View Full Version : Отиде ми обема О_o
Попринцип косата ми е супер обемна и къдрава аамаа много я изправям , със супер хубава преса съм там сичко керамично ползвам и такова преди гладене на коса за да не се гори..сичко ок косата ми става права..оки
Ама .. стои кат слепена на главата ми :shock:
какво да напрая за малко обем щот кат я мина със пресата и вече е кат слепена за главата ми :shock: :cry:
ХЕеЕеееЕлП МиИ и откакто я подстригах на пластове и ми е до рамото :( отиде ми косата :x
Какво да напрая за повече обем? 8-[
Syvsem na skoro i az q postrigah moqta na stylbi4ki ili plastove kakto kazvash ti ... ta moqta si e prava i syshto e takava qko slepena ta friziorkata mi mi dade sledniqt syvet : znachi sled kato q izpravish i topirai gore v korenite i i sloji malko lak a ako q iskash mn buhnala q topirai povechko cqlat iotnovo sloji lak ... syshto taka mojesh da probvash da se sreshesh izpravih i da si navedesh glavata na dolu da q navlajnish i da q izsushish sys seshoar i otnovo malko lak .... sigurna sym che shte ti pomogne ... uspeh ;]]
trittico
11-11-2007, 15:01
по принцип косата ми е много гъста и като ме изправят тя си има обем, обаче ако искаш повече я правиш след всеки изправен слой с пресата за вълнички ......ефектът е УАААААААУ \:D/ това е от мен, дано съм помогнала :-D [/list][/code]
GaBiIi__
11-11-2007, 17:59
kakto kazaxa predi mene pravi6 na vafli4ki i topira6 s lak ;) ;) ;) ;)
първо си земи ПЕРЛИ за изправяне. После ако искаш обем си я суши със сешоар и междувременно я реши (суши я надолу - демек завърташ си главата надолу и така си сушуш косата, но не от самото начало, а към края)
2ро изправяй я напълно суха. Дори и малко влажна да е не я изправяй. Трябва да е напълно суха! и си земи подхранващ и заздравяващ шампоан и не гледай цената ;)
peteto89
11-12-2007, 08:00
Syvsem na skoro i az q postrigah moqta na stylbi4ki ili plastove kakto kazvash ti ... ta moqta si e prava i syshto e takava qko slepena ta friziorkata mi mi dade sledniqt syvet : znachi sled kato q izpravish i topirai gore v korenite i i sloji malko lak a ako q iskash mn buhnala q topirai povechko cqlat iotnovo sloji lak ... syshto taka mojesh da probvash da se sreshesh izpravih i da si navedesh glavata na dolu da q navlajnish i da q izsushish sys seshoar i otnovo malko lak .... sigurna sym che shte ti pomogne ... uspeh ;]]
nai-dobriq savet saglasna sam az taka si pravq obema =;
filenada
11-12-2007, 21:23
първо си земи ПЕРЛИ за изправяне. После ако искаш обем си я суши със сешоар и междувременно я реши (суши я надолу - демек завърташ си главата надолу и така си сушуш косата, но не от самото начало, а към края)
2ро изправяй я напълно суха. Дори и малко влажна да е не я изправяй. Трябва да е напълно суха! и си земи подхранващ и заздравяващ шампоан и не гледай цената ;)
iskam da popitam kakvi sa tezi"PERLI" za ispravqne i ot kade moga da si gi kupq, kakva marka sa i kolko struvat