View Full Version : Влюбена ли съм?
Slyn4evi_usmivki
11-14-2007, 15:55
Ами ако досега не съм била влюбена,как да разбера,че сега например съм??Защото е възможно да се самонавивам..наистина,осве този въпрос може би трябва да си задам и други,но..не знам какви.И да уточня още нещо,от вчера си мисля по този въпрос,в смисъл преди това не съм харесвала този човек(но пък може би чувствата през това време са се изграждали)ох,не знам изобщо защо пиша,след като явно това си се усеща,но пак моля за помощ...
sexa_na_kompleksa
11-14-2007, 15:58
Сега ще хвърля едни карти и ще ти кажа...
Ами ако досега не съм била влюбена,как да разбера,че сега например съм??Защото е възможно да се самонавивам..наистина,осве този въпрос може би трябва да си задам и други,но..не знам какви.И да уточня още нещо,от вчера си мисля по този въпрос,в смисъл преди това не съм харесвала този човек(но пък може би чувствата през това време са се изграждали)ох,не знам изобщо защо пиша,след като явно това си се усеща,но пак моля за помощ... pro6tavai no tova e dosta tapi4ak vapros... sama 6te razbere6 kogato se vlubi6...
Slyn4evi_usmivki
11-14-2007, 16:04
да,прав си,че е тъп въпрос.сега виждам нещо,доскоро като бях трезвомислеща,също се чудех на подобни въпроси,сякаш разбирах всичко,всеки проблем,всичко виждах с една дума,но сега...
emi oks sq 6ti kaja ne6to... 6te razbere6 4e si vlubena kogato moje6 da kaje6 na nqkoi 4e v negovite o4i iska6 da vijda6 tvoeto bade6te e tva sa dosta presileni dumi pomisli nad tva :P ](*,)
Sweet__Dream
11-14-2007, 16:18
Kogato se vlubi6 sam/a 6te go razbere6.. :)
simba007
11-14-2007, 16:45
kogato se vlubi6 nqma na4in da ne razbere6 6te ima6 vsi4ki priznaci na vlubeniq 4ovek :P
Когато си влюбена ще разбереш.Има тръпка, голямо привличане, наистина силни чувства и т.н.Абе, разбира се.
Victorya
11-14-2007, 17:10
Кажи моля те какво ти излезе,че аз се съмнявам в моите карти...при мен излиза,че е много влюбена,ама много глупавка и те така.... :razz:
Slyn4evi_usmivki
11-14-2007, 17:42
хаха глупавка съм май :-D ,ам добре мерси за отговорите :),пак не знам де,тряа ми повече тайм ;) за размисъл,хаха.А и да реша също дали човека заслужава тея чувства.
Сега ще хвърля едни карти и ще ти кажа... na bob ili kafe po dobre se poznava :D
slun4ice_90
11-15-2007, 06:01
Когато си влюбена ще разбереш.Има тръпка, голямо привличане, наистина силни чувства и т.н.Абе, разбира се.Напълно съм съгласна.Ти просто ще рабереш сама.Не можем ние да ти казваме. \:D/
neverand
11-15-2007, 07:20
Ми то човек сам си го разбира,друг не мжое да ти каже :)
Или чувстваш че обичаш или нЕ! O:)
Щом задаваш този въпрос -> не :)
Ами ако досега не съм била влюбена,как да разбера,че сега например съм??Защото е възможно да се самонавивам..наистина,осве този въпрос може би трябва да си задам и други,но..не знам какви.И да уточня още нещо,от вчера си мисля по този въпрос,в смисъл преди това не съм харесвала този човек(но пък може би чувствата през това време са се изграждали)ох,не знам изобщо защо пиша,след като явно това си се усеща,но пак моля за помощ...
Ами виж сега ние не сме някакви ясновидци и от тази информация която даваш надали някои ще може да ти каже дъли ти си влюбена ... Според мен се пак ... си много далеч от влюбването , ако беше влюбена нямаше да ни питаш в тоя форум а щеше да си прекалено радостна и нямаше да мислиш за нищо друго .. :wink:
Slyn4evi_usmivki
11-15-2007, 18:01
ами аз питам по скоро как да разбера,но все си мисля,че съм като мисля почти през цялото време за тоя човек,ама пък като съм с него не ми трепери сърчицето :D,но все пак..Трябва ли да ми се свива стомаха,някви такива неща :d,шот се пак тия неща мн пъти съм ги чувала,че кат си влюбен даже и почервеняваш,но не е задължително нали. :)
sh3_1s_7h3_0n3
11-15-2007, 20:48
Много просто: щом се чудиш - значи не си.
ами аз питам по скоро как да разбера,но все си мисля,че съм като мисля почти през цялото време за тоя човек,ама пък като съм с него не ми трепери сърчицето :D,но все пак..Трябва ли да ми се свива стомаха,някви такива неща :d,шот се пак тия неща мн пъти съм ги чувала,че кат си влюбен даже и почервеняваш,но не е задължително нали. :)
разбери че няма как ние да ти кажем дъли си влюбена ... и наистина щом питаш занчи не си .. Когато се влюбиш няма да питаш .. а ще кажеш много съм влюбена .. . Аиде дано да е скоро чувството е супер :wink:
taa posledno q kaji razbra li dali si vlubena :lol:
Gold_Angel
11-16-2007, 13:07
Когато си влюбена ще разбереш.Има тръпка, голямо привличане, наистина силни чувства и т.н.Абе, разбира се.Напълно съм съгласна.Ти просто ще рабереш сама.Не можем ние да ти казваме. \:D/
Сама трябва да разбереш, нито сме в ума ти, нито сме в сърцето ти за да знаем какво чувстваш... пък и на карти и на кафе не гледам сори... [-(
Harum_Scarum
11-16-2007, 15:10
:razz: :razz: :razz:
sexy_for_you
11-16-2007, 16:05
Ние не можем да ти кажем дали си влюбена или не.Това не е просто понятие.Можем да ти кажем дали си красива или не,ако те видим,но и това е относително.Абе всичко е относително.По темата:когато наистина се влюбиш,няма да питаш нас,а ще го почувстваш.Всеки изпитва влюбването по различен начин.
sasha_90
11-17-2007, 09:28
Когато си влюбена:
-сънуваш го;
-ходиш на местата,където и той;
-мислиш само за него;
-подкосяват ти се краката,когато го видиш и започва да те "боли" корема от вълнение.