View Full Version : Не е същото, както преди...
desert_eagle
11-11-2007, 09:59
"I loved with fire red, now its turning blue" точните думи за моето положение сега.. петък тръгнах с момиче в което бях лудо влюбен преди година, бяхме се скарали.. Преди няколко дена тя ми каза че ме обича само че в момента не изпитвам нищо. никога не съм се чувствал така, отвратително е. всякаш вече към всичко загубих интерес, дори не ми се излиза с приятели, може би защото имам и яки финансови проблеми обаче нз.. Понякога нещата яко се преебават, искам да се махна от моя град, да намеря нещо което ме вдъхновява и да го правя.. да намеря момиче което наситина обичам.
Въпросът е че не искам да я нараня (макар че тя ме нарани преди време, може би в това е причината). Незнам какво да правя, не искам да се карам с никого. Преди при целувка с нея изтръпвах, а сега не изпитвам никакво удоволствие. Просто нз какво да правя, защото идея си нямам дали това което става с мен е временно, дали с времето ще се появят чувства.. А това е последния ми шанс с нея, ако сега нещата се прецакат, едва ли някога ще се съберем и да искам..
Имам чувството че напоследък съм постоянно в шах и мат.. чудя се откога не съм се чувствал напълно щастлив поне за 1 седмица.. без проблеми ..
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Sweet__Dream
11-11-2007, 10:02
Shtom ne 4ustva6 ni6to kum neq,kogato q celuva6 zna4i prosto 4ustvata kakto i ti sam si osuznal ve4e gi nqma.Po-dobre i kaji istinata i nedei da bude6 s neq samo ot sujalenie.Nai-dobre e taka.Budi 4esten.Uspeh... \:D/
ABSOLUTme
11-11-2007, 10:07
Аз ше ти го изкарам от по-егоистична гледна точка - щом не се чувстваш добре с нея - рън ауей и тва е.Като не ти е тръпка вече - не се насилвай.И за нея ще е по-добре,защото рано или късно(зависи на ква съзраст сте) ще те усети,че си безразличен,а тва боли.(така съм чувала де :D )
hatercrew
11-11-2007, 10:14
emi kofti trypka priznavam ma ne q obi4a6 ne bydi s neq oba4e samo ako si 100% siguren 6toto da ne bi kat ti minat problemite da osyznae6 rqzko 4e si ludo vluben v taq PAK :roll: :roll: :roll:
prettyIdeath
11-11-2007, 10:20
оУуУу .. И твойта не е лесна.. Седни и поговори с нея ..обясни и как се чустваш.Даже защо не и поискаш малко време.Отдели се за малко от всичко и всички,преусмисли всичко ...и тогава вече реши кво да прайш,за да не съжаляваш после!
trittico
11-11-2007, 10:27
уффф....много кофти проблем.....виж сега: ако си сигурен ,че нямаш чувства наистина смятам че да се разделите е най-добрия вариант (личен опит) ОБАЧЕ ако после се присетиш,че е било само временно едва ли ще можеш да си я върнеш.......ВИНАГИ ОЦЕНЯВАЙТЕ ТОВА , КОЕТО ИМАТЕ :cry: защото после е късно
Аз ше ти го изкарам от по-егоистична гледна точка - щом не се чувстваш добре с нея - рън ауей и тва е.Като не ти е тръпка вече - не се насилвай.И за нея ще е по-добре,защото рано или късно(зависи на ква съзраст сте) ще те усети,че си безразличен,а тва боли.(така съм чувала де :D )
Щях да кажа същото
MiMcHeToOo
11-11-2007, 11:09
Щях да кажа същото
И аз
desert_eagle
11-11-2007, 11:20
май така ще направя, заради мен и заради нея..
na tvoe mqsto 6te q izpolzvam kakto moga a kato se osyznae byebye
Josefinne
11-11-2007, 16:31
[b]Според просто си отегчен и на мен ми с е случва понякога - нищо не мис е прави, никого не искам да виждам и ми е гадно заради това. Не знам как точно да ти помогна за това, защото на мен ми минава или до края на деня или някой ме изкарва с много зор навън. За всеки случай изчакай да ти мине депресивното състояние и ако още нямаш интерес към момичето - остави я. Може просто толкова да си я искал, защото си я нямал и да ти е станало фикс-идея, без да си усетил. Възможно е да не си го съзнавал. А може просто да ти е скапано, нормал е през зимата по принцип.
Според мен не трябва да започваш връзка с някого, ако нищо не изпитваш към него.Нея ще лъжеш, а за теб ще си е мъчение.Като няма желание, целувките не са като преди...няма смисъл.Трябва да се опиташ да се справиш с проблемите си сам, а не да си мислиш, че тя ще ти помогне да се чувстваш добре.Точно обратното ще стане...
Опитай се сам да решиш това, което се случва.
sasha_90
11-11-2007, 18:19
Няма смисъл да си с нея,след като не си щастлив с нея.
pisenceto90
11-11-2007, 19:16
po moe mnenie ee nai dobre da i kajesh tva koeto kaza na nas parvo shte e chesno vtoro shte pogovorite i ako tq naistina te obicha nqma da si tragne tolkova lesno povqrvai mi .Prosto badi chesten tva e nai dobroto koeto mojesh da napravish i za dvama vi. :neutral:
Vampirella
11-11-2007, 20:22
Безсмислено е да си с това момиче щом не чувстваш нищо... Така лъжеш и себе си, и нея... Бил си лудо влюбен преди, а сега просто си навлязъл в нов етап от живота си. Напълно в реда на нещата е да загубиш интерес към някой (или нещо). Не разчитай на отминала любов.
Е, все пак ти си знаеш... :)
И аз изпаднахв подобна ситуация,но при мен беше че аз си мислех че го оби4ах а всъщност изобщо не беше така,просто бях свикнала с него и после постепенно чувствата отихнаха ...гадно е знам да те предаде някой ,да искаш да смениш обстанофката ,хората ...всичко ,но гледай на пред и ще видиш,че живота може да бъде и по-хубав :-)
desert_eagle
11-12-2007, 05:34
мамка му става доста сложно понякога..