Влез

View Full Version : Бълнуване

BioX
11-09-2007, 20:30
zdraveite saforymnici.bih iskal da mi dadete nqkvo savet4e.edna priqtelka postoqnno balnyva i pravi razni prostotii na san i se ma4a da q otkaja ot tova ama kak 6te stane tova nz. :( kazaha mi edin na4in po koito bi trqbvalo da se spre balnyvaneto no toi ne podeistva.kazaha mi 4e kato sloja ligen s voda do legloto i tq kato stava i kato stapi vav vodata 6te se stresne i 6te se sabydi i drygi ve4eri nqmala da balnyva ve4e no ne stana!
mola vi ako znaete ne6to takova go napi6ete tyk mola vi plsss.

mersi predvaritelno. :)

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

RoyTheReaper
11-09-2007, 20:37
От това, което казваш излиза, че не просто бълнува, а е сомнамбул. Това е доста сериозно и не вярвам някой тук да може да ти каже как да се справиш. В никакъв случай не трябва да се опитваш да я будиш, просто трябва да гледаш да я насочиш обратно към леглото.

Колкото и изтъркано да звучи - на лекар! (дали ще помогне, не знам)

Eli>>>
11-09-2007, 23:26
ми....то и аз бълнувам :(
честно казано е гадно на сутринта като сички ти седната на главата и почнат да ти се оплакват,ко си праила снощи ко си говорела :-s :smt010

:cry:
съгласна съм с Lake_bodom
трябва да я върнеш обратно в леглото,и да нея будиш.

Иначе нз тъпо може да звучи но мисля че трябва да и се лее куршум :cry: може да се страхува от нещо горкото момиче :cry: и то там ще се покаже :-s и ще и кажат ко трябва да прай,за да спре да бълнува :-s O:)

No_Limit
11-10-2007, 11:36
"да и се лее куршум" така,ти от колко време не си си пила хапчетата?
Иначе-завържете сомнамбула за леглото докъто не намерите професионална помощ!Знам,звучи неприятно,но е по-добре отколкото да я оставите да се разхожда нагоре надолу на сън и да прави мизерии.
Verminaard сомнанбула не прави само мръсотиики, може да има и по сериозни последствия . Един мъж сомнанбул се хвърли от терасата . Аз също ставам на сън , но само си похапвам :D особено ако съм на диета :D

RoyTheReaper
11-10-2007, 11:56
Гледайте Sleepwalking Murders. :P

lqlqlqlq
11-10-2007, 16:19
Гледайте Sleepwalking Murders. :P

Дай линк че не го намирам нещо :P

Kisses_P
11-10-2007, 16:32
Сестра ми е така... :? Доста често говори насън, обикновено вика по мен и наще ми се карат :shock: незнам каква вина имам дори насън.. се тая де..случва и се да стане и да се разхожда.. една вечер стана отиде в хола седна и пусна тв-то гледа уж нещо, ставам аз селд нея, говора и- никва реакция.После акзва нещо кво, става, прави нещо връща се.Друг път пък стана отиде в статяа на майка ми и баща ми ,влезна, те се събудиха и се стреснаха,а тя им помаха и отиде да си легне.. В нито еидн от случаите не можах да я сабуда въпреки че опит.. а на сутринта никога не си спомня такива неща.. незнам лек..

die_die_my_darling_
11-10-2007, 22:44
еми аз 1 време пък плачех насън.
Оправиха ме с шамари и антидепресанти...

gabi_94
11-11-2007, 09:58
off i az imam takav problem! az mnogo balnuvam, hodq na san, razhojdam se i kvo li oshte ne! vednaj shtqh da izlqza ot nas na6te me svarili da otklu4vam vratata i da im govorq nakvi bezmislici. az ni6to ne pomnq kvo sam pravila i na6te se mi se smeqt kvi sam gi var6ila. tova ne se opravq lesno, s vremeto moje bi shte prestane.az ve4e po-rqdko hodq nasan i balnuvam!

miShle
11-11-2007, 10:54
Абе то това е на психическа основа...Сестра ми като беше по-малка беше страшен сомнамбул. Супер ме е плашила.Например една вечер става от леглото,събува си гащите кляка на ламината и почва да пикае,после се убува и си ляга,на сутринта ужас... локва.. :lol: И куп подобни неща... Ама вече от три,четири години не е ставала на сън..може би просто времето оправя нещата,ако пък ли не..ддз няма ли да е по-добре твоята приятелка да се посъветва със психогол или нещо такова дето може да повлияе на психиката и и да и помогне по някакв начин?

RoyTheReaper
11-11-2007, 16:44
http://kolibka.com/download.php?mid=5399

Предупреждение: документален е.

MiSs_DioR_CheRiE
11-18-2007, 15:50
ami toi i az bulnuvam ... aama to bulnuvaneto e samo da drunka6 ne6ty nesun :D edna fr mi kaza 4e daje peq :grin: a tfa za koeto ti gov e drugoo .... i v nikakuv slu4ai ne q budi kato stane prezno6ta i po skoro otidete na lekar 6oto tfa e opasno donqkude :!:

moon_flower
11-18-2007, 17:11
Ами много хора бълнуват,а и не е чак толкова страшно.А и е много лесно просто да заключите вратата и,така че да няма достъп до нищо.Има и специални прозорци с ключ.Просто няма какво да се направи. :(

JuS7^YourS
11-20-2007, 17:26
май няма начин да се накара някой, който ходи на сън, да спре да го прави. Веднъж на една хижа момичето в моята стая стана посред нощ, скочи на моето легло върху мен, затисна ме и взе да ме души. На сутринта не помнеше нищо... :shock: Сигурно тва идва от много напрежение, нещо вътре в психиката на човека, гугъл би трябвало да казва повече.

BioX
11-20-2007, 18:11
moqta priqtelka stava no6tem hodi da qde posle gleda tv nqkoi pat nadyva myzikata do krai bydi sasedi posle by4at kato nenormalni. :(

gledah edin dokomentalen film no ne pomnq po koi kanal be6e.ta v nego se razkazva6e za edin maj koito vsqka ve4er staval ka4val se na pokriva na ka6tata si i ybikalal po raba 5 pati ka6tata sled koeto otnovo si lagal.........no v kraina smetka ne yspqli da napravqt ni6to i po negoviq sly4ei.

MiSs_DioR_CheRiE
11-21-2007, 19:50
moqta priqtelka stava no6tem hodi da qde posle gleda tv nqkoi pat nadyva myzikata do krai bydi sasedi posle by4at kato nenormalni. :(

gledah edin dokomentalen film no ne pomnq po koi kanal be6e.ta v nego se razkazva6e za edin maj koito vsqka ve4er staval ka4val se na pokriva na ka6tata si i ybikalal po raba 5 pati ka6tata sled koeto otnovo si lagal.........no v kraina smetka ne yspqli da napravqt ni6to i po negoviq sly4ei.

ЛеЛе обикалял къщата по покрива ... ужасс :shock:

Vampirella
11-22-2007, 11:04
Аз пък често се събуждам нощем от собствените си писъци...от малка съм така, пък и си бълнувам. Ще ти кажа едно бабешко решение... на мен ми помогна. За по-спокоен сън лятото се събера от билката Жълта комунига. Оставя се ден-два на слънце да изсъхне. След това се напълва в платнено пликче и се слага под възглавницата, на която се спи за през нощта.
Бълнуването не е толкова кофти за бълнуващия, колкото за околните... Успех! :)