PDA

View Full Version : Странно неприятно усещане

Nadelina
11-09-2007, 22:41
Kogato pravim sex s priatelq mi useshtam nqkakvo nepriatno useshtane... a kogato sme v poza v koqto go vkarva po navytre tova chuvstvo se usilva.. i ne znam kakva e prichinata da go ima vyobshte... Ne kazvam che ne izpitvam udovolstvie ot sexa... prosto ponqkoga... a drug pyt dosta chesto.. izpitvam neshto kato bolka..... Idei zashto q ima?!

{Sweety_f}
11-09-2007, 22:45
хм....незнам и аз нямам идя защо...при мен е пбратното когато го вкара по навътре удоволствието става по-голямо...

Barbie
11-09-2007, 23:17
Това винаги ли е било така или наскоро се е появило? Кога усещането е по-силно и кога по-слабо? Добре ли се овлажняваш? Успяваш ли да се отпуснеш?

При мен понякога има лека болка или най-малкото неприятно усещане. Може да съм суха - тогава определено е мъчително. Може да не съм се отпуснала, може да съм напрегната, преуморена...или просто да не съм в настроение за секс (всъщност, имам моменти, когато ми се прави уж секс, пък нещо не мога да се отпусна и предразположа...луда работа #-o ). Разни такива малки нещица оказват влияние. Примерно аз ако не съм абсолютно спокойна, отпусната и вече психически и физически настроена...винаги изпитвам някаква болка. Досадна история... :?
В един момент през лятото се беше оказало, че съм получила някаква гъбична инфекция. Първият признак беше болката при секса - но това не може да се сбърка - то не е просто дразнене, а силна болка и парене (ъх, беше ужасно...). :-#

Nadelina
11-09-2007, 23:20
Az ne moga da go nareka tochno bolka... nai tochno kazano si e nepriatno useshtane... i ne e kato bolkata kogato ne sym ovlajnena dobre... i nai silno se poqvqva tfa kogato sym kucheshkata ili krakata da sa mi na vrata mu... A dali se otpuskam... mmm... na 100% :P

FelisDirus
11-09-2007, 23:27
Ооох, знам го това. Отвратително е!!
Аз стигнах до заключението, че влиза прекалено навътре и заради това се получава така. Особено пък, ако приятелят ти е хуест. :-D

По принцип при тези пози (и аз го усещам при тях!) проникването е по-дълбоко и става гадно.

Nadelina
11-09-2007, 23:29
Imenno imenno... I az si go misleh ama ne bqh sigurna dali e tova prichinata... Znachi shte se naloji da se lisha ot tia pozi am? :) Ti kak postypi ? :D

FelisDirus
11-09-2007, 23:34
Еми, или спираш да правиш секс в тези пози (особено тази с краката на раменете му), или го молиш да не го вкарва целия. При кучешката може да се получи, но при другата е на 100% вътре, което е крайно неприятно.

Аз лично не ги практикувам вече. Кучешката само от време на време, но другата - не.

Nadelina
11-09-2007, 23:36
Koq ti e lubimata poza? :P

No_Limit
11-10-2007, 06:24
Ооох, знам го това. Отвратително е!!
Аз стигнах до заключението, че влиза прекалено навътре и заради това се получава така. Особено пък, ако приятелят ти е хуест. :-D

По принцип при тези пози (и аз го усещам при тях!) проникването е по-дълбоко и става гадно.
Офф знам го това усещане , особено ако съм сложила краката си на врата му , незнам аз не мога да го избегна

krem4et0
11-10-2007, 06:53
При задна прашка е така при мене. За това тази поза не се включва често в заниманията ни..........но при мен е просто неистова болка понякога!

Barbie
11-10-2007, 06:55
Съгласна. С краката на раменете и аз изпитвам болка. Но на задна нямам проблеми, напротив, позата ми харесва.
Иначе ние просто разредихме сексът в поза, в която аз съм сгъната на 4 (демек краката ми са на раменете му и той ги е допрял до гърдите ми).

Аз пък изпитвам най-силна болка, когато прониква някак си от страни и пенисът се търка в някоя от страничните стени на влагалището ми...иди разбери защо. :neutral:

so_sexy_92
11-11-2007, 08:05
Plitka si...Moje bi tva e pri4inata..Ako se nau4i6 da se otpuska6 pove4e 6te se spravi6 s problema..OK? \:D/

Lorelei
11-11-2007, 09:37
Az syshto go imam tozi problem,no obqsnenieto si mi beshe qsno.Boli me,kogato mi go vkarva celiq,no dalech ne vyv vsichki pozi i dalech ne vinagi.Plius tova ponqkoga vypreki bolkata sym super vyzbudena i nqmam nikakvo jelanie da izkarva i santimetyr ot men.

FelisDirus
11-11-2007, 10:50
Plitka si...Moje bi tva e pri4inata..Ako se nau4i6 da se otpuska6 pove4e 6te se spravi6 s problema..OK? \:D/

Глупости.