Влез

View Full Version : Да направя последен опит или да продължа напред??

lipsvashh_mi
11-15-2007, 15:16
здравейте,сладурковци :-$
ще се опитам да ви спестя подробностите в историята ми,та дано я прочетете и ако можете и искате естествено :mrgreen: да дадете и някое съветче!
значи,преди 2 години се запознах с едно момче.ходехме на курсове заедно в 7 клас.той ме харесваше пък и аз него,но бяхме доста срамежливи :oops: и никой не направи 1вата крачка.След това кандидатствахме и двамата в 1 и също училище,преиха ни,но в различни класове... :neutral:
Пак всичко беше както преди-закачки,флиртчета,но никой нищо повече не направи :cry: ...Обаче той попадна в неподходяща компания и стана друг човек...Вече не си говорим както преди,най-лошото е че и рядко се поздравяваме #-o чудя се какво стана-интерес ли е загубил или е заради новите приятели? понякога си мисля,че ще е най-добре да не се занимавам повече с него,но просто не мога...не,че чувствата ми са толкова силни колкото бяха преди 2 години,но мисля че няма да мога да го забравя... :cry:
според вас как трябва да постъпя-да го оставя и да продължа напред,или да направя последно усилие да върна миналите времена... 8-[
Благодаря предварително на всички отзовали се,а и на тези които са си направили труда да прочетат написаното :-)

Sweet__Dream
11-15-2007, 15:21
Ne pravi nikakvi opiti da si go vurne6.Nqma smisul.Ako edin 4ovek ne te iska i na Pepelq6ka da se napravi6 vse edno(ne ti go kazvam,za da te raztroivam prosto iskam da sum 4estna.)Ostavi vsi4ko na sudbata i ne go misli pove4e.Jelaq ti mnogo uspeh.. \:D/ :smt007 :-)

HePeAJIeH
11-15-2007, 15:32
Съгласен съм с milo moe
\:D/

phobia
11-15-2007, 15:43
Ne pravi nikakvi opiti da si go vurne6.Nqma smisul.

И да се чуди после какво ли е щяло да стане, ако все пак беше направила опит?
Може да има много причини той да се държи така, според мен трябва да направиш последен опит и ако работата стане - чудесно, ако не - ще знаеш, че си направила всичко възможно и ще е по-лесно да го забравиш.

sexa_na_kompleksa
11-15-2007, 15:54
Другия път като се видите го заговори - нещо свързано с училище или с каквото и да било.После може да му поискаш скайпа или ако разговора върви може и номера да му поискаш и да му кажеш,че ще му се обадиш някой път да се видите.Успех. ;)

lipsvashh_mi
11-15-2007, 15:59
Другия път като се видите го заговори - нещо свързано с училище или с каквото и да било.После може да му поискаш скайпа или ако разговора върви може и номера да му поискаш и да му кажеш,че ще му се обадиш някой път да се видите.Успех. ;)

Аз му имам телефона на момчето...и скайпа също...писах му наскоро,но той каза само 1-2думи и така...млъкна...имам чувството,че му се натрапвам ,а най-малкото искам това :-k

DivoTo_KoTe
11-15-2007, 16:06
Направи това,което не сте се осмелили преди.Пиши му в скайп да излезете и ако не иска значи няма да се получи нещо,ако се съгласи си поговорете за промяната в поведението му.
Поне ще си опитала и няма да гадаеш имаш или нямаш шанс.

lipsvashh_mi
11-15-2007, 16:11
Направи това,което не сте се осмелили преди.Пиши му в скайп да излезете и ако не иска значи няма да се получи нещо,ако се съгласи си поговорете за промяната в поведението му.
Поне ще си опитала и няма да гадаеш имаш или нямаш шанс.

не знам...наистина вече почти не си говорим и мисля,че ще е малко странно след толкова време да го поканя току така да излизем...1во,че почти не се засичаме в даскало-а като го видя винаги е обграден от много хора, и 2ро си мисля,че ако откаже ще се получи доста конфузна сатуация :neutral: ...може чи просто ме е страх да осъзная,че се е променил толкова много :cry:

oziato
11-15-2007, 16:13
ste ti dam primer:
az predi 3 godini haresvah 1 momi4e,no ni6to ne izleze(e togava bqh 8 mi klas taka4e spored akala mi reshih i spreh da obstuvam s neq po sqkakv na4in)
min god reshih 4e spokoino mozem da badem priqteli i po4nahme da si govorim pove4e i az opak po4nah da q haresvam i pak ne6tata stanaha po sastiq katastrofalen na4in.
ako ne6to ne stane ot 1 viq pat po4ti nqma na4in da stane vaobnste(samo za tazi oblast de) taka4e spored men prodalzi na pred

kifla
11-15-2007, 16:16
Недей да се предаваш,а опитай да му покажеш правилния път и това че все още държиш малко или много на него \:D/ Най-лесно е да си кажем ....О предавам се! -Не !!Бори се ако искаш да сте поне приятели ,каквито сте били преди :smt001 Успех и да кажеш после как се развиват нещата =D>

sexa_na_kompleksa
11-15-2007, 16:27
Ми щом му имаш скайпа,опитвай се да осъществяваш често контакти с него.Не може да не сте си писали и говорили от сума ти време и изведнъж да го поканиш на кафе и да му признаеш колко много го харесваш ...

ssiska
11-15-2007, 16:27
sporedn men nqma smisal da probva...qvno toi ne proqvqva interes kam momicheto...toi ako q e haresval pone malko sheshe da si prolichi.

Roko123
11-15-2007, 16:36
otiva6 bii6 mu 6amar i ako ne se osaznae 4e ti lipsva 4oveka koito e bil prosto go zabravi

merik16
11-15-2007, 18:36
i az sum v pochti sushtata poziciq samo deto sum i ne znam kvo da pravq :cry:

merik16
11-15-2007, 18:37
i az sum v pochti sushtata poziciq samo deto sum i ne znam kvo da pravq :cry:

koalka
11-15-2007, 19:32
Според мен е нормално човек след 2 години малко или много да се промени...Не ти казва здрасти, защото просто сте се отчуждили.

ZaHaRcHe
11-15-2007, 20:57
остави нещата такива каквито са..Той ако те харесва найстена нама да се влияе от приятелите си а от чувствата си..По добре си намери някой друг

Harum_Scarum
11-16-2007, 15:22
Ne pravi nikakvi opiti da si go vurne6.Nqma smisul.Ako edin 4ovek ne te iska i na Pepelq6ka da se napravi6 vse edno(ne ti go kazvam,za da te raztroivam prosto iskam da sum 4estna.)Ostavi vsi4ko na sudbata i ne go misli pove4e.Jelaq ti mnogo uspeh.. \:D/ :smt007 :-)
според мен не е така щот аз пробвах тва и НЕ МОГА ДА ГО ЗАБРАВЯ!!!! така че твоя си работа но направи всичко вазможно и чак тогаа се отказваи

az17
11-16-2007, 15:35
be vijda6 go otiva6 pri nego i kazva6 ee otkoga ne sme se vijdali kvo stava kvo prai6 are nekoi den na kafe da se vidim i gotovo ako te otreje hxahxa zabri za nego :-D :D

BWald0rf
11-16-2007, 19:17
Емм най-добре е да говориш с него .. Даже и да не му кажеш директно че го харесваш .. излезте на кафе примерну .. и ще разбереш по държанието му дали има някакъв интерес.Нищо не губиш-поне ще разбереш дали имаш шанс или да продължиш напред.Ако не го направиш рискуваш доста време да се чудиш и ядосваш дали все пак е можело да стане нещо ;)

Ch0c0la73
11-16-2007, 20:13
hm..mi mai nz..ama po dobre se otdrupni ot nego i si nameri nqkoi dr.. :smt001

so_exiteddddddddddddddddd
11-16-2007, 20:17
продължи..най добре ще е