- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ИМА ЛИ ЛИЛАВА КЪНА?
здр на всички! имам един проблем и ви моля за съвет защото се чудя какво да правя а и никой не мойе да ми даде точна информация!
искам да си правя лилави кичури....и се чудя дали има лилава кана...ако някой знае моя да ми каже...помогнете плси между другото косата ми е кестенява...въпросът е дали ще хване...
А КЪНАТА СКЪПА ЛИ ЕЕ? ДАЙТЕ САВЕТ
![]()
не няма...има само червена и черна...и няква руса,ама тя е буклук...
Londa Color XXL нещо лилаво беше, точно за кичури е. Къна лилава няма. Но горния продукт си е специално за кичури и на втория-третия път ще стане цвета![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Няма лилава къна. Ако искаш лилави кичутри ще трябва да се ориентираш към боя.
az se pravih to4no s takava boq samo 4e za qrko 4erveni ki4yri no otna4alo sedqh 1 4as s perhidrol na samite ki4yri i sled tva gi povtorih s xxl boqta mn qko stana i dosta qrko 4erveno 6tom i maika mi me e haresala zna4i rezyltata si e stryval.a boqta e mn huabva i az si mislih 4e 6e mi q izgori toq prehidrol no ne stana ni6ty takova kosata si mi e pak su6tata kakto normalnata taka i ki4yrite nqma da mi e nakusana,suhne6ta ili ne6ty drygo.taka 4e derzai napred i yspeh.Първоначално написано от Marge
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Както вече казаха, няма лилава къна. Не е скъпа около 1,50 е май.
Иначе можеш да си направиш кичури с фуксин, но те ще са по-скоро цикламени. Купува се от аптеките.
Абе имаше и нещо лилаво..ама какво беше.. Май пак от аптеките се взимаше.![]()