View Full Version : Момчета!(и момичета) Как постъпвате?
atanakata
11-13-2007, 19:59
Такаам... главно към събратята във форума задавам въпроса...
Как го карате в една връзка? По-полека или хлътвате супер яко и се хвърляте с главата напред без да ви пука. Аз от личен опит се научих да не си вкарвам прекалени надежди и да не се ентусиазирам, но вие как мислите?
И другия ми въпрос... как се чувствате, когато тръгнете с момиче съвсем нормално, просто от симпатия и някакво привличане (не се познавате добре, но с идеята да се опознаете в прогреса на самата връзка), и въпросното момиче яко хлъте по вас или поне така изглежда (т.е. тя се хвърля с главата напред) Губи ли ви се желанието или нейното желание ви кара да изтръпвате?
МОМИЧЕТА! а вие по-предпазливи ли сте или?
Всичко е относително..
Айде лека нощ, че мн ми се спи :D
Ами да ти кажа пич аз от опит знам че трябва по леко да се кара и постепенно ще се случи всичко с времето си не трябва да се бърза и от двете страна на момчето и от момичето, защото ако само от едната страна има хлътване а от другата няма то тогава ще има страдащи. Моя съвет е карайте го по - полека каквото има да става и е писано ще стане :wink:
Ами да ти кажа пич аз от опит знам че трябва по леко да се кара и постепенно ще се случи всичко с времето си не трябва да се бърза и от двете страна на момчето и от момичето, защото ако само от едната страна има хлътване а от другата няма то тогава ще има страдащи. Моя съвет е карайте го по - полека каквото има да става и е писано ще стане :wink:
atanakata
11-13-2007, 20:15
хах, мерси, аз го карам по-полека, ест, пре*авал съм се няколко пъти щото се хвърлям мн яко.... и се получава тва задушаване, липса на лично пространство
А за съветите, отправяй ги към мадамата ми ;) искаш ли й тела :lol:
В момента малко се страхувам да не се сменят позициите :? щото аз мн си я харесвам, ама да не взема да се чувствам притиснат, ддзм
как да й намекна или косвено да й кажа да го кара по-полека
знам че ще кажете да й го кажа директно... но ако го направя, всичко някак си се променя и тя не може да се държи естествено, случвало ми се е :Р просто ми се иска сама да се усети или да й помогна да се усети :Р
KiLLeR_InSTiNkT
11-13-2007, 20:29
При мен става постепенно, опознаване и тем подобни и в началото не влагам чувства, пък по-нататък всичко идва от самосебе си... Или си пасваме или не, с дадения човек.
Аз давам всичко от себе си и се старая всичко да е супер и при двама ни .. Всичко става с времето ..
Schnitzer
11-13-2007, 22:16
Е то не може да се определи "в тая връзка ще се фърля с главата напред".Както се развият нещата така.А пък относно другия въпрос предполагам че няма да ми се изпари интереса ако съм хлътнал и аз по нея.
hahavteen
11-14-2007, 04:04
Ami az sum dooosta predpazliva i ne obi4am da priburzvam ama biv6ia mi priatel be6e dosta sramejliv i ako ne biah deistvala mai niama6e ni6to da se poly4i mejdy nas ta sravnitelno burzo re6ih 4e iskam da sme zaedno i se hvurlih prez glava....E sled tva se poly4i malko gadno za6toto puk toi straaa6no mn se vliybi i po edno vreme po4na napravo da me zady6ava i be6e kato obseben ot mene ta dosta razgovori sme imali po toia vupros...Spored men nai-dobre e ne6tata da se ostaviat prosto da se sly4vat i kogato ve4e ste zaedno da se vnimava s prekalenoto vnimanie... :|
За сега не съм била предпазлива и не искам и да бъда...
GregoryHouse
11-14-2007, 10:44
Ми аз едно време хич не се замислях...дай дай дай и тва само напред...без да се оглеждам и кфо ?! Накрая светна червения сфетофар и МУК...останах с празни ръце...ако пък си прекалено предпазлив...партньорка в любовта ще е ръката ти...тъй че златната среда е най-добре...от малко по 2те...хем преценявай малко хем отвреме на време бъди пооо "чалнат" :D
pepelq6kaaa
11-14-2007, 13:31
nqkolko pati sam se hvarlqla no ve4e 6te go karam po bavno
Fallen`Angel
11-14-2007, 15:28
Попринцип не обичам да си давам някакви надежди за връзките, защото най често излизам разочарован. Предпочитам отначало да опозная момичето и тогава да преценя дали може да се получи нещо сериозно между нас и тогава да си давам надеждите, защото ще знам какво може да очаквам от нейна страна. Винаги така съм действал и винаги съм успявал, с изключение на 1 път..
Относно втория въпрос - ами, всяко момиче ми прави впечатление и ако някое девойче ми направи по голям интерес, ще се опитам да се опознаем и да знам що за човек е.
hvarlq6 se v boq majki i ne ebava6... no zavisi ponqkoga se nalaga da si po vnimatelen kam momi4eto =]
atanakata
11-14-2007, 17:17
Абе днес супер случайно стана въпрос за това :shock: :D аз чак се потресох от начина й на мислене... и както стигнахме заедно до извода - хубаво е и 2мата да си го караме по-полека и всичко да си се случва без да го насилваме. Така че всичко вече е 6 =P~ \:D/ :smt007
Ами да ти кажа пич аз от опит знам че трябва по леко да се кара и постепенно ще се случи всичко с времето си не трябва да се бърза и от двете страна на момчето и от момичето, защото ако само от едната страна има хлътване а от другата няма то тогава ще има страдащи. Моя съвет е карайте го по - полека каквото има да става и е писано ще стане :wink: ako 6te i tejko da go karat, to ako e pisao 6te stane :-|