View Full Version : Скритата истина?
Mementomori
11-10-2007, 11:09
Мислили ли сте си някога,че сте осиновени?
krasiva_luja
11-10-2007, 11:12
ne :-D
xXxScreamxXx
11-10-2007, 11:12
Amiii 4estno kazano da edin ili dva p1ti no sa me yverili 4e ne s1m
Sweet__Dream
11-10-2007, 11:14
Ne.. :smt003 :-|
Djinkyto0o
11-10-2007, 11:17
Еми... Не :-D
No_Limit
11-10-2007, 11:20
Ами не , и не съм се съмнявала защото съм одрала кожата на баща си
sun_song
11-10-2007, 11:22
Ами минавало ми е през главата,само че аз толкова приличам на дядо по характер и на майка ми в лицето,че просто не може да се съмнява някой от къде съм се пръкнало такова лудо шиле :P
alkobalko
11-10-2007, 17:58
Няма начин.
Kisses_P
11-10-2007, 18:31
Мислила съм си го спрямо държанието преди към мен, но и дума не може да стана да съм осиновена.. та аз съм копие на баща ми ...
HePeAJIeH
11-10-2007, 19:01
да
TellMeYourName
11-10-2007, 19:29
Аз ... не ама за брат ми се съмнявам :lol:
Не...просто не е възможно.
Да, заради тъпи коментари на лелките в детската градина и лапетата пред блока.Просто имам фамилия, различна от тази на семейството си.
Mementomori
11-10-2007, 22:01
Това е много сладко да си с различна фамилия.А при теб защо е така?Аз често сам си мислела,че може да съм осиновена,въпреки че имам визуална прилика с родителите си!
die_die_my_darling_
11-10-2007, 22:20
мечтала съм си да бъда
ама не съм :?
При мен и визуална, и всякаква друга, но дори име е способно да обърка едно дете.
Защо съм с различна фамилия? Майка ми е сключила принудителен брак с този, чието име нося, защото се е страхувала да не посегне и на семейството й. След година-две, слава Богу, е избягала... по-късно се е омъжила за тати, но не им е позволено да ме прекръстят.
Щеше ми се историята да беше друга, но уви...
The_special_one
11-11-2007, 06:19
мечтала съм си да бъда
ама не съм :? Същото и при мен :smt001
Harum_Scarum
11-11-2007, 06:50
неЕеЕеЕеЕе
KimBerLy1912
11-11-2007, 09:11
Не съм си мислила...Надявала съм се :?
emi mislila sam si ...ama nqma kak prosto..! imam snimki ot rodilniq ot mnogo ranno detstvo.... ne si prili4am mnogo s na6te no mislq 4e sam im rodno dete! imah edna priqtelka deto dvete razbrahme 4e e osinovena, stana mnogo gadno...
никога не съм си мислила такова нещо.
би ми минало през главата само ако чуя една определена фраза, ама.. :lol:
Не съм си мислила никога ... Пък и няма шанс да съм, защото в огледалото виждам отражение на баща ми :-| :smt007
BloniTka
11-11-2007, 11:36
Не.. обаче веднъж чух мама и тати да се карат и тате мислеше,че не съм от него.. [те не знаят,че съм ги чула обаче.. ама и не мисля да им казвам (не искам да си спомням даже) ]
BrokenInnocence
11-11-2007, 12:13
Минавало ми е през главата, понеже имам изключително различен характер от всички вкъщи, ама майка ми казва че на външен вид съм копие на баща ми, а пък хората ми казват, че съм била нейно... така, че предполагам приличам и на двамата. И не мога да разбера цялата депресия, която следва, когато някой разбере, че е осиновен. В крайна сметка, хората са те отгледали и са ти повече родители от онези, които са ти дали живот. Просто приемаш факта и това е, в никакъв случай не значи, че те обичат по- малко.
FelisDirus
11-11-2007, 12:18
Понякога се моля да е така, но не, не съм осиновена.
chocoleptic
11-11-2007, 14:12
Мислила сам си ама няма начин ..
?love_haTe!
11-11-2007, 14:42
На мамето й се иска..ама
факт е-нейна съм 8-)
На мамето й се иска..ама
факт е-нейна съм 8-)
:D Това ме разсмя,защото при мен ситуацията е същата.
По темата-замисляла съм се,но мисля ,че не съм,т.к. имам снимки от родилния дом,приличам много на вуйчо ми и на баща ми,а на майка ми по характер може би.
Хаха, ами не, защото съм виждала свидетелството си за раждане... абе виждала съм да пише името на майка ми като родителка, дето ме е родила... а и ми е казвала там дрън-дрън, че баща ми е ходил всеки ден в болницата и т.н. А иначе само като бях 1- 2 клас се съмнявах, че ще ме остяви, когато сме били в автобуса и тя ме остави да си седя и иде да дупчи билети, че няма да се върне.. хаха, била съм тъпичка :-s
lyly_lili
11-13-2007, 15:22
На мамето й се иска..ама
факт е-нейна съм 8-)
:D :D i na moqta
Wrathchild
11-13-2007, 21:47
Да, съмнявала съм се...
Просто понякога се вкарвах в егати филмите.
А нямам снимки от родилното, понеже не са извадили лентата от фотоапарата и естествено сега тя не става за нищо... мисля даже, че още си е там...
И просто на моменти не знам какво съм си мислила, но винаги стигах до извода 'Ами ако са ме осиновили?'
И даже като бях в 4ти клас сънувах, че баба ми казва, че съм осиновена... изобщо... :D
Да, съмнявала съм се...
А нямам снимки от родилното, понеже не са извадили лентата от фотоапарата и естествено сега тя не става за нищо... мисля даже, че още си е там...
И просто на моменти не знам какво съм си мислила, но винаги стигах до извода 'Ами ако са ме осиновили?'
И даже като бях в 4ти клас сънувах, че баба ми казва, че съм осиновена... изобщо... :D
:D Богато въображение имаш.
Seducti0n
11-14-2007, 13:21
[b]Признавам си,че и подобни мисли са ми минавали през ума ит о Не еднократно.Нямам обаче основание да се съмнявам в това,кои са биологичните ми родители.Обикновенно ,като ми е нещо сдухано и си наумявам,че наще не ме обичат защото аз не съм тяхно истинско дете...бла-бла шашавия,тяхна съм си... :-D
MaRiNkA_16
11-14-2007, 13:44
az sum koie na maika si,a kolkoto i da mi se iska ba6ta mi da ne e tozi za kogogto znam maika mi e kazvala 4e 100% sum negova,za jalost
DisciplineAndOrder
11-14-2007, 22:42
На 9-10 години може би съм си мислела.
FeelTheBeat
11-14-2007, 22:56
Мислела съм си, да. Въпреки че на външен вид приличам адски много на баща ми, а по характер съм същата като леля си, се съмнявах. Незнам защо, може би 'щото една позната се беше вкарала в няк'ви филми и аз покрай нея. И липса на снимки... Абе глпости общо взето :D.
krem4et0
11-16-2007, 08:49
Много пъти............не, че не съм виждала снимки на майка ми бременна по това време,не че не съм им одрала характерите..........просто външно не си приличаме. До 11-12 годишна с никой не си приличам. Сега съм копие на сестра си и подобни съмнения нямам.
FatPanda
11-26-2007, 20:14
Не,не ми се вярва да са ме осиновили.Много приличам на баща си по характер :grin: което ме радва :D (пффф добре 4е не приличам на майка си ) но на външен вид не си приличам с никой аз съм единствена,неповторима :D :P :grin:
Ми като по малка съм си мислила такива неща, ама 100% не са верни. Все пак мн прилчам на бащата и съм виждала снимки на майка ми като е била бременна :-)
shoko_girl
11-27-2007, 13:37
Ми не са ми минавали такива щуротий през главата, пък и нямам никакво основание, за да ми минат де :P Аз сЪъМ сИ нА мАмА и ТаТиИии :grin: ...хахаха :lol: :lol: :lol: ем..така де :-P
hahavteen
11-27-2007, 13:50
Sestra mi kato biahme malki i se karahme vse mi vika6e 4e sum osinovena i men mn me be6e strah i mn pla4eh :oops: (biah na 4-5-6 de)
Ina4e sum kopie na maika mi tui 4e edva li sum osinovena 8)
Може би това е едно от малките неща за които не съм мислела...Изключено е да съм осиновена,едно към едно съм с маика ми.. 8)
Ne 4e ne6to ama prosto kato sum vijdal maika mi i kato se 4uvame po tel tq ne e v bg i prosto vijdam kak sum i vzel samo xubavite 4erti ot xarektera na neq ni6to drugo.
Su6toto e i pri tai nare4eniq 4ovek koito trqbva da mi se vodi u6 ba6ta i da se griji su6to za men i koito me izostavi vednu6 kato bqx na 3 meseca potursi me na 18 i na 20 pak izbqga i ne mi se obadi kude po to4no.Bez pri4inno.I negovite makar i malko 4erti "xybavi" sum vzel.Prosto i po lice na nikoi ne prili4am ot tqx dvamata.
~Jenito93~
11-28-2007, 15:53
Да, като малка, ама то тогава какви велики мисли са ми минавали през главатааа.... ](*,) НО аз си приличам на наще така че ... :grin:
Ми ... като се замисля никога не ми е минавало през главата, това да съм осиновена. Ама и да си помисля някога така, не може да съм, ужасно много приличам на баща ми (освен по външния вид, но и малко по характер), но и от майка ми съм взела нещичко (кривият нос :x и това, че спестявам и не харча много :-D )
DevilWish
11-30-2007, 19:24
Да, заради тъпи коментари на лелките в детската градина и лапетата пред блока.Просто имам фамилия, различна от тази на семейството си.
Hahah i az 6oto maika mi si e zapazila mominskoto ime ;_))))
ama nqkoi pyt kat malka si go mislih ,6ot maika mi mn. me drazneshe :D
_SilveR_MooN_
12-02-2007, 16:45
Да,мислила съм си,защото не приличам на наще много,ама и да съм осиновена кво от това? :P
iMmOrAl`GiRl
12-03-2007, 10:54
сега се замислих иии не смятам,че съм осиновена
[†]SweeT_SacRifIce[†]
12-03-2007, 11:47
ne sum mislila..nikoga
Fucking_Princes
12-07-2007, 22:13
прекалено често си го мисля о.0 :shock: и не съм виждала снимки на майка ми одкато е бременна .. имахме една , ама сега възможно е снимката да е на майка ми бременна със сестра ми :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Don't_Cry_For_Pain
12-08-2007, 21:55
Да имах причини...а сега просто не ме вълнува..
да,но съм си виждал удостоверението за раждане и то показва че не съм..не знам това дали е някаква гаранция де
Да, като малка, ама то тогава какви велики мисли са ми минавали през главатааа.... ](*,) НО аз си приличам на наще така че ... :grin:
_SilveR_MooN_
12-15-2007, 16:31
Да,защото не приличам на наще,ама и да съм,какво от това? 8-)
LiveFlower
12-15-2007, 21:33
mi ne 6toto imam kaseti ot rajdaneto i izpisvaneto na mene i maika mi ot bolnicata,imam su6to i mnogo snimki kato bebe s rodnini,a puk koi kak me sre6tne se mi vika:off ilian4e oburkah te s maika ti,daje edin put edin star priqtel na mama,koito as ne sum vijdala nikoga me spira na ulicata i mi vika,ti da ne si du6terq na galq xaxaxaxaxa
voodoodoll1
12-21-2007, 17:50
ми каато малка съм се съмнявала :D :D :D .Но няма как да съм осиновена,тъй като имам снимки от изпращането от болницата,а и харакрера и външния ми вид си прили'ат я роднините ми
bqsna_teenagerka
12-23-2007, 14:20
[-o< всеки си го помисля като малък в някакъв етап...но в последствие осъзнава 4е това са глупости! но и да си осиновен какво толкова!
krisi_l@loka
12-28-2007, 15:59
Ами като бях по-малка брат ми често говореше как аз съм циганче и са сменили бебетата.. ;( По някое време наистина се замислях дали е така..но съм сиг :) че съм си дете на нашите :)
аз не съм ... даже да ми се иска -не съм :D прекалено ногу приличам на баща ми а и имам снимки като бебе с майка ми 8-)
Ами не,не съм си го мислила,въпреки че сестра ми на майтап често ми го казва!
EvilBrunette
12-29-2007, 20:55
Да, минавало ми е през главата, когато бях мъничка. Тогава смятах, че обичат сестра ми повече от мен и се съмнявах, че може би причината е, че съм осиновена :-D
ThePowerOfLove
12-29-2007, 21:13
Да като по-малка :?
SlAdKoTo`KoTe
12-31-2007, 23:53
Не защото съм пълно копие на майками а по характер сам същата като тате.даже една лелка един път викаше че с мама сме кат сестри :razz:
asi_basi
01-01-2008, 15:12
Да, съмнявала съм се...
:D Богато въображение имаш.
Az naskoro sanuvah 4e sestra mi mi kazva 4e sam osinovena i nqmam roditeli ... a kato malkaa misleh 4e ba6ta mi ne mi e istinskii ba6ta...de sa mi idvali takia misli na akala na edno 5-6 godi6no,neznam hahaha .No nqma na4in da sam osinovena, za6toto prili4am mnogo na maika mi , vseki vika 4e prili4am na maika kato e bila moq vazrast :D i haraktera bna tatenceto imam :D
_SmiLe_FoR_yOu_
01-01-2008, 23:26
Хах замисляла съм се 1-2 пъти,но е невъзможно имам чертите на майка си и съм със сини очи и светла коса като баща ми,а и съм виждала снимки и удостоверението и ала бала.. с 1 дума не съм осиновена :D
ne sam osinoven vapreki 4e mi se e iskalo hiladi pati da bada osinoven no....... :-k
оо да мн често съм си мислила и съм се надявала ама малко чудно ще е как са намерили такова изродче като мен да им прилича визуално.. :shock: :D
Мислила съм си го, но не е възможно, одрала съм кожата на мама :smt003
Хаха...еми да...преди 2 години :-D и тати и мама постоянно ме базикаха...ту казваха,4е не съм,ту 4е съм...И аз се обърках много :lol:
-(тати)Еми да виж ква си висока.Ние такава те искахме и за тва те избрахме.
-(аз)О т къде?!?!?!
-(тати)От дома за деца.
-(аз) #-o ...Ама верно ли?!...тука ве4е запо4вам да вера
-(мама)Абе глупости бе маме...Не го слушай бащати!
или пък
-(мама)И аз искам такава хубава 4ерна коса,като твоята.Добре сме те избрали.
-(аз)От къде бееееее...?
-(мама)Еми от дома за сирази.
Тука се разревах
-(тати)Ами да виж ква си хубава
-(аз)НЕ ми говорете!!!!
-(мама)Стига бе Дидка,базикаме се.
:lol: :lol: :lol: ...НЕ бе...найстина не съм...ама те така гадно не държаха...тея базици мн ги мраза.
Мда, мислила съм си го, защото не намирам няква особена прилика с родителите ми, въпреки, че често ми казват, че много приличам на баща ми...
moon_flower
01-03-2008, 16:11
Миии не... може някой път на бъзик,ама много приличам на баща ми,а и характера ми е като на майка,така че...нема как. :-D
h0t_bAbE
01-03-2008, 18:31
Хаха...еми да...преди 2 години :-D и тати и мама постоянно ме базикаха...ту казваха,4е не съм,ту 4е съм...И аз се обърках много :lol:
-(тати)Еми да виж ква си висока.Ние такава те искахме и за тва те избрахме.
-(аз)О т къде?!?!?!
-(тати)От дома за деца.
-(аз) #-o ...Ама верно ли?!...тука ве4е запо4вам да вера
-(мама)Абе глупости бе маме...Не го слушай бащати!
или пък
-(мама)И аз искам такава хубава 4ерна коса,като твоята.Добре сме те избрали.
-(аз)От къде бееееее...?
-(мама)Еми от дома за сирази.
Тука се разревах
-(тати)Ами да виж ква си хубава
-(аз)НЕ ми говорете!!!!
-(мама)Стига бе Дидка,базикаме се.
:lol: :lol: :lol: ...НЕ бе...найстина не съм...ама те така гадно не държаха...тея базици мн ги мраза.
:lol: :lol: :lol: ti me razbi :razz: :lol:
mi az katy malka sam si gy mislila,a i na men na6te me bazikat 4e kato malka sig sa me smenili s cigan4e v rodilnoty...ina4e i az imam snimki na "mamety" bremenna i na izpisvanety ot rodilnoty...a tiq dety vikat "kfo tolko ako sa me osinovili" sa totalny prosti :!: #-o vie ne razbirate,4e 6te osaznaete 4e cql jivot ste jivqli v laja,4e vs tezi 4i4ovci i leli pe4eni,ne sa vi nikakfi...prosty e ujasny,am vie ste na deviza"mrazq da mislq" i ne moe da se zamislite prosty
JuS7^YourS
01-03-2008, 18:50
не съм си го мислила сериозно, но да, минавало ми е през ума какво ли би било да разбера такова нещо.
zabludenata
01-04-2008, 16:18
Емии като малка са ми минавали такива мисли, ма и аз незнам защо...ей тъй да има :D
Ne nikoga 6ot opredeleno ne sam osinovena(prili4am mnogo na maika mi :P )
miloto_girl_4e
01-05-2008, 11:15
Не, но се бъзикам с наще от време на време за това :D
portokalkaa
01-19-2008, 19:19
Да,защото винаги,когато се скарам с майка ми ми казва "Трябва ли да ти припомням,че си осиновена,такава гад от мен не може да излезе..."
Хубаво отношение има майка ми към мен...
eXtRaoRdinaRy
01-25-2008, 20:28
Аз съм като двойничка на майка ми.Особено като гледам нейни снимки, когато е била на моите години.
Няма как да се съмнявам. :lol: :-P
.:БаЛъК:.
01-26-2008, 07:02
ми не
Минавало ми е през главата...Обаче е невъзможно понеже съм одрала кожата на баща ми, а пък по характер съм същата като мама! :)