Влез

View Full Version : Принцът и добрата фея/глупавото момиченце

Merrito1
11-17-2007, 17:41
Ето я и моята "приказка". моля за съвет

Като всяка приказка и тази има хубаво начало. Съдбата среща момиче и момче съвсем случайно. След няколко разговора те откриват колко си приличат. Само че съдбата не винаги е благосклонна - двамата живеят доста далеч един от друг. И въпреки това стават много близки. Разговарят с часове... Имат сходни мечти, интереси, хобита,харесват еднаква музика,допълват си изреченията... И принца е изключително мил. До нея е и в най-трудните й моменти, разбира я и я подкрепя.Обсипва момичето с комплименти, държи се мило, кара я да се чуства прекрасно. Споделя с нея за друго момиче, и в началото тя се радва за него и го съветва. но постепенно "добрата фея" се влюбва в принца. И доста дълго го пази в тайна, докато накрая му признава, макар и не при среща. Принца не отговаря на чувствата й, въпреки, че й казва колко е страхотна. И я моли да не таи надежди... Тя му обещава, че няма да се промени спрямо него. Ала сърцето и гори от болка и прекарва ужасна безсънна нощ. И не една. Разочарована е. Вече не е същото. И двамата са по-студени в отношенията си. Но след време тя му прощава и всичко пак си идва на мястото. Виждат се за пръв път от доста време и прекарват вълшебен ден. На раздяла обаче тя не прави каквото й казва сърцето - а именно да го целуне, за което мечтае отдавна. И сега тя продължава да мечтае и да мисли постоянно за него. И отблъсква няколко момчета... Има моменти, когато тя решава, че не си заслужава и че ще спре да го обича. Но после тай и казва нещо мило , и тя отново започва да мечтае. А той е с другото момиче, макар да имат странна връзка на раздели и повторни събирания. И тя го подкрепя и съветва, но всъщност е щастлива когато се разделят. И понякога дори една негова дума я прави щастлива. Но тя не знае как да постъпи. Минало е доста време от онази тежка нощ, но я е страх да не се повтори, а иска и обича принца много.

Какво мислите и как ще ме посъветвате? Мооонго съм объркана :( :( :( :(

bishop
11-17-2007, 18:00
ami, az sam mom4e(princ opredeleno ne sam...), no eto moq savet kam feqta:
zabravi go, razbiram 4e e absoliutno perfekten vav vsi4ko koeto pravi, no 6tom ne moje6 da go spe4eli6, 6tom te vijda kak se ma4i6 i ne dava priznaci da si razmekne studenoto sarce, zna4i ne te zaslujava. nameri si drug, s koito da ti e priqtno i bavno malko po malko 6te zabravi6 'prikazniq princ', vse pak toi e prosto 1 mom4e, kolkoto i da e savar6en.

emga
11-17-2007, 18:03
ami toi kato hodi s drygi momi4eta ti za6to o6te ti4a6 sled nego...a i ste razdeleni ot dosta km dokolkot razbrah...nqma kak da go zabrai6 izvednu6 ama se postarai yspeh i da zn si4ko she se naredi :-D

miloto_girl_4e
11-17-2007, 18:14
Той още преди време ти е казал да не таиш надежди :!: Минало е доста време, но явно отношението му към теб си е останало чисто приятелско... Той ходи с друго момиче, не случайно след като скъсат пак се събират(явно си се обичат), такаче.. няма нужда да му се връзваш на думите ... Явно за теб ще е добре да прекратиш отношенията си с него, щом само 1-2 мили думи те зарибяват така сериозно..

Merrito1
11-17-2007, 18:34
Мерси за съветите... Само че няма да мога напълно да прекратя всякакви отношения с него. Просто е много важен човек в живита ми. И повечето ми приятели са на мнение да го оставя, ама не мога! Ето това е проблема. Ходих с едно момче преди месец - нищо не стана. ТОй си усещаше, че не мога да изпитвам силни чуства към него, и аз го оставих... Все едно всяко друго момче ми е заместител на него, но никои не може да е като него. Кошмар, от който не мога да се събудя...

koalka
11-17-2007, 19:03
Защо пък точно "глупаво момиченце"?Факт е, че го обичаш, но нищо не можеш да направиш, безсилна си, защото той няма същите чувства.Колкото и да ти казва, че си страхотна явно това не е достатъчно, че да е с теб.И какво ти остава?Единствено да се примириш и да го забравиш, защото с времето ще става по-зле, ако така си подхранваш чувствата(всяка хубава дума, която ти казва те изпълва с надежда и се чувстваш щастлива)...

ZaHaRcHe
11-17-2007, 20:12
Момчето мн ясно ти е казало че иска да сте само приятели.Примири се..Няма какво друго да направиш....Потърси някой друг

paula papi
11-17-2007, 20:23
ох .. много е дълго .. немога го чета .. изморявам се .. ама то щом нещо за принцове става въпрос аз съм тамм .. :D :D

nyx
11-17-2007, 20:31
разбирам те напълно...наскоро прекъснах сериозна връзка...бях с приятелката си почти година, но нещата се скапаха, защото това лято срещнах едно момиче, дошло на почивка в моя град...Прекарахме почти седмица заедно допаднахме си,опознахме се,харесахме се, прекарахме заедно нощта преди тя да си замине и всичко беше перфектно...Тя живеее на почти 200 км от мене,поддържаме връзка признахме си,че не сме си безразлични,но тя си има приятел...а аз скъсах с моето гаже заради нея,нещата просто не вървяха... приятелката ми усещаше,че има нещо и...Имам контакти с много други момичета,но просто не мога да им се отдам,за да се получи нещосега приятелите ми повтарят "ЗАБРАВИ Я!КОЛКОТО И ДА СЕ ОБИЧАТЕ,НЕ МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ОБЩО ЩАСТИЕ!!!" Е да прави са,както и твоите приятели, само че кой ни разбира...Как могат да знаят, че самите ние не искаме да забравиме своят/а принц/еса защото за нас тя е перфектна и неповторима...Само времето лекува...Но в моя случай, поне мога да променя нещо...Мога по всяко време да се хвана и да отида да я видя с риск болката да стане още по-голяма...ама поне има какво да направя...а ти просто трябва да чакаш и да общуваш с непознати нови хора...тва е :?

Made_of_Pain
11-17-2007, 20:35
Самонавиваш се, а докато го правиш, може да изпуснеш точния.

KimBerLy1912
11-17-2007, 21:37
Защо забога говориш за себе си в трето лице? :-|
Иначе мисля че засега ще е по-добре да продължиш...за да не изпуснеш някое момче,което наистина да си заслужава..а ако ви е писано след време може да се съберете...Но наистина не таи прекалени надежди... :neutral:

BWald0rf
11-17-2007, 21:40
Забрави го!Просто няма ама никакъв смисъл. Сори ама .. колкото и да ти е трудно трябва да го приемеш .....