите
Познавам едно момиче,което се снима в реклама на Лептен.Там показват снимки преди и след употребата,на първата е цялата в пъпки,а аз мога да кажа,че не помня някога да й е имало нещо.Тия пъпки явно са направени с фотошоп.Освен това,не знам дали някой е обърнал внимание,но "кабинета" ,в който седи докторът от рекламата е фото тапет....тъй че ,това си е чиста измама.От никого не съм чувала добри отзиви.
ahahahahaПървоначално написано от Mariella
aahaxhxa ti me ubi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какъв ти е проблема пък на тебе ?Първоначално написано от ELiTyYy
Lepten e най-големия боклук,ако се намажеш с лайно сигурно ще има по-голям ефект![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Happy_Without_You
При една моя приятелка, която си го поръча, действаЛицето й наистина е по-изчистено. Е, не съвсем, но се изчисти леко. Чак не можах да повярвам, че това е от Лептен-а.
Пък тези на рекламата, те с пъпки са по-хубави отколкото без, бе
![]()
--------------------------------------------------------------------------------
Happy_Without_You написа:
Lepten e най-големия боклук,ако се намажеш с лайно сигурно ще има по-голям ефект
При една моя приятелка, която си го поръча, действа Лицето й наистина е по-изчистено. Е, не съвсем, но се изчисти леко. Чак не можах да повярвам, че това е от Лептен-а. Пък тези на рекламата, те с пъпки са по-хубави отколкото без, бе
OMG I can`t believeПри всеки е различно,но които и да съм питала винаги е казвал,че не помага. Повече са ми препоръчвали Acne out (10лв) и има ефект при всички
![]()
Ами аз никога не съм имала нужда от него-не съм го пробвала,но един приятел, каза,че е гола вода..Пък нз пробваи го,може на теб да ти подеиства
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Боклук.Сестра ми няколко пъти си го поръчва и ефектът беше нулев.Препоръчвам ти да отидеш на дерматолог.Той ще ти препоръча най-доброто за твоята кожа
Имах 1 приятелка, дето не остана доволна, ма то си е до кожата.. при всеки е различно![]()
Let The BEAT Control Your Body
Слава богу, никога не ми се е налагало да си взимам такива продукти, защото нямам акне, но рекламата ми е толкова противна, че никога не бих го купила тоя смешен Лептен.
До автора: Трябваше да пуснеш темата преди да си го поръчаш.![]()
Кажи, има ли резултат???