View Full Version : Трябва ми помощ...
zdraveite...na4i ety q i moqta istoriq..taka...zna4i edin moi poznat me zapozna s negoviq priqtel koito e mn gotin i slad1k oba4e jiveii na drygiq krai na b1lgariq i po4nahme nali da si 4atim po skaipa i mn si pasnahme i mn qko(sigyrno se pitate k1f i e problema na taq)mi 4e ot nqk1de ve4e mesec ne s1m sprqla za nego i mn iskam i toi da me haresva kolkoto i az daje sse ygovorihme da idva v nas da spi nqkolko dena ama kat neznam dali me haresva i zatova va pitam ako ne me haresva kak da napraq t1i 4e da me haresa i kato dodi v nas da ne si gybim vremeto ako me razbirate :D da tova e mn vi blagodarq predvaritelno za6toto naistina tozi 4ovek e zlatna mina :D :D :D :D
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Еми едва ли можеш да накараш някой да те харесва или обича.. Обаче щом си пишете толкова време не си му много безразлична...Защо не опиташ с намек..Сигурна съм,че и той те харесва.. :wink:
sentient_
11-12-2007, 18:32
Ми 6том е съгласен да идва да спи у вас явно те харесва бе...
DevilWish
11-12-2007, 19:34
Щом е навит да дойде ,може би не е безразличен..ти не можеш да го накараш ,обаче ако дойде пробвай ;) Все пак нищо не губиш...но имах предвит ,ч3 ако се привържеш към него /имайки предвит ,че е на другия край на БГ/ няма да ти е леко...
Ми, покани го да дойде, пък правете, каквото ще правите. :D
Наистина не знам как по скайпа ще разбереш дали те харесва, освен, ако не ти намеква нещо...
mickelangelo
11-12-2007, 19:48
ами ... довлечи го до вас .. завържи го с белезници за леглото и действай :D
ПС: просто му кажи толкова ли е трудно .. кажи му че ти допада и тнт ... се ще намериш думите по гадно е да се дерзаеш и да тънеш в неведение ... :)
FEN_NA_MOTORI
11-12-2007, 20:07
1. Смени си аватара, че нещо си ми го откраднала :evil:
2. Ами като дойде нахвърли му се кой отказва секс хаха