.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Бързо свършване-въпроси...

Знам 4е пове4ето мом4ета ги валнува но никои не смее да пита за това аз се престраших ... мисля 4е имам проблем с барзото сваршване и ако некои знае как се лекува моля да каже ... знам 4е не е срамно някои да сподели проблема си за това се обраштам кам вас за помошт.За това направих тази тема и надявам се да си помогнем взаимно

Редактирано от-ЦвЕтИт0-7ма т.

Град
    софия
    пи4 браво мноо се радвам 4е споделя6 не6то за което пове4ето се срамуват да говорят с когото и да било дори с най-добрия си фр приятелката си ... а ти ... а ти се престра6и да го каже6 и не само това да го каже6 в саит в който има стра6но много потребители =D> та по вупроса ... не мога да ти кажа каквото и да било но всепак 6те ти кажа да отиде6 да попита6 някой специалист за отговор ако тук няма6 успех ами радвам се 4е си се престра6ил браво и успех
    Have a nice dey

...

Благодаря сладур4е :P просто знам 4е са много хората които ги валнува не никои не обажда за проблема просто ми писна пак и това требва да се реши некак ако искаш да си палноценен нали така

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men ti trqbva poveche praktika i s vremeto tozi ti problem shte se opravi!Upseh.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    *in a pink dream*
    ne sym momche , no sym na mnenie , che s vrmeto shte se nauchish da poznavashtqloto si i da kontorlirash v tova otnoshenie
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Ludnicata
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    ne sym momche , no sym na mnenie , che s vrmeto shte se nauchish da poznavashtqloto si i da kontorlirash v tova otnoshenie
    :agree:

има само 3712742147182471749214- такива теми.
    с практика.

trqbva ti praktika ako ne lekar
    btw vinagi sum se 4ydela kak taka mom4etata ospqvat da svur6vat prejdevremenno a do sega nikoga ne sum 4yla momi4e da se oplakva 4e svur6va tvurde burzo ....

btw vinagi sum se 4ydela kak taka mom4etata ospqvat da svur6vat prejdevremenno a do sega nikoga ne sum 4yla momi4e da se oplakva 4e svur6va tvurde burzo ....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Spored men ti trqbva poveche praktika i s vremeto tozi ti problem shte se opravi!Upseh.
    =D>

Лекува се с много ебане.

poe4ko ebaнье и работата заспива
    BMW POWER

RE ALL !

10xXx aLL ... prosto e namerih si sprei4e :P pf deistva sno6ti be6e hubavo

Град
    Варна

Re: RE ALL !

Цитирай Първоначално написано от !?
    какво спрейче

Град
    Асеновград, България

Re: RE ALL !

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от !?
    какво спрейче
    Спрей за задържане на еякулацията.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Значи, и със спрей става, но ако искаш някви домашни методи пробвай със сок от лимон. Нали знаеш, че картофите примерно се мажат като се обелят с такъв сок, за да не потъмнеят и действието от сока върши работа и при по-дълга еякулация. От витамин C-то мисля че е. Намажи си оная работа добре и ще видиш резултатите!
    Също съм чувал, че става и с белтъка от едно яйце, но този метод не съм го изпитвал, макар че мн приятели са ми казвали, че действа! Пробвай и двете пък което подейства него ще използваш! Айде успех!

Значи, миличък, в основата на еякулацията се съдържат витимините С !! Именно те разграждат и обменят повече количество кръв за по-дълго време и докарват по-продължителна еякулация... А при момчетата са особено полезни, щото честата им употреба води до хронични и трайни резултати!! Така че мисля че лимона или портокала значително ще ти помогнат, нали се съдържат витамин С...

БТВ: Спрейовете са изключително вредни... Знам го от личен опит, горкия Георги, като се сетя какво преживя...

RE:

Taka zna4i stava vapros za sprei4eta za zadarjane prodavat se po sex shopovete da znaete

...

oOo A koito pita u4a biologia :P balgodarya vi 6te probvam vse pak e naturalno i kakto se predpolaga nema da vredi :P ... 6te te pomolya samo da mi dade6 podrobni obyasnenia kak stava cyalata rabota ako moje ...

Град
    Sofia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си