Влез

View Full Version : Kак да го разбирам това?

zdrasti000
11-16-2007, 12:16
вчера върва из училище, и се спогледахме с едно момиче и тя ми се усмихна, както и аз на нея. днеска се връщам от училище и тя седи на спирката и се спогледахме пак. тя ми се усмихна аз и намигнах, ее тва сичко как да го разбирам ?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Sweet__Dream
11-16-2007, 12:18
Qvno te haresva...No kakto obqsnqva6 i ti ne si bezrazli4en.. :wink: \:D/

Iv4eTy
Може просто от учтивост да се е усмихнало момичето... една усмивка нищо не значи. А за тебе незнам имаш ли чувства към това момиче?

CrazyWitch
Добро впечатление :)

zdrasti000
11-16-2007, 12:21
еми готина е кефи ме...и за това питам ](*,)

Valento
11-16-2007, 12:26
Почвай да я забиваш покани я кафенце това онова комплименти подаръчета цветя и ти е в кърпа вързана! :grin:

Gold_Angel
11-16-2007, 12:31
запознайте се, искай нещо номерче да GSMче и така ... :)

natalito_01
11-16-2007, 13:47
ami deistvai kvo 4aka6???????? :

_BoSSy_
11-16-2007, 13:49
вчера върва из училище, и се спогледахме с едно момиче и тя ми се усмихна, както и аз на нея. днеска се връщам от училище и тя седи на спирката и се спогледахме пак. тя ми се усмихна аз и намигнах, ее тва сичко как да го разбирам ?

Води я на кино или на кафе и ще си прецениш сам как да го разбираш...:)

nestle
11-16-2007, 14:52
ne e zadaljitelno da zna4i ne6ty :p

Harum_Scarum
11-16-2007, 15:02
Почвай да я забиваш покани я кафенце това онова комплименти подаръчета цветя и ти е в кърпа вързана! :grin:
\:D/

merik16
11-16-2007, 15:07
e pich imash si novo gaje to e qsno =D> chestito

zdrasti000
11-16-2007, 15:12

:D :D мисълта ми е, че сме зайци... ще видя и понеделник дали ще се гледаме така. Ако продължиме с гледането, дайте някакви съвети как да подходя :D

MaRiNkA_16
11-16-2007, 15:27
+1 :P

AFT
11-16-2007, 15:33
Покани я на бира, уе. :D

zdrasti000
11-16-2007, 16:04
:lol:

AFT
11-16-2007, 16:17
:lol:

На мен ли се смееш уе? Сериозно, покани я на бира / кино ( ама да е на ужасно страшен филм, нали знаеш, че момичетата са супер тъпи и може да се навре в теб от страх xD ), ама първо намери телефон/ скайп и си поговорете, щот ако някакъв непознат ме покани, най-много да му лепна един. :-D

MiMcHeToOo
11-16-2007, 18:53
+1 :P

+2

hristowow
11-16-2007, 19:00

:D :D мисълта ми е, че сме зайци... ще видя и понеделник дали ще се гледаме така. Ако продължиме с гледането, дайте някакви съвети как да подходя :D

-100

Само понеже му се е усмихнала, значи го харесва...... :shock:

rakiQ
11-16-2007, 19:59
тва че ти се е усмихнала не значи че те харесва!!!
аз до са да съм намекнала на 10000 момчета :D

zdrasti000
11-16-2007, 20:43
е не съм казал, че ме харесва :-o кажете как да я заговоря поне ? да не е нещо банално :/

assd
11-16-2007, 22:52
боже боже, ми то и аз се усмихвам на лелката дето ми подава парче тоалетна хартия в градския кенеф, после кат си тръгвам и се усмихвам още по широко - кво требва да означава тва :grin:

Harum_Scarum
11-17-2007, 04:35
боже боже, ми то и аз се усмихвам на лелката дето ми подава парче тоалетна хартия в градския кенеф, после кат си тръгвам и се усмихвам още по широко - кво требва да означава тва :grin:
:lol: :lol: :lol:
а уе земи и каи нешо от рода на ква музика харесваш :D

alkobalko
11-17-2007, 07:22
Чвно се харесвате. Защо не се запознаете?

koalka
11-17-2007, 07:23
Може би ти си кефи, най-добре отиди и се запознай с нея.

zdrasti000
11-17-2007, 17:28
Може би ти си кефи, най-добре отиди и се запознай с нея.

а въпроса ми е как да я заговоря, не върви да ида при нея и да и кажа - здрасти как ти е gsm номерчето :D

gilY
11-18-2007, 09:12
am qvno ne si i bezrazli4en,popitai q ne6to pak nadali 6te te otreji(6tom ti se usmihva na4i pone q kefi6) ;-)

zdrasti000
11-18-2007, 09:19
идеи дайте, че не мога да се сетя 8-)

sasha_90
11-18-2007, 09:56
Познавате ли се?Ако не-отиди да се запознаете и я покани да излезете. :) Това ваше държание ме навежда на мисълта,че имате симпатии един към друг. :)

DreBuS
11-18-2007, 11:10
Ще споделя как аз постъпвах преди, пък ти вече можеш да си постъпиш, както намериш за добре.
Аз май съм я писал тази история тук някъде, затова ще давам направо:
Седя си голямото междучасие (така и неразбрах дали тази дума се пише с "т") и чакам да си купя баничка. :D И изведнъж едно момиче застава пред мен и зае една така сълбазняваща поза... В смисъл с гръб към мен, дупето малко извън профила на тялото, а бе, ако тръгна да ти обяснявам, ще стане мн мн смях. :razz: Накратко момичето държеше да забележа готиното й дупе. След което (става въпрос за време от 1-2 секунди) тя ме погледна чаровно и си замина. След това, незнайно как, се озовах в нейния час (нещо говорих там с преподавателката им. И пак няк'ва баничка ръфах :lol: , и тя ме ощипа по дупето. 8) След което се позамислих... :-o Както и да е, излезнах си от стаята и си влезнах в моя час. Ама момичето си беше красиво, симпатяга. И съвсем импулсивно, без да го мисля особено, още същия час, влезнах в стаята, където тя имаше. И госпожата нещо ме юрна, че само при тях съм ходил. И аз й отговорих, че съм си харесал едно момиче от класа и искам да се запознам (ама това съвсем на мига го измислих). И ме беше мн срам и мн страх какво ще стане. Ама отидох си аз при нея, запознахме се и просто си тръгнах.
Вече знаех името й. Сега остана да разбера как стоят нещата с любовния й живот. Всъщност това никой не ми каза, но няма значение. Един ден беше влезнала в компютърната зала, а аз имах час там. И се престраших и седнах до нея. И я занимавам там с глупости от рода на "Как си?", "Какво имаш сега"? и тем подобни. Най-накрая успях да изръся нещо то рода на "А бе може да ми дадеш номера си да ти звънна после да излезнем." Ама тя ми отвърна, че е заета, а след секунда мълчание добави "И сега и занапред съм заета". Тогава леко спеках. :oops: :lol: Ама какво да се прави, и тези моменти ги има.
Наскоро я видях в едно заведение, поговорихме си пак със същия мил тон и пак като че ли ме гледаше някак си "по-хубаво" от другите... Разбира се, напълно възможно е всичко да е било просто ей-така - за шоуто.
Та накратко искам да ти кажа, че винаги си заслужава да опиташ. Без значение с повод или не. Дори, ако чакаме такъв - пф - ми то ше има да си чакаме ехееее. Така че, действай. :wink: И най-важното е да бъдеш себе си, а не правиш това, което някой ти е казал или да следваш заучени фрази. Нали знаеш - по-красиво от ухажването няма! Без значение кой как се е представил. Защото съм сигурен, че ако тръгна да си говоря на тази тема с някои мои приятелки, как съм ги свалял и т.н., ще падне адски мн смях. :oops: :lol: Но в крайна сметка и двамата ще си кажем, че именно тази част е направила началото толкова красиво.
Надявам се да си ме разбрал, защото пак се отплеснах в мнението си. Кой знае пак колко глупави неща съм написал. Но едно е важно - опитай се, запознайте се, направи го по своя начин, направи го красиво. \:D/

DreBuS
11-18-2007, 11:11
Ще споделя как аз постъпвах преди, пък ти вече можеш да си постъпиш, както намериш за добре.
Аз май съм я писал тази история тук някъде, затова ще давам направо:
Седя си голямото междучасие (така и неразбрах дали тази дума се пише с "т") и чакам да си купя баничка. :D И изведнъж едно момиче застава пред мен и зае една така сълбазняваща поза... В смисъл с гръб към мен, дупето малко извън профила на тялото, а бе, ако тръгна да ти обяснявам, ще стане мн мн смях. :razz: Накратко момичето държеше да забележа готиното й дупе. След което (става въпрос за време от 1-2 секунди) тя ме погледна чаровно и си замина. След това, незнайно как, се озовах в нейния час (нещо говорих там с преподавателката им. И пак няк'ва баничка ръфах :lol: , и тя ме ощипа по дупето. 8) След което се позамислих... :-o Както и да е, излезнах си от стаята и си влезнах в моя час. Ама момичето си беше красиво, симпатяга. И съвсем импулсивно, без да го мисля особено, още същия час, влезнах в стаята, където тя имаше. И госпожата нещо ме юрна, че само при тях съм ходил. И аз й отговорих, че съм си харесал едно момиче от класа и искам да се запознам (ама това съвсем на мига го измислих). И ме беше мн срам и мн страх какво ще стане. Ама отидох си аз при нея, запознахме се и просто си тръгнах.
Вече знаех името й. Сега остана да разбера как стоят нещата с любовния й живот. Всъщност това никой не ми каза, но няма значение. Един ден беше влезнала в компютърната зала, а аз имах час там. И се престраших и седнах до нея. И я занимавам там с глупости от рода на "Как си?", "Какво имаш сега"? и тем подобни. Най-накрая успях да изръся нещо то рода на "А бе може да ми дадеш номера си да ти звънна после да излезнем." Ама тя ми отвърна, че е заета, а след секунда мълчание добави "И сега и занапред съм заета". Тогава леко спеках. :oops: :lol: Ама какво да се прави, и тези моменти ги има.
Наскоро я видях в едно заведение, поговорихме си пак със същия мил тон и пак като че ли ме гледаше някак си "по-хубаво" от другите... Разбира се, напълно възможно е всичко да е било просто ей-така - за шоуто.
Та накратко искам да ти кажа, че винаги си заслужава да опиташ. Без значение с повод или не. Дори, ако чакаме такъв - пф - ми то ше има да си чакаме ехееее. Така че, действай. :wink: И най-важното е да бъдеш себе си, а не правиш това, което някой ти е казал или да следваш заучени фрази. Нали знаеш - по-красиво от ухажването няма! Без значение кой как се е представил. Защото съм сигурен, че ако тръгна да си говоря на тази тема с някои мои приятелки, как съм ги свалял и т.н., ще падне адски мн смях. :oops: :lol: Но в крайна сметка и двамата ще си кажем, че именно тази част е направила началото толкова красиво.
Надявам се да си ме разбрал, защото пак се отплеснах в мнението си. Кой знае пак колко глупави неща съм написал. Но едно е важно - опитай се, запознайте се, направи го по своя начин, направи го красиво. \:D/

HePeAJIeH
11-18-2007, 12:19
Поискай и GSM-a или скайп! ИЗлизайте заедно! Първо станете приятели но докато сте във фаза "приятелство"-прави намеци!После и кажи че я харесваш и така!Ако пък нищо не излезе поне ще си останете приятели! Именно за това първо трябва да се сприятелите :wink:

zdrasti000
11-20-2007, 19:05
Drebus, брат, ти ме надъха 8-) Мерси много... А и да кажа, че днеска тя ме поздрави с усмивка (с "о" или "у" се пише ?) А аз и казах "Как еееее" и тя отвърна "Бива, бива" :) Хех, утре засека ли я, я на спирката я някъде из даскало ще изръса няква простотия колкото да се завърже разговор :D

neverand
11-22-2007, 09:20
хахахахахахахахахахахаха

pepelq6kaaa
11-22-2007, 10:53
e tav sas sigurnost e flirt4e no ot vas zavisi da se polu4i ne6to pove4e kasmet :-) :-) :-)

gree_girl
11-22-2007, 18:04
xmm ako ti q pokani6 na kafe ili se zagovorite i moje da si dopadnete. moje da ima nqkakvi simpatii :-)

hiro
11-27-2007, 10:31
Qvno te haresva!