View Full Version : Хубавите неща у вас са...
pissanka_93
11-10-2007, 17:31
Видях тема "Кои са пороците ви?". Аз пък ви питам кои са хубавите нещта у вас, какво харесвате у себе сии какво мислите че другите харесват у вас???
качества които притежаваме и харесваме.. или визуално какво харесваме в себе си?
pissanka_93
11-10-2007, 17:50
kakvoto iskate kajete kfo xaresvate v sebe si
KpuCuTo0o
11-10-2007, 18:02
Аз не знам да имам хубаво нещто у мен... [-( Обаче за хубави неща мисля, че имам.. Ами.. харесвам това в себе си, че помагам на хората... Че не съм егоист и не мисля само за себе си.. ама понякога това ме дразни и ми се искам да съм егоист.. :-P Ама в същото време съм мнооого голям егоист.. странно но да.. ](*,) Ам.. пф.. не мога да се хваля.. ама си харесвам носа.. 8) хаха.. да.. Абе.. добра душа съм.. романтична.. това ми харесва.. :-)
Kisses_P
11-10-2007, 18:33
харесвам ,че имам силен характер,разумна съм,достатъчно оправна, винаги точна ,рядко закъсянвам.. за друго не мога да се сета.. все отрицателни черти според мен притежавам..
HePeAJIeH
11-10-2007, 18:59
забавен съм имам чувство за хумор много хора ми казват редовно че съм печен и точен знам какво искам-тези неща харесвам у себе си
TellMeYourName
11-10-2007, 19:32
Ами много хора са ми казвали , че съм забавен . Не се сещам за др ама сиг има :D
Разумна, реалист, непукист, малко бечувствена, честна до болка и голям инат.
SaYoNaRa
11-10-2007, 22:37
Очите ми ме кефят
die_die_my_darling_
11-10-2007, 22:39
о боже....
еми
харесва им че казвам какво мисля
че не лъжа
и че когато държа на някои държа до край :)
?love_haTe!
11-11-2007, 08:00
Ми мисля,че не съм аз човека,който
трябва да казва хубавите неща в мен..
Предполагам,че хората харесват в мен
това,че винаги се старая да бъда максимално искрена..
също така и винаги мога да ги разсмея..
Не знам просто за тези две са ми казвали и знам..и
да има нещо друго не съм точния човек,който трябва да го каже :wink:
mi zabavna sam! ostroumna, umeq da precenqvam horata mnogo 4esto i ne se predoverqvam za da ne sbarkam! ne me interesuva mnenieto na oklonite, nali si imam priqteli det si me podkrepqt! iskrena sam, kazvam na horata tova koeto mislq za tqh. povdigam nastoenieto vinagi! neznam moje bi i drugi ama sega ne se seshtam kvo oshte da kaja!
Време за реклама :wink: Хммм...хмм.. Амбициозна съм и поставя ли си цел, правя всичко, за да я осъществя. Приятелите ми ме определят като отговорен, честен и маааалко луд човек - авантюрист :-|
ами... харесвам това, че мога много лесно да прикривам реалното си настроение и това какво чувствам. Всмисъл.. ако съм в лошо настроение ако пожелая мога да се държа съвсем нормално без да влияя на другите хора.
Казвали са ми, че притежавам чувство за хумор, не знам до колко е вярно. :roll:
tItEufFf
11-11-2007, 13:31
Харесвам това, че съм добричка, оправна, държа на думата си, мога да различавам важните неща от по-маловажните...Това, което другите харесват в мен... много държа на приятелите си.
The_special_one
11-11-2007, 16:59
мил,забавен,оправен,умен,ра зумен,инат,отмъстителен,им м голяма памет :D ... :razz:
Seducti0n
11-11-2007, 17:18
Ценя се,и почити всеки ден,откривам в себе си по някое ново качество или въобще положителна черта в характера си.Обичам да помагам на хората,съпричастна съм към чуждата болка,контактна съм,забавна,умея да правя хората около мен щастливи,много лесно се привърдвам,съответно срещам големи трудности при разделите.Харесват ми предизвикателствата,но обичам и да държа нещата под котрол,намирам начин да се самомотивирам и да изпипвам нещата до край.То се получи малко като визитка,но няма значение.
От към визия-харесвам зелените си очи,кестенявата си коса и усмивката си. :twisted:
chocoleptic
11-11-2007, 18:21
Нямам лошо ..perfect!!! 8)
ммм де да знам...силна личност съм. а където силите не ми стигат, помага ината. това ми стига.
:arrow: Не се давам лесно,голям инат съм,дори да знам,че не съм права.
:arrow: Имам чувство за хумор,или поне така си мисля :D
:arrow: Бързо се сещам как да отвърна на човека,всмисъл винаги знам какво и как да кажа,за да няма отговор от другата страна(понякога съм малко крайна,но..) :D
:arrow: Добра душица съм,много рядко обиждам или завиждам,но това не значи,че рядко споря,напротив.
:arrow: Казвам,каквото мисля
П.С.:Някои от тея качества,не зная как да ги обособя-като лоши или добри,но засега мисля,че са ми били в +.
Ми...в себе си харесвам това,4е не ми липсва хумор :D ...Общителна съм...И винаги казвам това,което мисля и което 4увствам...Не оби4ам лъжата,но много ми се отдава да лъжа :oops: :lol: ...Бе...другите могат да си кажат за мен...аз не искам да се самоизтъквам тва е тъпо
Symphony of Destruction
11-12-2007, 15:21
Държа на приятелите си, гледам реално на света, хетеросексуална съм ( :D ), знам какво искам, имам чувство за хумор, не се увличам по моди и "трендове", не ми пука, че не съм част от "готината компания" на мацките в класа, говоря три езика (изключая български), уважавам класическата музика :-P
Това съм аз! Приемете ме!
:)
lyly_lili
11-12-2007, 16:49
Ми...в себе си харесвам това,4е не ми липсва хумор :D ...Общителна съм...И винаги казвам това,което мисля и което 4увствам...Не оби4ам лъжата,но много ми се отдава да лъжа :oops: :lol: ...Бе...другите могат да си кажат за мен...аз не искам да се самоизтъквам тва е тъпо
eh kolko sme ednakvi :D :D
Това че съм амбициозна и оправна.Харесвам си и очите.
moon_flower
11-13-2007, 17:30
Ами аз намирам в себе си нещо много странно...винаги съм била егоист,мисля винаги първо за себе си,но пък винаги съм правила добрини за хората...много странно...как може егоист и човекопомощник в едно? :D
teenkopele
11-14-2007, 05:08
...какво мислите че другите харесват у вас???
Нека те да кажат.
otka4ena
11-14-2007, 11:24
Разумна и отговорна съм.А и обичам много животните.
Slave4You
11-14-2007, 12:09
Ми моите добри качества малко хора ги оценяват :( Това което най-много ме радва е, че съм си мн добра фр и никога никой няма да прецакам или да издам;)
BrokenInnocence
11-15-2007, 10:33
Имам въображение...
pissanka_93
11-17-2007, 13:29
Тай като аз направих тая тема викам дай и аз да отговоря та в себе си харесвам няколко неща зелените ми очи, усмивката и може би искреността ми !! е тфа е от мен :-) :-) :-)
Violenza
11-17-2007, 14:47
не съм лицемерка
винаги си казвам каквото мисля
имам чувство за хумор
не съм надута..и продължавам да се чудя, защо всички на пръв поглед ме мислят за таква..
циците
устните
peteto89
11-18-2007, 13:45
mi zabavna sam! ostroumna, umeq da precenqvam horata mnogo 4esto i ne se predoverqvam za da ne sbarkam! ne me interesuva mnenieto na oklonite, nali si imam priqteli det si me podkrepqt! iskrena sam, kazvam na horata tova koeto mislq za tqh. povdigam nastoenieto vinagi! neznam moje bi i drugi ama sega ne se seshtam kvo oshte da kaja!
+1
theEXPLOITED
11-18-2007, 15:41
директен и открит 4овек съм
добър приятел
всеотдаина
.......и да мнооо хубави очи имам
стига съм се хвалила
JuS7^YourS
11-20-2007, 17:17
хубавите неща.....вярна съм на момчето, което обичам, знам как да го направя щастлив; имам спокоен характер, по-трудно избухвам; умна и красива :-P , звучи невероятно... е не съм на всички жени най-малко общо кратно ама който трябва да ме обича, ме обича :)
mindphaser
12-02-2007, 01:19
x
gothic_angel
12-02-2007, 08:06
Ам мисля ,че имам
I love Naley
12-15-2007, 06:08
Амбициозна съм ,и може би най-хубаво в мен не с оставям да ме тъпцат.
UnaBletoLoVeU
12-15-2007, 18:01
Това, което харесвам у себе си са носа ми, очите ми, тялото донякъде. Като характер харесвам това, че съм добра, не правя интриги и последно време се чудя на всеки, който направи и едно лошо нещо на някого другиго, зачитам правата на хората, помагам винаги на всеки,който ме помоли, когато разбера, че бъркам в някой спор мога да го призная. Намирам красивото и положителното у всеки човек, у всяко кътче, у всяка ситуация. Винаги търся красивото...и мога да се радвам на малките неща. От сърце!
Хората харесват у мен усмивката ми. Като характер знам 2 персонажа, които ужасно обичат наивността ми и, че вярвам у всяка тяхна лъжа...и аз дори не знам защо го правя..подозирам ги, но пак вярвам. Освен това, отново тия 2мата, харесват у мен, че съм адски искрена. Когато общувам с тях се получава много комична, погледнато отстрани, ситуация. Те ме лъжат, аз им вярвам и когато дойде моя ред да говоря съм по-искрена отвсякога. Знам го, но не мога да го променя.
Guest554
12-21-2007, 14:24
tiq det pluvat v kanala :-s
bqsna_teenagerka
12-23-2007, 14:16
еми..няма да пиша...да не зву4и като саохвалство не съм аз тази която ще съди себе си!
kakaomen
12-23-2007, 15:55
Жаждата за пари !
walkmanaw55o
12-25-2007, 07:08
otkrita sam,svrahto4na,nikoga ne laja ako luja e za malki ne6ta i sled minuta si priznavam 4e sam izlagala,tva e :smt001