- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хубавите неща у вас са...
Видях тема "Кои са пороците ви?". Аз пък ви питам кои са хубавите нещта у вас, какво харесвате у себе сии какво мислите че другите харесват у вас???
КоГаТо СлЪнЦеТо ИзГрЯвА и РаЗпРъСкВа СвОиТе ЛъЧи, Ще Си СпОмНяМ и НиКоГа Не Ще ЗаБрАвЯ мОмЧеТо С нАй - СиНиТе ОчИ ! ! !
качества които притежаваме и харесваме.. или визуално какво харесваме в себе си?
kakvoto iskate kajete kfo xaresvate v sebe si
КоГаТо СлЪнЦеТо ИзГрЯвА и РаЗпРъСкВа СвОиТе ЛъЧи, Ще Си СпОмНяМ и НиКоГа Не Ще ЗаБрАвЯ мОмЧеТо С нАй - СиНиТе ОчИ ! ! !
Аз не знам да имам хубаво нещто у мен...Обаче за хубави неща мисля, че имам.. Ами.. харесвам това в себе си, че помагам на хората... Че не съм егоист и не мисля само за себе си.. ама понякога това ме дразни и ми се искам да съм егоист..
Ама в същото време съм мнооого голям егоист.. странно но да..
Ам.. пф.. не мога да се хваля.. ама си харесвам носа..
хаха.. да.. Абе.. добра душа съм.. романтична.. това ми харесва..
![]()
забавен съм имам чувство за хумор много хора ми казват редовно че съм печен и точен знам какво искам-тези неща харесвам у себе си
Ами много хора са ми казвали , че съм забавен . Не се сещам за др ама сиг има![]()
we give it all.
Разумна, реалист, непукист, малко бечувствена, честна до болка и голям инат.
Очите ми ме кефят
о боже....
еми
харесва им че казвам какво мисля
че не лъжа
и че когато държа на някои държа до край![]()
Ми мисля,че не съм аз човека,който
трябва да казва хубавите неща в мен..
Предполагам,че хората харесват в мен
това,че винаги се старая да бъда максимално искрена..
също така и винаги мога да ги разсмея..
Не знам просто за тези две са ми казвали и знам..и
да има нещо друго не съм точния човек,който трябва да го каже![]()
Walk go home boy...
mi zabavna sam! ostroumna, umeq da precenqvam horata mnogo 4esto i ne se predoverqvam za da ne sbarkam! ne me interesuva mnenieto na oklonite, nali si imam priqteli det si me podkrepqt! iskrena sam, kazvam na horata tova koeto mislq za tqh. povdigam nastoenieto vinagi! neznam moje bi i drugi ama sega ne se seshtam kvo oshte da kaja!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ами... харесвам това, че мога много лесно да прикривам реалното си настроение и това какво чувствам. Всмисъл.. ако съм в лошо настроение ако пожелая мога да се държа съвсем нормално без да влияя на другите хора.
Казвали са ми, че притежавам чувство за хумор, не знам до колко е вярно.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
мил,забавен,оправен,умен,ра зумен,инат,отмъстителен,им м голяма памет...
![]()
Ценя се,и почити всеки ден,откривам в себе си по някое ново качество или въобще положителна черта в характера си.Обичам да помагам на хората,съпричастна съм към чуждата болка,контактна съм,забавна,умея да правя хората около мен щастливи,много лесно се привърдвам,съответно срещам големи трудности при разделите.Харесват ми предизвикателствата,но обичам и да държа нещата под котрол,намирам начин да се самомотивирам и да изпипвам нещата до край.То се получи малко като визитка,но няма значение.
От към визия-харесвам зелените си очи,кестенявата си коса и усмивката си.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ммм де да знам...силна личност съм. а където силите не ми стигат, помага ината. това ми стига.
Не се давам лесно,голям инат съм,дори да знам,че не съм права.
Имам чувство за хумор,или поне така си мисля
![]()
Бързо се сещам как да отвърна на човека,всмисъл винаги знам какво и как да кажа,за да няма отговор от другата страна(понякога съм малко крайна,но..)
![]()
Добра душица съм,много рядко обиждам или завиждам,но това не значи,че рядко споря,напротив.
Казвам,каквото мисля
П.С.:Някои от тея качества,не зная как да ги обособя-като лоши или добри,но засега мисля,че са ми били в +.
Ми...в себе си харесвам това,4е не ми липсва хумор...Общителна съм...И винаги казвам това,което мисля и което 4увствам...Не оби4ам лъжата,но много ми се отдава да лъжа
![]()
...Бе...другите могат да си кажат за мен...аз не искам да се самоизтъквам тва е тъпо
Държа на приятелите си, гледам реално на света, хетеросексуална съм (), знам какво искам, имам чувство за хумор, не се увличам по моди и "трендове", не ми пука, че не съм част от "готината компания" на мацките в класа, говоря три езика (изключая български), уважавам класическата музика
![]()
Това съм аз! Приемете ме!
![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Това че съм амбициозна и оправна.Харесвам си и очите.
Обичам само един човек и това съм аз.
Ами аз намирам в себе си нещо много странно...винаги съм била егоист,мисля винаги първо за себе си,но пък винаги съм правила добрини за хората...много странно...как може егоист и човекопомощник в едно?![]()