PDA

View Full Version : ИМА ЛИ ЛИЛАВА КЪНА?

iskamgoo
11-13-2007, 06:52
здр на всички! имам един проблем и ви моля за съвет защото се чудя какво да правя а и никой не мойе да ми даде точна информация!
искам да си правя лилави кичури....и се чудя дали има лилава кана...ако някой знае моя да ми каже...помогнете плс :smt003 и между другото косата ми е кестенява...въпросът е дали ще хване...
А КЪНАТА СКЪПА ЛИ ЕЕ? ДАЙТЕ САВЕТ :)
#-o

ramaiana
11-13-2007, 07:54
не няма...има само червена и черна...и няква руса,ама тя е буклук...

Marge
11-13-2007, 13:44
Londa Color XXL нещо лилаво беше, точно за кичури е. Къна лилава няма. Но горния продукт си е специално за кичури и на втория-третия път ще стане цвета ;)

fiama
11-14-2007, 17:09
Няма лилава къна. Ако искаш лилави кичутри ще трябва да се ориентираш към боя.

MaRiNkA_16
11-14-2007, 17:53
Londa Color XXL нещо лилаво беше, точно за кичури е. Къна лилава няма. Но горния продукт си е специално за кичури и на втория-третия път ще стане цвета ;)
az se pravih to4no s takava boq samo 4e za qrko 4erveni ki4yri no otna4alo sedqh 1 4as s perhidrol na samite ki4yri i sled tva gi povtorih s xxl boqta mn qko stana i dosta qrko 4erveno 6tom i maika mi me e haresala zna4i rezyltata si e stryval.a boqta e mn huabva i az si mislih 4e 6e mi q izgori toq prehidrol no ne stana ni6ty takova kosata si mi e pak su6tata kakto normalnata taka i ki4yrite nqma da mi e nakusana,suhne6ta ili ne6ty drygo.taka 4e derzai napred i yspeh.

malka_sladuranka
11-16-2007, 16:13
Както вече казаха, няма лилава къна. Не е скъпа около 1,50 е май.
Иначе можеш да си направиш кичури с фуксин, но те ще са по-скоро цикламени. Купува се от аптеките.
Абе имаше и нещо лилаво..ама какво беше.. Май пак от аптеките се взимаше. :neutral: