View Full Version : Бързо свършване-въпроси...
Знам 4е пове4ето мом4ета ги валнува но никои не смее да пита за това аз се престраших ... :oops: мисля 4е имам проблем с барзото сваршване и ако некои знае как се лекува моля да каже ... :oops: знам 4е не е срамно някои да сподели проблема си за това се обраштам кам вас за помошт.За това направих тази тема и надявам се да си помогнем взаимно :smt053
Редактирано от-ЦвЕтИт0-7ма т. :wink:
socialno_zlo_f
11-09-2007, 17:29
пи4 браво мноо се радвам 4е споделя6 не6то за което пове4ето се срамуват да говорят с когото и да било дори с най-добрия си фр приятелката си ... а ти ... а ти се престра6и да го каже6 и не само това да го каже6 в саит в който има стра6но много потребители =D> та по вупроса ... не мога да ти кажа каквото и да било но всепак 6те ти кажа да отиде6 да попита6 някой специалист за отговор ако тук няма6 успех ;) ами радвам се 4е си се престра6ил ;-) браво ;-) и успех :)
Благодаря сладур4е :P просто знам 4е са много хората които ги валнува не никои не обажда за проблема просто ми писна пак и това требва да се реши некак ако искаш да си палноценен нали така :wink:
Spored men ti trqbva poveche praktika i s vremeto tozi ti problem shte se opravi!Upseh.
ne sym momche , no sym na mnenie , che s vrmeto shte se nauchish da poznavashtqloto si i da kontorlirash v tova otnoshenie :)
ne sym momche , no sym na mnenie , che s vrmeto shte se nauchish da poznavashtqloto si i da kontorlirash v tova otnoshenie :)
:agree:
bqsna_teenagerka
11-09-2007, 18:57
има само 3712742147182471749214- такива теми.
с практика.
trqbva ti praktika ako ne lekar
btw vinagi sum se 4ydela kak taka mom4etata ospqvat da svur6vat prejdevremenno a do sega nikoga ne sum 4yla momi4e da se oplakva 4e svur6va tvurde burzo ....
btw vinagi sum se 4ydela kak taka mom4etata ospqvat da svur6vat prejdevremenno a do sega nikoga ne sum 4yla momi4e da se oplakva 4e svur6va tvurde burzo .... :smt001 :smt001 :smt001
momchence_89
11-09-2007, 20:02
Spored men ti trqbva poveche praktika i s vremeto tozi ti problem shte se opravi!Upseh.
=D>
Schnitzer
11-09-2007, 20:21
Лекува се с много ебане. :-)
BMW_MPOWER
11-09-2007, 22:35
poe4ko ebaнье и работата заспива
:) 10xXx aLL ... prosto e namerih si sprei4e :P pf deistva sno6ti be6e hubavo :p
momchence_89
11-10-2007, 18:08
:) 10xXx aLL ... prosto e namerih si sprei4e :P pf deistva sno6ti be6e hubavo :p
какво спрейче :neutral:
swords1010
11-10-2007, 19:20
какво спрейче :neutral:
Спрей за задържане на еякулацията. :wink:
Tsvetomir_ltd
11-10-2007, 19:55
Значи, и със спрей става, но ако искаш някви домашни методи пробвай със сок от лимон. Нали знаеш, че картофите примерно се мажат като се обелят с такъв сок, за да не потъмнеят и действието от сока върши работа и при по-дълга еякулация. От витамин C-то мисля че е. Намажи си оная работа добре и ще видиш резултатите! :wink:
Също съм чувал, че става и с белтъка от едно яйце, но този метод не съм го изпитвал, макар че мн приятели са ми казвали, че действа! Пробвай и двете пък което подейства него ще използваш! ;-) Айде успех!
Eminem's_Girl
11-10-2007, 20:02
Значи, миличък, в основата на еякулацията се съдържат витимините С !! Именно те разграждат и обменят повече количество кръв за по-дълго време и докарват по-продължителна еякулация... А при момчетата са особено полезни, щото честата им употреба води до хронични и трайни резултати!! Така че мисля че лимона или портокала значително ще ти помогнат, нали се съдържат витамин С...
БТВ: Спрейовете са изключително вредни... :cry: Знам го от личен опит, горкия Георги, като се сетя какво преживя... :cry:
Taka zna4i stava vapros za sprei4eta za zadarjane prodavat se po sex shopovete da znaete :)
oOo A koito pita u4a biologia :P balgodarya vi 6te probvam vse pak e naturalno i kakto se predpolaga nema da vredi :P ... 6te te pomolya samo da mi dade6 podrobni obyasnenia kak stava cyalata rabota ako moje ... :)